- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #7.981
Evet canim oldumInsallah canm bnmm:)...Adet oldn muuu?
Evet canim oldumhemde obur aylardan daha agrili oldu tek tarafli degisiik bi agri sanirim kistten sol tarafta kist cikmisti insallah o kayboluyodur. Yeni bat 22 ekim
Sendn bekliyorum insallah guzel haberleri uc ekimmis batHayirldii olsun canm ya sıkma caninii❤❤:)
Bana da o jelle hamile kalan bu topikten bir arkadas gondermisti gecen ay denemedik bu ay kullanacağız insallahAfilim92 canim ben bu ay siparis verdim preseed jeli ilk defa deneyem :). Ne yapacagimi sastim artik. Ne duyduysam deneyecem bu ay belki biri ise yarar
Sendn bekliyorum insallah guzel haberleri uc ekimmis bat
Çok şükür diyelim. Sen nasılsın canım?Beklemede misinkızlar bu gün kimsecikler yok mu ne nasılsınız bakalım
ynen canım cok şukur bende iyiyim en son 1 eylülde adet olmuştum cumartesi doktora gittim 18 mm yumurtan var bu gün yarın catlar dedi normalde yumurtanın bundan 10 gün önce gelişip çatlaması gerikiyordu vücudum ne yapıyor anlamıyorum canımÇok şükür diyelim. Sen nasılsın canım?Beklemede misin
Evet canım seninle neredeyse aynı tarihlerimiz. Gerçekten geç kalmış 13 gün oldu benim çatlayalı. Bedenimizde bir garip oldu. Doktorun ne dediynen canım cok şukur bende iyiyim en son 1 eylülde adet olmuştum cumartesi doktora gittim 18 mm yumurtan var bu gün yarın catlar dedi normalde yumurtanın bundan 10 gün önce gelişip çatlaması gerikiyordu vücudum ne yapıyor anlamıyorum canım
doktor bir şey demedi canım akıllı gibi sormadım orda niye bu kadar geç diye 10 gün gün aşırı ilişki dedi zaten o 10 gün dolmadan kırmızı kartı yerim diye düşünüyorum canım sen ne durumdasın var mı belirtiEvet canım seninle neredeyse aynı tarihlerimiz. Gerçekten geç kalmış 13 gün oldu benim çatlayalı. Bedenimizde bir garip oldu. Doktorun ne dedi
Geç çatladığına göre adetinde gecikir. Insallah verimli geçer o 10 gün. Bende ancak adet belirtisi olur canım. Hiç umudum yok zaten başladı hafiften yoklamaya ağrılardoktor bir şey demedi canım akıllı gibi sormadım orda niye bu kadar geç diye 10 gün gün aşırı ilişki dedi zaten o 10 gün dolmadan kırmızı kartı yerim diye düşünüyorum canım sen ne durumdasın var mı belirti
bende de b u ay 17 sinde iki defa kahverengi lekelenme oldu doktora sordum onu hormonların iniş çıkışından dolayı öyle küçük lekelenme olabilir dedi bu ay bir ebeye de gidiyorum o da inşallah bu ay hamile olabilir dedi lekelenmeyi söyleyince karman çorman bir şey oldu benimki acaba daha önce de yumurtlamış olabilirmiyim bu ay iki defa yumurtlamış olabilirmiyim acabaGeç çatladığına göre adetinde gecikir. Insallah verimli geçer o 10 gün. Bende ancak adet belirtisi olur canım. Hiç umudum yok zaten başladı hafiften yoklamaya ağrılar
Benimde ilk aklıma o geldi. Nadirde olsa oluyormuş bir başında bir sonunda. Hayır olsun bakalım inşallah iyi sonuçlanırbende de b u ay 17 sinde iki defa kahverengi lekelenme oldu doktora sordum onu hormonların iniş çıkışından dolayı öyle küçük lekelenme olabilir dedi bu ay bir ebeye de gidiyorum o da inşallah bu ay hamile olabilir dedi lekelenmeyi söyleyince karman çorman bir şey oldu benimki acaba daha önce de yumurtlamış olabilirmiyim bu ay iki defa yumurtlamış olabilirmiyim acaba
inşallah canım bakalım kısmet gecikse bile süphelenemiyecem bu suralar sürekli gecikme yaşıyorum çünkü bu yumurtlamanın geç olması iyice umutlarımı yıktı zaten hakımızda hayırlısı neyse o olsun sen doktora gittin mi bir tedavi uyguluyormusun ne kadardır istiyorsun canımBenimde ilk aklıma o geldi. Nadirde olsa oluyormuş bir başında bir sonunda. Hayır olsun bakalım inşallah iyi sonuçlanır
inşallah canım bu ay mutlu haberi verenlerden biri sen olursun inşallah son 10 kişi kalmış topikte ha gayret inşallah önümüzdeki ay hamiş olmayan kalmasınKizlar adet oldum bu gun ben K kahvekokulu canim benim bat 23 ekim duzeltirmisin kirmizi kart yedim yarin oglenden sonra ozelde kontrolum var klomen kullanmiycam bu ay igneli tedaviye geciyoruz allahin izniyle bana bu ay dua edin kizlar insallah buyuk ay geldi catti insallah hamis kaliriz bu topikte sira bize gelmistir umarim
Geçen ay klomen ve iğne kullandım işe yaramadıinşallah canım bakalım kısmet gecikse bile süphelenemiyecem bu suralar sürekli gecikme yaşıyorum çünkü bu yumurtlamanın geç olması iyice umutlarımı yıktı zaten hakımızda hayırlısı neyse o olsun sen doktora gittin mi bir tedavi uyguluyormusun ne kadardır istiyorsun canım
ben üç ay klomen+ inofolic+ovitrelle kullandım işe yaramadı canım ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun canım benimki 16. ayım evliliğimin hiç korunmadım kısmet bakalımGeçen ay klomen ve iğne kullandım işe yaramadıBu ay hiçbir şey yapmadım. Bat zamanına randevu aldım tekrar bakalım ne diyecek doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?