- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.321
Benimkisi geç çatladı diye düşünüyorum ama dr adet döngüne göre normal dedi eğerki bu ay hamiş olmazsam yumurtalar için bi kür yapayım belki daha erken çatlar ama olgunlaşmadan çatlayıncada olmayabilir diyorlar nasip bakalım günleri değerlendirdik ya Rabbim ol derse olcak elbetCanım benim yok çok da büyük değil nasip meselesi ama tutabilir tutmaya da bilir yumurta ne kadar erken catlarsa o kadar kolay oluyor spermler için.. Benim yumurtam hep 17.-18.-19. gün catliyordu o zaman tutmadı 16. Gün çatlayan yumurtam tuttu ..
Sagol cnm Allah razi olsunn Amin insallhsafari_go canım benim hamilesin tebrik ederim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah kuzumYakinda hepinizin hamiş haberlerini alacagiz canim Allahin izniyle inaniyorum Rabbim nasip etsin tez zamanda inşallah
Gecmis olsun canim cok sukur iyiyiz bizde oyle esim hasta oldu onu iyilestirdim limon yiyorum hasta olmayayim diye balli sular iciyorum artik ne yapayim. Bebis de iyidir insallah canim ? Cinsiyetini ogrendiniz miElhamdulillah canım inşallah iyidir her şey en son çuma günü gördüm.. Ama nezle oldum beni yıprattı bayağı .. Siz nasılsınız canım ?
Duyarsin duyarsin Allahin izniyle zaman cabuk geciyor :)banada 5+1 dedi ne gergin dönemler bunlar merakımız hep taze maşallah :) bunada şükür kese göründü ya inşallah kabininde duyarım
Yok canım öğrenemedim daha ama bence kız öyle hissediyorum bakalım ..Gecmis olsun canim cok sukur iyiyiz bizde oyle esim hasta oldu onu iyilestirdim limon yiyorum hasta olmayayim diye balli sular iciyorum artik ne yapayim. Bebis de iyidir insallah canim ? Cinsiyetini ogrendiniz mi
sifa olsun insAllah canim benimkronikuykucu ibrahim saraçoğlu soğuk pres keçiboynuzu pekmezinin çok faydalı olduğunu söyledi kendiniz yapın dedi ama aktarcıları dolaştım hacettepe üniversitesi onaylı soğuk pres buldum inşallah işe yarar her sabah aç karna içiyo eşim
Amiiiin canım inşallahhhhsifa olsun insAllah canim benim
Bebisler gelmeden gider miyiz hic canim benim nasilsinKizlaaar bizi birakmayin
Canım kalp atışını duydun mu dk ne kadar attıBebisler gelmeden gider miyiz hic canim benim nasilsin
Iyi ki varsin tatlımBebisler gelmeden gider miyiz hic canim benim nasilsin
Sizi goremeyince özlüyorum inanin
Sen de iyi ki varsin kuzum Allahima sukur iyiyiz teyzesi.. Sayi cok azaldi artik siradaki ilk guzel haberi sen ver bizlere canim benimIyi ki varsin tatlım
Ayni cabalar iste iyiyim sukur .Sen nasilsin kuzucum bebis nasil ?
İlk atisi duydugumda 120 atmisti hayatim. Giderek yukseldi sonraCanım kalp atışını duydun mu dk ne kadar attı
Tesekkur ederiz cansiniz ya dualar bizlere insallah
Kız hissediyorum dedin ya ondan sordum canım ozaman erkekİlk atisi duydugumda 120 atmisti hayatim. Giderek yukseldi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?