Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkisi geç çatladı diye düşünüyorum ama dr adet döngüne göre normal dedi eğerki bu ay hamiş olmazsam yumurtalar için bi kür yapayım belki daha erken çatlar ama olgunlaşmadan çatlayıncada olmayabilir diyorlar nasip bakalım günleri değerlendirdik ya Rabbim ol derse olcak elbet teşeklür ederim cevap verdiğin için bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah

Kizlar bende pco var . 11 aydir çocuk düşünüyoruz, olmuyor. Ne eşime ne benim rahim filmine bakıldı. Kendiliğinden adet olamiyorum. Klomenle yumurtam buyumuyor.

Nasıl bi tedavi uygulanir ? Dr ignelerden bahsetti ganol f falan. Bunlarin maliyeti nedir ? Ozel hastaneye gidicem. Fikirlerinizi merak ediyorum

Elhamdulillah canım inşallah iyidir her şey en son çuma günü gördüm.. Ama nezle oldum beni yıprattı bayağı .. Siz nasılsınız canım ?
Gecmis olsun canim cok sukur iyiyiz bizde oyle esim hasta oldu onu iyilestirdim limon yiyorum hasta olmayayim diye balli sular iciyorum artik ne yapayim. Bebis de iyidir insallah canim ? Cinsiyetini ogrendiniz mi

Gecmis olsun canim cok sukur iyiyiz bizde oyle esim hasta oldu onu iyilestirdim limon yiyorum hasta olmayayim diye balli sular iciyorum artik ne yapayim. Bebis de iyidir insallah canim ? Cinsiyetini ogrendiniz mi
Yok canım öğrenemedim daha ama bence kız öyle hissediyorum bakalım ..

Iyi ki varsin tatlım
Ayni cabalar iste iyiyim sukur .Sen nasilsin kuzucum bebis nasil ?
Sen de iyi ki varsin kuzum Allahima sukur iyiyiz teyzesi.. Sayi cok azaldi artik siradaki ilk guzel haberi sen ver bizlere canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…