- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.961
1Benim bata bir kaldi ama adet olacam bu ay da olmadihastalanmadan iki veya uc gun onceden kahverengi camur gibi lekenmem oluyor iki gundur basladi. Sanirim ben hic hamile kalamayacam
Sonucumu gosterr gostrmez yazicam cnm sizeGüzel haberler alacgna inanıyrm ben canm bizi de haberdar et kendnden
Insallah canim ama gercekten umutlarim tukenmeye basladi1
Oyy yaaa deme oyle cnm insallah bizde bi gun anne olucazz:///
gunaydin kizlar dun aksam koyu kirmizida leke geldi biraz emin oldm artk adet olcagma neredeyse az evvel ilk idrarla test yaptim negatifbu ay cok umutluydum hayirlisi Rabbimden O ne derse O olur. bat 26 eylul
yok canim ilaci dunden beri kullanmiyorum.malesef bu ayda olmadi.3.ayimizdi Allahim hayirli zamanda nasip etsin sizden guzel haberler bekliyorumGünaydın canim, bekle bakalım biraz daha. İlacın etkisi olamaz mi. Ben de elimde test bekliyorum
Insallah canim ama gercekten umutlarim tukenmeye basladibu ay ne kadar kur varsa yapmaya karar verdim.. sogan, bal tarcin corekotu ve maydonoz sut buharinida.. bide Boyle deneyim bakalim ne olacak
Kronik üzülme ben kasimda 2 yillik evli olacagim 7 aydir bekliyoruz kimyasaldan sonra olmadi hep bir seyler ters gitti.ama bu olmayacagi anlamina gelmez sabredeceğiz stres cok onemli bir faktör. Preseed jeli denemeyi düşünüyor musun ?gunaydin kizlar dun aksam koyu kirmizida leke geldi biraz emin oldm artk adet olcagma neredeyse az evvel ilk idrarla test yaptim negatifbu ay cok umutluydum hayirlisi Rabbimden O ne derse O olur. bat 26 eylul
yok canim ilaci dunden beri kullanmiyorum.malesef bu ayda olmadi.3.ayimizdi Allahim hayirli zamanda nasip etsin sizden guzel haberler bekliyorum
Erkendir daha tatlım batı bekle. Inşallah gelmezBen de yaptım ve negatif canim
Allah hayirli zamanda nasip etsin insAllah canim napalm Allah aratmasin insAllah jeli dusunmuyorum canim ya niyeyse pek ilgimi cekmedi.Kronik üzülme ben kasimda 2 yillik evli olacagim 7 aydir bekliyoruz kimyasaldan sonra olmadi hep bir seyler ters gitti.ama bu olmayacagi anlamina gelmez sabredeceğiz stres cok onemli bir faktör. Preseed jeli denemeyi düşünüyor musun ?
Ben de yaptım ve negatif canim
Hayırlısıyla inşallah bir dahaki aya canım. Hep beraber ekim için çalışacağız pes etmek yokyok canim ilaci dunden beri kullanmiyorum.malesef bu ayda olmadi.3.ayimizdi Allahim hayirli zamanda nasip etsin sizden guzel haberler bekliyorum
Erkendir daha tatlım batı bekle. Inşallah gelmez
Kizlar adet oluyorum zaten calisamamistik bu ay
Çıkmayanlarda var ya canim o testlerde. Diyorlar ya erkende çıkmadı ucuz testte çıktı diye. Öğrenicez bakalım hep beraber sonucu. Benimde umudum yok zaten ekim listesi oluştururuz artıkErken testten yaptım canim, benim umudum bitti bu ay
Çıkmayanlarda var ya canim o testlerde. Diyorlar ya erkende çıkmadı ucuz testte çıktı diye. Öğrenicez bakalım hep beraber sonucu. Benimde umudum yok zaten ekim listesi oluştururuz artık
Ole canimcim artik uzulmuyorum bile zamani gelmedi demekki rabbim en dogrusunu bilir ne derse o nasipHayırlısı olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?