Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın güzellikler. Bugün kalktığımda öylesine bir test yaptım. Biliyorsunuz adet gelecek diye bekliyorum. Silik ama kalın bir çizgi var. Hemen çıktı zaten ama ben yine inanmıyorum
İnsanın inanasi gelmiyor değilmi? Bence yarın ilk idrarla farklı bi marka daha test yap çıkarsa direk kan testi hayırlı olsun cnm :)

İnsanın inanasi gelmiyor değilmi? Bence yarın ilk idrarla farklı bi marka daha test yap çıkarsa direk kan testi hayırlı olsun cnm :)
Geçen sefer yanıltı canım bu testler beni de ondan temkinli yaklaşıyorum. Gerçi o zaman incecikti şimdi c çizgisiyle aynı kalınlıkta

Yarın bat tatlım o bir geçsinde. 2 gündür karnımda ağrıdığından ihtimal vermiyordum.

Ayrı bir marka test yoktu ama aynısından bir tane yaptım kızlar kontrol edeyim diye. O da hemen aynı şekilde çıktı. Ne diyorsunuz

yuh resmen ya gercekten her yer para tuzagi.bu yumurta takibi nedir ya bnde mesela dr a gidiyorum diyo suanda milimi su. muhtemelen su gun catlar diyo. yumurta takibi ne oluyo yani onu anlamadim 800 tl lik.

kızlar benimde bat yarın direkt hastaneye dr uma gidicem beni bekliyor bhcg vericem..3 gündür hastayım ama ilaçta kullanmadan işe gidip geliyorum artık yarından sonra birkaç gün yatmam şart dua edin pozitif çıksın zaten hemen rapor verecekler bana..yarın doğum günüm Rabbim inş müjdelesin!

Ayy kızlar hala tam inanamıyorum inşallah dediğiniz gibidir Yarın gelmezse o zaman inanıp gideceğim kan vermeye ınşallah hepinizin güzel haberlerini alırız tek tek

Ayy kızlar hala tam inanamıyorum inşallah dediğiniz gibidir Yarın gelmezse o zaman inanıp gideceğim kan vermeye ınşallah hepinizin güzel haberlerini alırız tek tek
yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman ama iyi sabrın var gerçekten su sıralar ben her ay gecikme yaşadığım için günü gelmeden bile elli tane test yapıyorum inanmıyorum kan testinde çıkar diye durmadan onu da tekrarlıyorum hayatım boyunca beta hcg testi için verdiğim kan testi kadar test vermemişimdir herhalde bu ay sıkayım kendimi yapmayacam diyorum ama bakalım kısmet

Ya sen ne sabırlısn ben bata 9 gün varken kan testi verdm :) ve adet olckmş gibi agrılarda cok normal gerçekten bence gt hemen kan testi ver bugünü güzel kapatalı hadii :)

Ya sen ne sabırlısn ben bata 9 gün varken kan testi verdm :) ve adet olckmş gibi agrılarda cok normal gerçekten bence gt hemen kan testi ver bugünü güzel kapatalı hadii :)
Yarın sabah tekrarlayayım diyorum canım testti. Diğer türlü şimdi eşime haber vermem lazım boşuna umutlandırmak istemiyorum adamı. Yarın gelmezse cuma randevum var zaten. Hayırlısıyla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…