- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.061
inşallah canım ya bu aydan pek umudum yok cok karman corman oldu 28 eylül bat cumartesi doktor daha 18 mm yumurtan demişti niye bu kadar geç oldu anlamadım 17 sinde olan lekelenme yerleşme mi diyecem yumurta çatlamamış bile yerleşme olması imkansız gecikse bile sevinemiyorum canım sürekli gecikmelerden sonra kırmızı kart yediğim için bana kan testi yolu gözüküyor galiba su soruları kafamdan atmam içingizemlii123 canım benim inşallah bu sefer alırsın o güzel haberi. Tahlil yaptırmak zor yakında özel bir hastane yok. O yüzden mecburen sabretmem gerekiyor
Dengeler şaştı canım ya. Umarım düzene girer her şey. Birazdan çıkıp alacağım başka bir marka. Inşallah nasip etmiştir rabbiminşallah canım ya bu aydan pek umudum yok cok karman corman oldu 28 eylül bat cumartesi doktor daha 18 mm yumurtan demişti niye bu kadar geç oldu anlamadım 17 sinde olan lekelenme yerleşme mi diyecem yumurta çatlamamış bile yerleşme olması imkansız gecikse bile sevinemiyorum canım sürekli gecikmelerden sonra kırmızı kart yediğim için bana kan testi yolu gözüküyor galiba su soruları kafamdan atmam içincanım yakında eczane yok mu başka marka bir test al yap o da pozitif çıkarsa sonuç belli olur canım
ergen gebelik testi al canimDengeler şaştı canım ya. Umarım düzene girer her şey. Birazdan çıkıp alacağım başka bir marka. Inşallah nasip etmiştir rabbim
inşallah canım benim mutlu haberlerini bekliyoruz hemen resmini çek atDengeler şaştı canım ya. Umarım düzene girer her şey. Birazdan çıkıp alacağım başka bir marka. Inşallah nasip etmiştir rabbim
10 gun geçmesine rağmen 42 çıktı cnm10 gün geçmesine ragmen kaç çkmştı canm değerin
Canim sen gittinmi doktora naptinBende ümitlendm şimdi senn adına testinin resmini göndersene bakalm belkide gerçekten vardr bsey ne güzel olur
Canım aldım ama predictorun hızlı sonuç olanı varmış. O da adet günü ve adetin geciktiği gün yapılacakmış. Sabah yaparım artıkergen gebelik testi al canim
Ya sorma bende kendi kendime tedavi yontemi gelistirdim bu ay oldu oldu olmadi bi sonraki aya bende bebis olcam insallah allah buyuk dun kadin beni tuketti ticarethane gibi yapmislar resmen sanki asilama yapacak bastim ciktim bende tabi bi ultrason bana 150 tl ye malolduyuh resmen ya gercekten her yer para tuzagi.bu yumurta takibi nedir ya bnde mesela dr a gidiyorum diyo suanda milimi su. muhtemelen su gun catlar diyo. yumurta takibi ne oluyo yani onu anlamadim 800 tl lik.
Ya sorma bende kendi kendime tedavi yontemi gelistirdim bu ay oldu oldu olmadi bi sonraki aya bende bebis olcam insallah allah buyuk dun kadin beni tuketti ticarethane gibi yapmislar resmen sanki asilama yapacak bastim ciktim bende tabi bi ultrason bana 150 tl ye maloldu
Ya sorma bende kendi kendime tedavi yontemi gelistirdim bu ay oldu oldu olmadi bi sonraki aya bende bebis olcam insallah allah buyuk dun kadin beni tuketti ticarethane gibi yapmislar resmen sanki asilama yapacak bastim ciktim bende tabi bi ultrason bana 150 tl ye maloldu
Ozel muaynaneydi canim kadindi doktor bana receteye klomen yazdi 1 tanede gonal f igne yazdi igneyi 100 luk yazdi ve sadece 10 mg lik kismi vurulcakmisim ve kalani cope gidicek o tek igne fiyati 700 tl birde 3 kere ultrasona sokacakmis yumurta takibi icin 800 tl istedi bende sinirlendim bir konusmaya benden 150 tl aldi vicdansiz kadinCanim ben anlamadım şimdi, bu doktor sadece yumurta takibi icin mi 800 istedi, yoksa başka tedavi de yapacak miydi
O ilaclar oyle canim yengem 7 senedir hep bunlardan kullandi cok cok pahali gecen ay tup bebek icin gonalf alindi saati saatine yapildi sonra çöp hepsi iste ise yaramadi transfer olmadiOzel muaynaneydi canim kadindi doktor bana receteye klomen yazdi 1 tanede gonal f igne yazdi igneyi 100 luk yazdi ve sadece 10 mg lik kismi vurulcakmisim ve kalani cope gidicek o tek igne fiyati 700 tl birde 3 kere ultrasona sokacakmis yumurta takibi icin 800 tl istedi bende sinirlendim bir konusmaya benden 150 tl aldi vicdansiz kadin
Hadi insallah vardirGünaydın güzellikler. Bugün kalktığımda öylesine bir test yaptım. Biliyorsunuz adet gelecek diye bekliyorum. Silik ama kalın bir çizgi var. Hemen çıktı zaten ama ben yine inanmıyorum
catladik burda hadi bekliyoruz haberiniCanım aldım ama predictorun hızlı sonuç olanı varmış. O da adet günü ve adetin geciktiği gün yapılacakmış. Sabah yaparım artık
Ahh kuzum sorma yarın sabah ilk işim o olacakcatladik burda hadi bekliyoruz haberini
Ozel muaynaneydi canim kadindi doktor bana receteye klomen yazdi 1 tanede gonal f igne yazdi igneyi 100 luk yazdi ve sadece 10 mg lik kismi vurulcakmisim ve kalani cope gidicek o tek igne fiyati 700 tl birde 3 kere ultrasona sokacakmis yumurta takibi icin 800 tl istedi bende sinirlendim bir konusmaya benden 150 tl aldi vicdansiz kadin
Ahh kuzum sorma yarın sabah ilk işim o olacakHaber veririm hemen
Evet canim igne dahil degil birde yapilan tum testleri yeniden istiyor rahim filmi amh testi dahil gitmiyorum zatenAaa iğne fiyatı dahil değil yanı, yanlış mi anlıyorum. Benim doktorum da özel de o yüzden detaylı soruyorum canim. Mesela mart ayında kürtaj oldum orada. 2000 tl vermişiz. Bekleme süresinden sonra yumurta takibine gittim, hiç muayene ücreti bile almadı.
Cuma günü gidcm canm henüz gtmedmCanim sen gittinmi doktora naptin
Evet canim igne dahil degil birde yapilan tum testleri yeniden istiyor rahim filmi amh testi dahil gitmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?