Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata bir kaldi ama adet olacam bu ay da olmadi hastalanmadan iki veya uc gun onceden kahverengi camur gibi lekenmem oluyor iki gundur basladi. Sanirim ben hic hamile kalamayacam

Benim bata bir kaldi ama adet olacam bu ay da olmadi hastalanmadan iki veya uc gun onceden kahverengi camur gibi lekenmem oluyor iki gundur basladi. Sanirim ben hic hamile kalamayacam
1

Oyy yaaa deme oyle cnm insallah bizde bi gun anne olucazz:///

1

Oyy yaaa deme oyle cnm insallah bizde bi gun anne olucazz:///
Insallah canim ama gercekten umutlarim tukenmeye basladi bu ay ne kadar kur varsa yapmaya karar verdim.. sogan, bal tarcin corekotu ve maydonoz sut buharinida.. bide Boyle deneyim bakalim ne olacak

gunaydin kizlar dun aksam koyu kirmizida leke geldi biraz emin oldm artk adet olcagma neredeyse az evvel ilk idrarla test yaptim negatif bu ay cok umutluydum hayirlisi Rabbimden O ne derse O olur. bat 26 eylul

gunaydin kizlar dun aksam koyu kirmizida leke geldi biraz emin oldm artk adet olcagma neredeyse az evvel ilk idrarla test yaptim negatif bu ay cok umutluydum hayirlisi Rabbimden O ne derse O olur. bat 26 eylul

Günaydın canim, bekle bakalım biraz daha. İlacın etkisi olamaz mi. Ben de elimde test bekliyorum

Kronik üzülme ben kasimda 2 yillik evli olacagim 7 aydir bekliyoruz kimyasaldan sonra olmadi hep bir seyler ters gitti.ama bu olmayacagi anlamina gelmez sabredeceğiz stres cok onemli bir faktör. Preseed jeli denemeyi düşünüyor musun ?

Allah hayirli zamanda nasip etsin insAllah canim napalm Allah aratmasin insAllah jeli dusunmuyorum canim ya niyeyse pek ilgimi cekmedi.

Ben de yaptım ve negatif canim

hayirlisi olsn canim bnim.kalan grubumuzdan hamis cikmiyo bu ay galiba[/QUOTE]

Çıkmayanlarda var ya canim o testlerde. Diyorlar ya erkende çıkmadı ucuz testte çıktı diye. Öğrenicez bakalım hep beraber sonucu. Benimde umudum yok zaten ekim listesi oluştururuz artık

İnsallah canim, hakkımızda hayırlısı olsun, senin güzel haberini alırız, belli mi olur

Kizlar benimde erken testim var predictor 28 eylul bat sabahi dogum gunumde yapmaya karar verdim..gogus sisligim disinda belirtim yok akimtimda normal miktarda..bunlarda zaten gecen ayda regl oncesi olan birsey..bu ay sondu dr artik klomen baslamak istiyor ins gerek kalmaz..umut guzel sey ama sabir kismi cok zor yazmak istedim sadece..ins bunay aramizdan yine %25 hamis cikartiris listede cok azimiz kaldi!ins sira bize gelmistir!hepimiz icin dualrinizi eksik etmeyin anne adaylari ve bat bekleyen dosstlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…