- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.301
evet canım yaa Rabbim aratmasın bekletmesin kolayca her birimiz hamiş olalım..sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..benim yarın hsg çekimim varSehri321 9 ekim
@gulsahali88 16 ekim
@Afilim92 18 ekim
@Smartanne 22 ekim
@Mina_1414 23 ekim
kronikuykucu 23 ekim
@Erse35 24 ekim
@tesla07 24 ekim
B bebegimleben 25 ekim
Kizlar biz kalmisiz sadece
nedir bu doğal olup yenilen şey merak ettim?tesekkur ederim canim bizde aktardan almistk dogal yiyelm diye ama her zaman oldugu gibi bi iki kasik yiyip biraktim sabah aksam alalm bizde bundan snra
keciboynuzu pekmezi almis arkadas canim ondan sabah aksam birer kasik yemis eside o da.bende kansizlik icin almistim aktardan bende yiyim dedim onu yazisiyoduknedir bu doğal olup yenilen şey merak ettim?
Valla bilemdm bnde şaşrdm :) 5 haftalk dedi haftaya gel dedi kalp atışı duyulmadı sen kaçıncı haftada duydum canmBana hic sormadi canim belki de minnoslarin geliyordur ne hos
Rabbim kolay geçirsin inşallah temiz çıkar filmin de eşinin sonuçları da bir an önce meleğinize kavuşursunuz inşallahevet canım yaa Rabbim aratmasın bekletmesin kolayca her birimiz hamiş olalım..sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..benim yarın hsg çekimim varcumartesi de eşim spermiogram verecek..dua edin!
canım bir şey soracaktım ya bunun kokusu tadı falan nasıl yerken aktardan birkaç bir şey almıştık yiyememiştim hiç ondan sorayım dedim yiyebilirsem alayım dedimCanm biz bi kavanoz aldik daha henuz bitmedi bile :).Zatn uzerinde yaziyo Sabah ogle aksam yemeklerden once bi kasik Zatn kasigi var uzerinde.Yemek ten once yiyosn sn ve eşin Bnim esim calistigi icin oglenleri yiyemiyodu onunyerine sabah aksam ac karna yiyiyodu...Insallah sizde de ise yarar canm
Fotosunuda attim cnm
canım bir şey soracaktım ya bunun kokusu tadı falan nasıl yerken aktardan birkaç bir şey almıştık yiyememiştim hiç ondan sorayım dedim yiyebilirsem alayım dedim
6+2 de duydum canim ben. Bir arkadasim 8 haftalikken anca duydu endiselenme duyamasan da emi degisiyor cunku kisiye gore :)Valla bilemdm bnde şaşrdm :) 5 haftalk dedi haftaya gel dedi kalp atışı duyulmadı sen kaçıncı haftada duydum canm
CherryBlossom90 canim nerelerdesin gorunmuyorsun ne zamandir yolunda mi hersey
banada 5+1 dedi ne gergin dönemler bunlar merakımız hep taze maşallah :) bunada şükür kese göründü ya inşallah kabininde duyarım6+2 de duydum canim ben. Bir arkadasim 8 haftalikken anca duydu endiselenme duyamasan da emi degisiyor cunku kisiye gore :)
iyiz canım çok şükür unutma bizi :) bugün doktora gttm kese göründü 5+1 ama kalp atışı duyumadı haftaya gel dedi.sen ne zamn duymuştun canımElhamdulillah canım inşallah iyidir her şey en son çuma günü gördüm.. Ama nezle oldum beni yıprattı bayağı .. Siz nasılsınız canım ?
tmm canım teşekkür ederim bir deneyelim olmadıCanm bu tatli ve güzel bi tati var Bn yedik yani oyle yenilmicek bi tadi yok Pekmez zatn...Bnimde esim akdardan bi kasik yemisti begenmemistii
7+4 de dinledim canım benim.. Yok aklimdasiniz ama bu aralar bayağı bir yoğunum. .iyiz canım çok şükür unutma bizi :) bugün doktora gttm kese göründü 5+1 ama kalp atışı duyumadı haftaya gel dedi.sen ne zamn duymuştun canım
CherryBlossom90 canım yorumlarınu okudum seni bulmuşken sorayım bilgili olduğun için benim geçen hafta salı günü yumurtam 14.44 mm cuma günğ tekrar gel dedi doktor ozaman 20.04 mm oldu yumurtam. Gün aşırı ilişki önerdi bu hafta yani dün tekrar gel çatlamış mı diye dedi gittim çatlamış dedi ama tahminim gece çatladı 26-28 mm de diye düşünüyorum. 31-32 günde bir adet oluyorum sence çok büyük mü çatlamış anormal mi dr normal dedi ama senden de yorum alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?