- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 133
- 31
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.341
Yok kuzum ilk duydugumuzda 120ydi 6 haftalikken simdi masallah cok hizliKız hissediyorum dedin ya ondan sordum canım ozaman erkek140 dan azsa erkek diolar
Öyle duydum nette çıkmıştı karşıma. Bulantı yoksa ayakların az üşüyosa kalp atışı dediğim gibi erkeğe işaretmişYok kuzum ilk duydugumuzda 120ydi 6 haftalikken simdi masallah cok hizliCinsiyet belli mi oluyormus oyle aa
2 den yuksekse supheli oluyor kimyasal dis gebelik filan insallah gec dollenmedirKizlar adetimin bes gun geçti. Beta HCG 3.2 çıktı. Kafam bulandi biraz sizce ne bu
Insallah canim.insallahSen de iyi ki varsin kuzum Allahima sukur iyiyiz teyzesi.. Sayi cok azaldi artik siradaki ilk guzel haberi sen ver bizlere canim benim
Oyle kuzum saglikli hayirli evlat versin Rabbim hepimize insallahÖyle duydum nette çıkmıştı karşıma. Bulantı yoksa ayakların az üşüyosa kalp atışı dediğim gibi erkeğe işaretmişhadi bakalım hayırlısı diyelim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
Amin canim bol gunesli gunler havalar sogudu :) Bugun cook isim var simdi temizlik oglen direksiyon dersim ikindin kvalidemle avm aksam yemek :)Not ehliyetim var ama okula arabayla gidemiyorum pratik kazanmaliyimHepinize gunaydinlar arkadaslarim guzel bir gun olsun insallah Rabbim tez zamanda hepinize evlat nasip etsin
2 den yuksekse supheli oluyor kimyasal dis gebelik filan insallah gec dollenmedir
Oo cok isin var canim kolay gelsin sana havalar da sogudu dikkat et kendine usutme. Pratik kazanmayi ve trafige cikmayi cok isteyenlerdenim ama cesaretim hic yok ehliyet oylece duruyor cuzdanda. Sen yaparsin insallahAmin canim bol gunesli gunler havalar sogudu :) Bugun cook isim var simdi temizlik oglen direksiyon dersim ikindin kvalidemle avm aksam yemek :)Not ehliyetim var ama okula arabayla gidemiyorum pratik kazanmaliyim
5 ve uzerindeyse gebelik oluyor canimCanim pardon 3.24 çıkmış ama dr gebelik yok dedi
hayirlisi olsun canm benim insAllah guzel cikcak sonuclarin iyi dusun iyi olsun Allahin sifasi sonsuzKirmizilar baya baya gumbur gumbur geldi buna sevinsemmi uzulsemmi bilemedm Rabbim herseyin en iyisini bilir vardir bundada bir keramet belkide 3 ay olmadi ki dr.a gideyim bu rahim agzi kanseri suphesini ogreneyim. Ben artik 10 ekimdeki sonucumunda hic iyi cikacagini sanmiyorum ha kotu cikarsada biliyorum ki Oda Rabbimin bana bir hediyesi erkenden ogrenmeyi nasip etti derim. Bir sonraki bat 4 kasim sonuc iyi cikarsa denemeye devam edicem. K kahvekokulu eklersn cnm
EEE ARKADASLAR RABBIM HEPINIZE HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN BENIMDE HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP ETSIN COK AZ KALDI 10 EKIM KISMETTEN OTEYE NE KOY NE YOL VAR
Rabbim sifa versin hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim. İyi cikacak sonuclarin hic uzulme. Vardir bunda da bir hayir..Sehriayaz5853037301 .!.:Kirmizilar baya baya gumbur gumbur geldi buna sevinsemmi uzulsemmi bilemedm Rabbim herseyin en iyisini bilir vardir bundada bir keramet belkide 3 ay olmadi ki dr.a gideyim bu rahim agzi kanseri suphesini ogreneyim. Ben artik 10 ekimdeki sonucumunda hic iyi cikacagini sanmiyorum ha kotu cikarsada biliyorum ki Oda Rabbimin bana bir hediyesi erkenden ogrenmeyi nasip etti derim. Bir sonraki bat 4 kasim sonuc iyi cikarsa denemeye devam edicem. K kahvekokulu eklersn cnm
EEE ARKADASLAR RABBIM HEPINIZE HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN BENIMDE HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP ETSIN COK AZ KALDI 10 EKIM KISMETTEN OTEYE NE KOY NE YOL VAR
TEMMUZ AYINDA YOLA ÇIKTIK
HEPİMİZ MUTLU SONA ULAŞIRIZ İNŞALLAH..
ARKADAŞLIĞIMIZ PAYLAŞIMLARIMIZ DAİM OLSUN
@Yasemen2691
@Prmm
@Katinaninelindemakasi35
@benyoruldumhayat09
@googce
@birbaharaksami
@_kvrckmom_
@Hilalceylin
@barbi
@poncikbebis
@papatya8
@miniskotatlis
@geem
@zlm3434
@Asminayaz1518
@patate
@ergunsevgi
@meleklerimin annesi
@CherryBlossom90
@Egem2709
@canan_cc
@tuba-kumsal
@Kumsalpoyraz
@duygusuuuuu
@kahvekokulu
@safari_go
@Sehriayaz58 9 ekim
@gulsahali88 16 ekim
@Afilim92 18 ekim
@Smartanne 22 ekim
@Mina_1414 23 ekim
@kronikuykucu 23 ekim
@Erse35 24 ekim
@tesla07 24 ekim
@bebegimleben 25 ekim
Ekledim canm benm ama hiç üzülme inanıyoruz ki kötü hiçbşey olmayacak.sadece sabır gerekli bazen rabbim yüzünü güldürsün inşallahKirmizilar baya baya gumbur gumbur geldi buna sevinsemmi uzulsemmi bilemedm Rabbim herseyin en iyisini bilir vardir bundada bir keramet belkide 3 ay olmadi ki dr.a gideyim bu rahim agzi kanseri suphesini ogreneyim. Ben artik 10 ekimdeki sonucumunda hic iyi cikacagini sanmiyorum ha kotu cikarsada biliyorum ki Oda Rabbimin bana bir hediyesi erkenden ogrenmeyi nasip etti derim. Bir sonraki bat 4 kasim sonuc iyi cikarsa denemeye devam edicem. K kahvekokulu eklersn cnm
Canim benim hepimizden Allah razi olsun. Cok sukur iyiyiz kuzum sen nasilsin canim benim nasil gidiyorduygucumm nasilsin bizi yanliz birakmadigin icin tesekkur ederizz canim Allah razi olsun bebis nasi bakalmGuguuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?