Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayirlisi yumilerin bebis olsn insallah .Canim ben memlekete giderken filan kullaniyorum da okul sorunlu bi yerde orda caliscam iste .Ayağım yazin kirikti ya okula yürüyemiyorum ne yapip edip arabayla gitmem lazim.Kolay gelsin dava arkadasim

hayirlisi olsun canm benim insAllah guzel cikcak sonuclarin iyi dusun iyi olsun Allahin sifasi sonsuz
Amin canim insallahh

Rabbim sifa versin hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim. İyi cikacak sonuclarin hic uzulme. Vardir bunda da bir hayir..
Bende iyi dusunmeye calisiyorm bir taraftan var bumdada bir hayir diyorum insallah hepsi supheden ibaret kalir

Ekledim canm benm ama hiç üzülme inanıyoruz ki kötü hiçbşey olmayacak.sadece sabır gerekli bazen rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Amiinn canim coook saol sabretmekten baska caremiz yok

Canim benim hepimizden Allah razi olsun. Cok sukur iyiyiz kuzum sen nasilsin canim benim nasil gidiyor
iyiyim canim nolsun yumurtlama haftama girdim heyecan tavan

insAllah canim ya kavusalm bebislerimize hayirlisiylaaa

Canim benim hepimizden Allah razi olsun. Cok sukur iyiyiz kuzum sen nasilsin canim benim nasil gidiyor
iyiyim canim nolsun yumurtlama haftama girdim heyecan tavan

insAllah canim ya kavusalm bebislerimize hayirlisiylaaa

Kizlar bu gun yaptigim ovilasyon testi muhtemelen yarin sabah yada aksama daha da koyulasir cunki daha once yaptigim testlerde cizgi bile cikmiyordum zaten anladim kasik agrisi ve akintim artti kronikuykucu canim senle ayniyiz biz sanirim benimde yumurtlama haftam bu hafta basladi insallah bu ayki guzel haberler bizden gelir rabbim yuzumuze gulsun bu ay isteyen herkezin canlar teste bakip sizde yorumlayin yanilmiyorum degilmi

Eklentiler

• Screenshot_20171007-211130.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 32
evet canim ayni ikimizinki ben bugun doktora gittim dedimi cumartesi pazartesi carsamba cuma iliski olsn.sen de oyle yap canim bos gecme birer gun arayla insAllah.ben de persembe ovulasyon testi yaptim tek cizgi yaninda da bi silik cizgi cikti gece yatmadan tekrar bakicam ins

Canim ben pazar sali persembe yapicam zaten ondan sonra salida yaptim zaten daha yeni koyulasiyor ya insallah bu ay yakaliycaz gecen ay esim yoktu yanimda yakaladigim halde yapamadim bu ay cok sukur allahima degerlendirebilcem

Canim ben pazar sali persembe yapicam zaten ondan sonra salida yaptim zaten daha yeni koyulasiyor ya insallah bu ay yakaliycaz gecen ay esim yoktu yanimda yakaladigim halde yapamadim bu ay cok sukur allahima degerlendirebilcem
insAllah canim bnim gecen ay temizlik vs cok yaptim bu ay adete kadar dikkat etcm ins bnde kndime

Kizlar yikamaya hali vercektim esim evde yoktu mobilyalari zorla kaldirip topladim sonra cok pisman oldum bu dusuncesizligimden dolayı. Su an kasıklarim agriyo

Kizlar yikamaya hali vercektim esim evde yoktu mobilyalari zorla kaldirip topladim sonra cok pisman oldum bu dusuncesizligimden dolayı. Su an kasıklarim agriyo
kotu dusunme canim bizim senle ayni sayilir gunlerimiz daha catlamadi yumurtalar dollenme olmamistir henuz korkma bnce ama dkkat et artk bnde son on bes gun oyle yapmayi planliyorum
bu arada doktor bana gecen ay yumurtam sagda oldgndan iliskiden snra saga yat demisti.bu sefer her iki tarafda birer yumurta var npsam bilemedm

Duz yat bosver cok kipirdama onlar yolu bulur icgudusel olarak kokusunu alir onlar yumoslarin

Duz yat bosver cok kipirdama onlar yolu bulur icgudusel olarak kokusunu alir onlar yumoslarin

Sirt ustu yat
Ben hiç gitmiyorum artik k doguma esimin tedavinin bitmesini bekliyorum yumurtam nerde ne zaman catlamis nac mm hic ogrenmedim

Sirt ustu yat
Ben hiç gitmiyorum artik k doguma esimin tedavinin bitmesini bekliyorum yumurtam nerde ne zaman catlamis nac mm hic ogrenmedim
bn kistimi kontrol ettiriyorum ya canim buyudumu kuculdumu ondan zaten gidiyorum ayda bir mutlaka.gidincede kontrole gidiyorum

Merhaba kizlar nedirr son durumlarinizz?yok mu guzel haberler...Keciboynuzunu kullanmaya basladnz mii ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…