Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ilk duydugumuzda 120ydi 6 haftalikken simdi masallah cok hizli Cinsiyet belli mi oluyormus oyle aa
Öyle duydum nette çıkmıştı karşıma. Bulantı yoksa ayakların az üşüyosa kalp atışı dediğim gibi erkeğe işaretmiş hadi bakalım hayırlısı diyelim sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Oyle kuzum saglikli hayirli evlat versin Rabbim hepimize insallah

Hepinize gunaydinlar arkadaslarim guzel bir gun olsun insallah Rabbim tez zamanda hepinize evlat nasip etsin
Amin canim bol gunesli gunler havalar sogudu :) Bugun cook isim var simdi temizlik oglen direksiyon dersim ikindin kvalidemle avm aksam yemek :)Not ehliyetim var ama okula arabayla gidemiyorum pratik kazanmaliyim

Amin canim bol gunesli gunler havalar sogudu :) Bugun cook isim var simdi temizlik oglen direksiyon dersim ikindin kvalidemle avm aksam yemek :)Not ehliyetim var ama okula arabayla gidemiyorum pratik kazanmaliyim
Oo cok isin var canim kolay gelsin sana havalar da sogudu dikkat et kendine usutme. Pratik kazanmayi ve trafige cikmayi cok isteyenlerdenim ama cesaretim hic yok ehliyet oylece duruyor cuzdanda. Sen yaparsin insallah

gunaydin kizlaaarrr smdi doktordan ciktim adetin 12.gunu gel demisti. kistim solda ayni 5 cm duruyo.gecen gidisimde sormustum ben hep sagdanmi yumurtlucam diye solda kist varya,kistte bi hacim kapliyo ve soldan yumurtlama ihtimalini azaltiyo genelde sagdan yumurtlican ama solda olabilir dusuk ihtumal demisti. bugun gittim ya hem solda hem sagda 12 ve 15 mm yumurtam varmis cok sasrdm yaa yavrum kistin yaninda bile yer acmis kendine insAllah Rabbim dunyada da yer verir ona da gelir.nasi durum dedim umut vadediyosun hayirli haberlerini bekliyorum dedi
Allahim insAllah nasip eder bu arada Afilim92 kuzum bende direksiyon dersi aliyorum 3 gundur senin gibi ehliyet varda pratik yok.dun aksam epey uzak bi yere gdebildm cok mutlu oldm desene burdada dava arkadasiyiz

Kirmizilar baya baya gumbur gumbur geldi buna sevinsemmi uzulsemmi bilemedm Rabbim herseyin en iyisini bilir vardir bundada bir keramet belkide 3 ay olmadi ki dr.a gideyim bu rahim agzi kanseri suphesini ogreneyim. Ben artik 10 ekimdeki sonucumunda hic iyi cikacagini sanmiyorum ha kotu cikarsada biliyorum ki Oda Rabbimin bana bir hediyesi erkenden ogrenmeyi nasip etti derim. Bir sonraki bat 4 kasim sonuc iyi cikarsa denemeye devam edicem. K kahvekokulu eklersn cnm
EEE ARKADASLAR RABBIM HEPINIZE HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP ETSIN BENIMDE HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASIP ETSIN COK AZ KALDI 10 EKIM KISMETTEN OTEYE NE KOY NE YOL VAR

hayirlisi olsun canm benim insAllah guzel cikcak sonuclarin iyi dusun iyi olsun Allahin sifasi sonsuz

Rabbim sifa versin hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim. İyi cikacak sonuclarin hic uzulme. Vardir bunda da bir hayir..

Sehri321 4 kasım

Kızlar nasılsınız? Sürücü adayları varmş aramzda :) bendaha şöfor koltuguna bile oturmadım bu arada çalışıyomsnz ne işler yapıyosnz anlatnda havamz değişsin biraz kafanız dagılsn sizinde kızlar.ama ben eminm ki bu ay bu topicten cok ca hamiş çıkacak

Ekledim canm benm ama hiç üzülme inanıyoruz ki kötü hiçbşey olmayacak.sadece sabır gerekli bazen rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…