- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.021
İnşallah sorun yokturdur cnm muhtemelen vajinal ultrason ile bakarKan testi yapmştm ilk 8.22 2 gün sonra 29.3 1 gün sonra da 53.65 çktı doktor cuma günü poliklnge gt dedi canm
Benimki de eczacı döllenme muhtemelen seninde olabilirKan testi yapmştm ilk 8.22 2 gün sonra 29.3 1 gün sonra da 53.65 çktı doktor cuma günü poliklnge gt dedi canm
aynen oyle canim hayirlisu Allahtan.bu arada gitmicektim ama sen yazdiktan sonra gtsemmi acaba dedim esime sordum o da gt dedi.klomeni kullanmam en azndan ama hormon degerlerimi gormus oluruz.bide baska dr dan da randevu aldmdevlet ama haftaya.bu degerlerimi de ona gosterrm diye dusunuyorum
Valla ben de bir tek senden umutluyumkızlar benim bat geliyor yine heyecan yine beklemece..ama bu sefer fazla belirti yok ama umut çok :) benim gibi bat bekleyen kaç kişi kaldı kırmızıları görmeyen? bat 28 eylül benim ya o gün yada 29 u sabah dr da olacam zaten netleşecek herşey...dr bu ayda hamilelik olmazsa klomifen başlıcaz demişti..Allaha duam gerek kalmaması
Nasıl yani anlamadm canım :)Benimki de eczacı döllenme muhtemelen seninde olabilir
merhaba canım benimde takvime göre 28 yazıyor ama 1 i 2 si gibi olmazsam test yaptıracam benim sürekli gecikmelerim olduğu için gecikse bile pek umut edemiyorumkızlar benim bat geliyor yine heyecan yine beklemece..ama bu sefer fazla belirti yok ama umut çok :) benim gibi bat bekleyen kaç kişi kaldı kırmızıları görmeyen? bat 28 eylül benim ya o gün yada 29 u sabah dr da olacam zaten netleşecek herşey...dr bu ayda hamilelik olmazsa klomifen başlıcaz demişti..Allaha duam gerek kalmaması
Onur_hira_ela bi bak canim senin ihtiyacin var
Valla canim gogus buyumesi disinda belirtim yok olursa hediye olacak surpriz olacak..ins topigimizde hamile kalmayan kalmasin!Valla ben de bir tek senden umutluyumbiz gelecek gibi hissediyoruz kırmızıları belirtiler o yönde Keşke hepimize mutlu haberler gelseydi inşallah ekim bizlerin ayı olur
Canim normal deger..gunde 1.5-2 mm buydugu varsayilir buna gore gun asiri denemeye basla hemen..18 mm de de catlayabilir 22 mm olunca da..mutlaka degerlendir canim 1 hafta hatta 10 gun..gun asiri!kızlar bugün doktora gittim 14.44 mm büyüklüğünde gelişmiş bi yumurtalığım var bugün adetimin 15. Günü 30 günde bazen 31 günde bir adet oluyorum sizce normal mi bu büyüklük? Kızlar bi bakarmıaınız bilgisi olan var kı
Doltor perşembe günü birlikte ol cuma günü gel gekrar bakalım dedi inşallah bu ay olur. Büyüklüğü küçük mü diye düşündüm de doktorada normal mi diye sormayı unutmuşumCanim normal deger..gunde 1.5-2 mm buydugu varsayilir buna gore gun asiri denemeye basla hemen..18 mm de de catlayabilir 22 mm olunca da..mutlaka degerlendir canim 1 hafta hatta 10 gun..gun asiri!
Cok kotu olmus gercekten cok pahaliymis gerci benim hic bir bilgim yok o konuda ama sikma canini insallah kendiliginden hamile kalirsin.Kizlar bu gun gittim ozel bir muaynaneye delirdim ciktim 3 ay once hsg cekilmis temiz cikmis amh testi 2.34 her doktor mukemmel dedi diger hormonlarim normal hepte ozellere gittim igneli tedavi yapicak tek doktormus o yuzden yeni doktora gitmistim kadin bana hsg yeniden cekilcek 560 tl spermiogrami yeniden yaptir dedi ozel hastanede oda vardir 200 tl civari diger hormon tahlillerini yeniden istedi zaten 2 ay oldu yaptirali oda 300 tl mis receteye klomen harici 1 tane gonal f 100 luk yazdi bununda sadece 100 mg olan kismindan 10 mg olan kismi vurulcakmis bu ignenin fiyatida 700 tl mis bi bu igneyi yazdi diye yumurta takibi yapicak diye 800 tl istedi ben o an delirdim para basiyom sanki ben 2 ay onve yapilan ve 3 dpktorunda hersey normal dedigi seyler neden tekrar isteniyor asla kimse bana yaptiramaz bunlari 6 aydir dunyanin parasini harcadim bi ultrason takibi icin 800 tl verilmi ya azicik insaf bende sinirlendim saka yapiyorsun giba dedim 2 bin tl verir asilama yaptiririm bundan daha garanti tutma ihtimali yuksek en azindan dedim 150 tl bosu bosuna muayene ucreti odedim ciktim yolda siktim siktim kendimi eve geldim agla agla mahvoldum hic vicdan kalmamis insanlarda resmen darphane gibi goruyolar insanlari
Sag canim allah razi olsun su an istedigim bu ay bir mucize olsun hamile kalayim ve o doktoru arayip 2 cift lafim olcak azicik vicdanin olsun diyeCok kotu olmus gercekten cok pahaliymis gerci benim hic bir bilgim yok o konuda ama sikma canini insallah kendiliginden hamile kalirsin.
Bosver canim artik daha fazla dusunupte kendini sinir etme ama cok iyi anliyorum seni.. Allah iyilerle ve vicdanlilarla karsilastirsinSag canim allah razi olsun su an istedigim bu ay bir mucize olsun hamile kalayim ve o doktoru arayip 2 cift lafim olcak azicik vicdanin olsun diye
Amin cnmBosver canim artik daha fazla dusunupte kendini sinir etme ama cok iyi anliyorum seni.. Allah iyilerle ve vicdanlilarla karsilastirsin
Benimki geç döllenme den dolayı küçük değer cikmisti günüm 10 gun geçmesine rağmen doktor geç döllenme dediydi. Seninkide muhtemelen oyledirNasıl yani anlamadm canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?