Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben üç ay klomen+ inofolic+ovitrelle kullandım işe yaramadı canım ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun canım benimki 16. ayım evliliğimin hiç korunmadım kısmet bakalım
Allah daha fazla bekletmesin canım. inşallah ilk önce sana nasip olur. Çok olmadı biz deneyeli ama işte olsun isteyince aklın hep orada oluyor. Bayrama denk gelince bat gidemedim doktora belki yeniden devam edecekti klomene. O da dengeyi bozdu geçen bir hafta çektim adet ağrısını

Kızlar hergun aklımdasnz dualarımdansz bu liste deki herkes hamil olmadan bu topiği kapatmycam herkes hamil oldugu gün bunu kapatp başka topiğe gecicezbu arad ben netten fazla fazla ovulasyon testi almştm elşmde kaldı 10-15 tane falan isteyen olursa özelden msj atsın gönderym hemen.illaki herkesin durumh vardr ama her ay almaktan bıkanlar da olabilir bana msj atın göndereyim sizi sewiyorumm

@Lina dmrkrn bi bak canim senin ihtiyacin var

sagol canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bir an önce inşallah rabbim bekletmesin cok zor bir piskoloji maalesef vücudun dengesini bile degiştiriyor

kizlar geldi kirmizilar tamamen yeni bat 23 ekim K kahvekokulu
Demekki tam gününde geldi yine. Hayırlısıyla sende değerlendir canım bu günleri. Kontrollerimizi yaptırırız hiç değilse. Ben de tahlillerimi tekrar yaptırıp bir kez daha gideceğim. Inşallah bu emeklerimizin ve sabrımızın karşılığını hepimiz alırız bir an önce

Canim senin beta en Son kacti bu arada keseyi gordunmu merak ettim

bu ay gitmicem tekrar canim doktorda gel dememisti zaten adetin 14.gunu hem kistime hemde yumurtlama durumuna baktirrmaya gtcem insAllah.3.gun gidince muhtemelen klomen vercek biliyorum cnku ondan gtmek istemiyorum.insAllah canim bnim hayirlisiyla kavusuruz bebislereee

Eğer bebek yoksa bir an önce gelmesi daha iyi canim. Gecikip sinirlerini bozacağına gününde gelmiş ne güzel. İnsallah benimki de gelir hemen.
Durumlar ne gelecek gibi mi hissediyorsun? Bugün yarın gelecek sanki benimkide hafif ağrısı ve şişkinliği var.

Durumlar ne gelecek gibi mi hissediyorsun? Bugün yarın gelecek sanki benimkide hafif ağrısı ve şişkinliği var.

Evet, benim de ayni. Siskinlik, bel agrisi. Gelsin bir an önce ya, haftasonu bir kaçamak yapacağız. İnsallah ilk günlerini atlatırım da denize girerim. Bir de bir haftadır ne zaman eşime dokunsan çarpıyorum. Canı yanıyor kivraniyor valla :) Artık bu kafanın bir dağılması lazim :)

kızlar benim bat geliyor yine heyecan yine beklemece..ama bu sefer fazla belirti yok ama umut çok :) benim gibi bat bekleyen kaç kişi kaldı kırmızıları görmeyen? bat 28 eylül benim ya o gün yada 29 u sabah dr da olacam zaten netleşecek herşey...dr bu ayda hamilelik olmazsa klomifen başlıcaz demişti..Allaha duam gerek kalmaması

Eğer bebek yoksa bir an önce gelmesi daha iyi canim. Gecikip sinirlerini bozacağına gününde gelmiş ne güzel. İnsallah benimki de gelir hemen.
aynen oyle canim hayirlisu Allahtan.bu arada gitmicektim ama sen yazdiktan sonra gtsemmi acaba dedim esime sordum o da gt dedi.klomeni kullanmam en azndan ama hormon degerlerimi gormus oluruz.bide baska dr dan da randevu aldmdevlet ama haftaya.bu degerlerimi de ona gosterrm diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…