- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.041
İnsanın inanasi gelmiyor değilmi? Bence yarın ilk idrarla farklı bi marka daha test yap çıkarsa direk kan testi hayırlı olsun cnm :)Günaydın güzellikler. Bugün kalktığımda öylesine bir test yaptım. Biliyorsunuz adet gelecek diye bekliyorum. Silik ama kalın bir çizgi var. Hemen çıktı zaten ama ben yine inanmıyorum
Geçen sefer yanıltı canım bu testler beni de ondan temkinli yaklaşıyorum. Gerçi o zaman incecikti şimdi c çizgisiyle aynı kalınlıktaİnsanın inanasi gelmiyor değilmi? Bence yarın ilk idrarla farklı bi marka daha test yap çıkarsa direk kan testi hayırlı olsun cnm :)
10 gün geçmesine ragmen kaç çkmştı canm değerinBenimki geç döllenme den dolayı küçük değer cikmisti günüm 10 gun geçmesine rağmen doktor geç döllenme dediydi. Seninkide muhtemelen oyledir
Bende ümitlendm şimdi senn adına testinin resmini göndersene bakalm belkide gerçekten vardr bsey ne güzel olurGeçen sefer yanıltı canım bu testler beni de ondan temkinli yaklaşıyorum. Gerçi o zaman incecikti şimdi c çizgisiyle aynı kalınlıkta
ay ne sabırlısın kız koş git hemen bir kan testi yaptır çıkarsa kendini boş yere kasmamış olursun acaba yanlış mı diıye çıkmazsa da kısmet acaba mı diye kafayı yemektense sonucu öğrenmek daha mantıklıEki Görüntüle 2049540 canım böyle çıktı
Yarın bat tatlım o bir geçsinde. 2 gündür karnımda ağrıdığından ihtimal vermiyordum.ay ne sabırlısın kız koş git hemen bir kan testi yaptır çıkarsa kendini boş yere kasmamış olursun acaba yanlış mı diıye çıkmazsa da kısmet acaba mı diye kafayı yemektense sonucu öğrenmek daha mantıklı
Kizlar bu gun gittim ozel bir muaynaneye delirdim ciktim 3 ay once hsg cekilmis temiz cikmis amh testi 2.34 her doktor mukemmel dedi diger hormonlarim normal hepte ozellere gittim igneli tedavi yapicak tek doktormus o yuzden yeni doktora gitmistim kadin bana hsg yeniden cekilcek 560 tl spermiogrami yeniden yaptir dedi ozel hastanede oda vardir 200 tl civari diger hormon tahlillerini yeniden istedi zaten 2 ay oldu yaptirali oda 300 tl mis receteye klomen harici 1 tane gonal f 100 luk yazdi bununda sadece 100 mg olan kismindan 10 mg olan kismi vurulcakmis bu ignenin fiyatida 700 tl mis bi bu igneyi yazdi diye yumurta takibi yapicak diye 800 tl istedi ben o an delirdim para basiyom sanki ben 2 ay onve yapilan ve 3 dpktorunda hersey normal dedigi seyler neden tekrar isteniyor asla kimse bana yaptiramaz bunlari 6 aydir dunyanin parasini harcadim bi ultrason takibi icin 800 tl verilmi ya azicik insaf bende sinirlendim saka yapiyorsun giba dedim 2 bin tl verir asilama yaptiririm bundan daha garanti tutma ihtimali yuksek en azindan dedim 150 tl bosu bosuna muayene ucreti odedim ciktim yolda siktim siktim kendimi eve geldim agla agla mahvoldum hic vicdan kalmamis insanlarda resmen darphane gibi goruyolar insanlari
Hayırlı olsun tatlım diyoruz başka ne denilir ki bu kadar net iki cizgiyeEki Görüntüle 2049547
Ayrı bir marka test yoktu ama aynısından bir tane yaptım kızlar kontrol edeyim diye. O da hemen aynı şekilde çıktı. Ne diyorsunuz
Eki Görüntüle 2049540 canım böyle çıktı
ay var gibi gibi :) canım yaa niceleri bundan pozitif gördü hadi git ver şu betayı :)Eki Görüntüle 2049547
Ayrı bir marka test yoktu ama aynısından bir tane yaptım kızlar kontrol edeyim diye. O da hemen aynı şekilde çıktı. Ne diyorsunuz
yarın güzel haberlerini bekliyoruz o zamanAyy kızlar hala tam inanamıyorum inşallah dediğiniz gibidirYarın gelmezse o zaman inanıp gideceğim kan vermeye ınşallah hepinizin güzel haberlerini alırız tek tek
Ya sen ne sabırlısn ben bata 9 gün varken kan testi verdm :) ve adet olckmş gibi agrılarda cok normal gerçekten bence gt hemen kan testi ver bugünü güzel kapatalı hadii :)Ayy kızlar hala tam inanamıyorum inşallah dediğiniz gibidirYarın gelmezse o zaman inanıp gideceğim kan vermeye ınşallah hepinizin güzel haberlerini alırız tek tek
Yarın sabah tekrarlayayım diyorum canım testti. Diğer türlü şimdi eşime haber vermem lazım boşuna umutlandırmak istemiyorum adamı. Yarın gelmezse cuma randevum var zaten. Hayırlısıyla artıkYa sen ne sabırlısn ben bata 9 gün varken kan testi verdm :) ve adet olckmş gibi agrılarda cok normal gerçekten bence gt hemen kan testi ver bugünü güzel kapatalı hadii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?