Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merak ettim benim dün yumurtalık 14.44 mm di. Cuma tekrar gel dedi doktor. Şimdi bu yumurta çatlamazsa adet olmayacakmıyım bitane vardı yumurtalık?

Kızlar merak ettim benim dün yumurtalık 14.44 mm di. Cuma tekrar gel dedi doktor. Şimdi bu yumurta çatlamazsa adet olmayacakmıyım bitane vardı yumurtalık?
canim soyle yumurta her halukarda catliyo eger spermle birlesirse bebis oluyo birlesmesse adet olarak vucudundan atiliyor.

Peki adet olamayanlar yumurtlamıyo mu canım?
yumurtalamalarinda problem oldugu icin gec yumurtluyolar yada bi iki ay yumurtlamiyolar yada tamamen yumurta rezervleri bitiyo menopoz oluyo mesela.ben boyle biliyorum canim yanlis bilgilendirmimde bildiklerim bunlar.kimisi mesela yumurtluyo ama buyuyup dollenecek boyuta gelmiyo hani milimler varya onla alakali.o zamnda adet oluyosun yine

Anladım canım ben 31 günde bir adet oluyorum dün adetimşn 15. Günüydü 14.44 mm büyüklüğündeydi normal mi sence?

Anladım canım ben 31 günde bir adet oluyorum dün adetimşn 15. Günüydü 14.44 mm büyüklüğündeydi normal mi sence?
bildigim kadariyla 20mm den snra catliyo canim ama bazende mesela ya erken yada gec catlayip verimsizlesiyomus canim.simdi senin 14 mesela ya buyucek buyucek 20 21 de catlicak(tamamen bildgim kadaryla soyluyorum canim yanlista olabilir). mesela 25 oldu catlamadi yaslaniyomus yumurta artk catlayincada verimi kalmiyomus.
ornegin ben 28 gunde bir oluyorum aslinda 14.gun takvime gore catlamis olmasi lazim ama 15.gun doktora gittim 19mm suan 3 gune kadar catlar bu 5 gunu degerlendir dedi. yani senin yumurtanin catlamasida onumuzdeki gunlerde olur bnce.onemli olan catladigi gun spermle karsilasmasi

Merhaba kizlar bat 3 ekim yumurtalamami hissettim ve ayin 19 oldu.O gunden sonra goguslerimde agri ve buyume gercekleşti Bi kac gundur sık idrara cikmaya basladm bide akintm cogaldi araa ara karnimin alt kismina ve kasiklarima sanci giriyo sizce kan testi yapsam cikar miiii?cook merak icindeyimmm:////

Anladım canım benimde takvime göre cumartesi çatlıyor yani 19. Gün inşallah verimli bi yumurtalık olur çatlar cuma günü göreceğiz. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Gunaydin arkadaslar..bugun dogum gunum ve bat gunumdu!esimle hastaneye gitmek icin uyandim..ama ne goreyim lavaboya gidince kirmizilar gelmeye basladi dr u aradim agrim var yarin gelirim konusuruz dedim karmakarisik ruyalarda gormustum zaten..RAbbim en hayirlisini bilir elbet ama esim oyle uzgun cikti ki evden bu sefer saniyorum kendini suclu hissetti!cok istiyor olmam galiba hele de boyle bir gunde ve olmamasi artik onuda uzmeye basladi..artikmtedaviden kacma sansimda kalmadi K kahvekokulu yeni batim 25 ekim eklermisin canim..benden bu ayda kirmizi kart!uzgunum...

Kaçıncı denemeniz canım? İnşallah tez zamanda Rabbim kucağını doldurur

Günaydın kızlar. Yaptım testti ve tabii ki beklenen sonuç Yine negatif. Neymiş adet geçmeden test yapmamam lazımmış. Bunu biliyordum zaten de merak galip geliyor. Geçen ayda böyle olmuştu

Günaydın kızlar. Yaptım testti ve tabii ki beklenen sonuç Yine negatif. Neymiş adet geçmeden test yapmamam lazımmış. Bunu biliyordum zaten de merak galip geliyor. Geçen ayda böyle olmuştu
dur bakalm bi adetini bekle canim canan i hatirlamiyomusun kanda cikmasina ragmen idrarda cikmamisti hemde adet gunu.yoksada yine caliscagiz insAllah Allah verirse moralini bozma canim bnim

canim Rabbim kimseyi evlatla sinamasin evet cok zor ama kendimize sunu demeliyiz bende dahil Allah hayirli zamani bilir ne zaman verirse yada ne zaman vermezse emin ol bi bildigi vardir.bi anneyi dusun cocugunun kotulugunu ister mi dusun ki bizi en cok seven Rabbimiz muhakkak bizim iyiligimizi dusunuyodur

Evet canim bu ay cok istedim dogum gunum batim diye hasa Allahi denemek degil tabii ama belki de sirf ondan olmadi!Rabbim olacagi varsa en iyi bilendir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…