- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.001
Allah daha fazla bekletmesin canım. inşallah ilk önce sana nasip olur. Çok olmadı biz deneyeli ama işte olsun isteyince aklın hep orada oluyor. Bayrama denk gelince bat gidemedim doktora belki yeniden devam edecekti klomene. O da dengeyi bozdu geçen bir hafta çektim adet ağrısınıben üç ay klomen+ inofolic+ovitrelle kullandım işe yaramadı canım ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyorsun canım benimki 16. ayım evliliğimin hiç korunmadım kısmet bakalım
@Lina dmrkrn bi bak canim senin ihtiyacin varKızlar hergun aklımdasnz dualarımdansz bu liste deki herkes hamil olmadan bu topiği kapatmycam herkes hamil oldugu gün bunu kapatp başka topiğe gecicezbu arad ben netten fazla fazla ovulasyon testi almştm elşmde kaldı 10-15 tane falan isteyen olursa özelden msj atsın gönderym hemen.illaki herkesin durumh vardr ama her ay almaktan bıkanlar da olabilir bana msj atın göndereyim sizi sewiyorumm
sagol canım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bir an önce inşallah rabbim bekletmesin cok zor bir piskoloji maalesef vücudun dengesini bile degiştiriyorAllah daha fazla bekletmesin canım. inşallah ilk önce sana nasip olur. Çok olmadı biz deneyeli ama işte olsun isteyince aklın hep orada oluyor. Bayrama denk gelince bat gidemedim doktora belki yeniden devam edecekti klomene. O da dengeyi bozdu geçen bir hafta çektim adet ağrısını
sanada günaydın canımGunaydin kizlar
Demekki tam gününde geldi yine. Hayırlısıyla sende değerlendir canım bu günleri. Kontrollerimizi yaptırırız hiç değilse. Ben de tahlillerimi tekrar yaptırıp bir kez daha gideceğim. Inşallah bu emeklerimizin ve sabrımızın karşılığını hepimiz alırız bir an öncekizlar geldi kirmizilar tamamen yeni bat 23 ekim K kahvekokulu
Canim senin beta en Son kacti bu arada keseyi gordunmu merak ettimKızlar hergun aklımdasnz dualarımdansz bu liste deki herkes hamil olmadan bu topiği kapatmycam herkes hamil oldugu gün bunu kapatp başka topiğe gecicezbu arad ben netten fazla fazla ovulasyon testi almştm elşmde kaldı 10-15 tane falan isteyen olursa özelden msj atsın gönderym hemen.illaki herkesin durumh vardr ama her ay almaktan bıkanlar da olabilir bana msj atın göndereyim sizi sewiyorumm
bu ay gitmicem tekrar canim doktorda gel dememisti zaten adetin 14.gunu hem kistime hemde yumurtlama durumuna baktirrmaya gtcem insAllah.3.gun gidince muhtemelen klomen vercek biliyorum cnku ondan gtmek istemiyorum.insAllah canim bnim hayirlisiyla kavusuruz bebislereeeDemekki tam gününde geldi yine. Hayırlısıyla sende değerlendir canım bu günleri. Kontrollerimizi yaptırırız hiç değilse. Ben de tahlillerimi tekrar yaptırıp bir kez daha gideceğim. Inşallah bu emeklerimizin ve sabrımızın karşılığını hepimiz alırız bir an önce
Yok canm bat dündü benm cuma günü gidcm hastaneyeCanim senin beta en Son kacti bu arada keseyi gordunmu merak ettim
kizlar geldi kirmizilar tamamen yeni bat 23 ekim K kahvekokulu
kizlar geldi kirmizilar tamamen yeni bat 23 ekim K kahvekokulu
Durumlar ne gelecek gibi mi hissediyorsun? Bugün yarın gelecek sanki benimkide hafif ağrısı ve şişkinliği var.Eğer bebek yoksa bir an önce gelmesi daha iyi canim. Gecikip sinirlerini bozacağına gününde gelmiş ne güzel. İnsallah benimki de gelir hemen.
Durumlar ne gelecek gibi mi hissediyorsun? Bugün yarın gelecek sanki benimkide hafif ağrısı ve şişkinliği var.
Kan testi yapmadinmi cnmYok canm bat dündü benm cuma günü gidcm hastaneye
Kan testi yapmştm ilk 8.22 2 gün sonra 29.3 1 gün sonra da 53.65 çktı doktor cuma günü poliklnge gt dedi canmKan testi yapmadinmi cnm
aynen oyle canim hayirlisu Allahtan.bu arada gitmicektim ama sen yazdiktan sonra gtsemmi acaba dedim esime sordum o da gt dedi.klomeni kullanmam en azndan ama hormon degerlerimi gormus oluruz.bide baska dr dan da randevu aldmdevlet ama haftaya.bu degerlerimi de ona gosterrm diye dusunuyorumEğer bebek yoksa bir an önce gelmesi daha iyi canim. Gecikip sinirlerini bozacağına gününde gelmiş ne güzel. İnsallah benimki de gelir hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?