- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.281
hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤
hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahTebrikler canım
safari_go canim bise sorcam keci boynuzu yedik demistin ya bn pekmezini aldim sen nasi kullandn sabah ac karnina mi yada yemegin pesine mi
Cnm ben ümitli degilm bu aydan 15 günüm ama bende hala tık yok eşim sagolsnSehri321 9 ekim
G gulsahali88 16 ekim
Afilim92 18 ekim
K Kayra2021 22 ekim
Mina_1414 23 ekim
kronikuykucu 23 ekim
@Erse35 24 ekim
@tesla07 24 ekim
B bebegimleben 25 ekim
Kizlar biz kalmisiz sadece
Insallh cnm ederm tabikiisafari_go tebrik ederim canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı tez zamanda bizlerin başına çok duaet bize olur mu
Kizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤[/QU
Tekrar tebrikler canim Allah tamamina erdirsin
InsallahInsallah bizlerinde olur bebisi
Evet canim darisi basimiza benim 11. Gun ovulasyon testim koyu cikti calismalar devam ediyorSehri321 9 ekim
G gulsahali88 16 ekim
Afilim92 18 ekim
K Kayra2021 22 ekim
Mina_1414 23 ekim
kronikuykucu 23 ekim
@Erse35 24 ekim
@tesla07 24 ekim
B bebegimleben 25 ekim
tesekkur ederim canim bizde aktardan almistk dogal yiyelm diye ama her zaman oldugu gibi bi iki kasik yiyip biraktim sabah aksam alalm bizde bundan snraCanm biz bi kavanoz aldik daha henuz bitmedi bile :).Zatn uzerinde yaziyo Sabah ogle aksam yemeklerden once bi kasik Zatn kasigi var uzerinde.Yemek ten once yiyosn sn ve eşin Bnim esim calistigi icin oglenleri yiyemiyodu onunyerine sabah aksam ac karna yiyiyodu...Insallah sizde de ise yarar canm
Fotosunuda attim cnm
Esinde tik yoksa tiklaticaksin canim kacirma bu gunleri insallah olur.Cnm ben ümitli degilm bu aydan 15 günüm ama bende hala tık yok eşim sagolsn
Amiinn insaallahInsallah bizlerinde olur bebisi
Devam devam canim durmak yok insallah eksilik sayimiz bu ay keske hepimiz hamis olabilsekEvet canim darisi basimiza benim 11. Gun ovulasyon testim koyu cikti calismalar devam ediyor
tesekkur ederim canim bizde aktardan almistk dogal yiyelm diye ama her zaman oldugu gibi bi iki kasik yiyip biraktim sabah aksam alalm bizde bundan snra
Insallah biz de hamis kaliriz bu topige de baktikca gulumserizSehri321 9 ekim
G gulsahali88 16 ekim
Afilim92 18 ekim
K Kayra2021 22 ekim
Mina_1414 23 ekim
kronikuykucu 23 ekim
@Erse35 24 ekim
@tesla07 24 ekim
B bebegimleben 25 ekim
Bana hic sormadi canim belki de minnoslarin geliyordur ne hosKızlar şimdi cktm doktordan keseyi gördük.doktor ailede ikiz varmı dye sordu ısrala baktı falan .bzm aile de ikiz var.acaba herkese soruyo mu ya.sonra varmı dedim suan değil de her an çıkabilir dedi
Yakinda hepinizin hamiş haberlerini alacagiz canim Allahin izniyle inaniyorum Rabbim nasip etsin tez zamanda inşallahInsallah biz de hamis kaliriz bu topige de baktikca gulumseriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?