- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.361
duygucumm nasilsin bizi yanliz birakmadigin icin tesekkur ederizz canim Allah razi olsun bebis nasi bakalmGuguuu
Hadi hayirlisi yumilerin bebis olsn insallah .Canim ben memlekete giderken filan kullaniyorum da okul sorunlu bi yerde orda caliscam iste .Ayağım yazin kirikti ya okula yürüyemiyorum ne yapip edip arabayla gitmem lazim.Kolay gelsin dava arkadasimgunaydin kizlaaarrr smdi doktordan ciktim adetin 12.gunu gel demisti. kistim solda ayni 5 cm duruyo.gecen gidisimde sormustum ben hep sagdanmi yumurtlucam diye solda kist varya,kistte bi hacim kapliyo ve soldan yumurtlama ihtimalini azaltiyo genelde sagdan yumurtlican ama solda olabilir dusuk ihtumal demisti. bugun gittim ya hem solda hem sagda 12 ve 15 mm yumurtam varmis cok sasrdm yaa yavrum kistin yaninda bile yer acmis kendine insAllah Rabbim dunyada da yer verir ona da gelir.nasi durum dedim umut vadediyosun hayirli haberlerini bekliyorum dedi
Allahim insAllah nasip eder bu aradaAfilim92 kuzum bende direksiyon dersi aliyorum 3 gundur senin gibi ehliyet varda pratik yok.dun aksam epey uzak bi yere gdebildm cok mutlu oldm desene burdada dava arkadasiyiz
Amin canim insallahhhayirlisi olsun canm benim insAllah guzel cikcak sonuclarin iyi dusun iyi olsun Allahin sifasi sonsuz
Bende iyi dusunmeye calisiyorm bir taraftan var bumdada bir hayir diyorum insallah hepsi supheden ibaret kalirRabbim sifa versin hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canim. İyi cikacak sonuclarin hic uzulme. Vardir bunda da bir hayir..
Amiinn canim coook saol sabretmekten baska caremiz yokEkledim canm benm ama hiç üzülme inanıyoruz ki kötü hiçbşey olmayacak.sadece sabır gerekli bazen rabbim yüzünü güldürsün inşallah
iyiyim canim nolsun yumurtlama haftama girdim heyecan tavanCanim benim hepimizden Allah razi olsun. Cok sukur iyiyiz kuzum sen nasilsin canim benim nasil gidiyor
Hadi hayirlisi yumilerin bebis olsn insallah .Canim ben memlekete giderken filan kullaniyorum da okul sorunlu bi yerde orda caliscam iste .Ayağım yazin kirikti ya okula yürüyemiyorum ne yapip edip arabayla gitmem lazim.Kolay gelsin dava arkadasim
iyiyim canim nolsun yumurtlama haftama girdim heyecan tavanCanim benim hepimizden Allah razi olsun. Cok sukur iyiyiz kuzum sen nasilsin canim benim nasil gidiyor
Hadi hayirlisi yumilerin bebis olsn insallah .Canim ben memlekete giderken filan kullaniyorum da okul sorunlu bi yerde orda caliscam iste .Ayağım yazin kirikti ya okula yürüyemiyorum ne yapip edip arabayla gitmem lazim.Kolay gelsin dava arkadasim
Calismalara tam gaz devam durmak yokiyiyim canim nolsun yumurtlama haftama girdim heyecan tavan
insAllah canim ya kavusalm bebislerimize hayirlisiylaaa
evet canim ayni ikimizinki ben bugun doktora gittim dedimi cumartesi pazartesi carsamba cuma iliski olsn.sen de oyle yap canim bos gecme birer gun arayla insAllah.ben de persembe ovulasyon testi yaptim tek cizgi yaninda da bi silik cizgi cikti gece yatmadan tekrar bakicam insKizlar bu gun yaptigim ovilasyon testi muhtemelen yarin sabah yada aksama daha da koyulasir cunki daha once yaptigim testlerde cizgi bile cikmiyordum zaten anladim kasik agrisi ve akintim arttikronikuykucu canim senle ayniyiz biz sanirim benimde yumurtlama haftam bu hafta basladi insallah bu ayki guzel haberler bizden gelir rabbim yuzumuze gulsun bu ay isteyen herkezin canlar teste bakip sizde yorumlayin yanilmiyorum degilmi
Canim ben pazar sali persembe yapicam zaten ondan sonra salida yaptim zaten daha yeni koyulasiyor ya insallah bu ay yakaliycaz gecen ay esim yoktu yanimda yakaladigim halde yapamadim bu ay cok sukur allahima degerlendirebilcemevet canim ayni ikimizinki ben bugun doktora gittim dedimi cumartesi pazartesi carsamba cuma iliski olsn.sen de oyle yap canim bos gecme birer gun arayla insAllah.ben de persembe ovulasyon testi yaptim tek cizgi yaninda da bi silik cizgi cikti gece yatmadan tekrar bakicam ins
insAllah canim bnim gecen ay temizlik vs cok yaptim bu ay adete kadar dikkat etcm ins bnde kndimeCanim ben pazar sali persembe yapicam zaten ondan sonra salida yaptim zaten daha yeni koyulasiyor ya insallah bu ay yakaliycaz gecen ay esim yoktu yanimda yakaladigim halde yapamadim bu ay cok sukur allahima degerlendirebilcem
kotu dusunme canim bizim senle ayni sayilir gunlerimiz daha catlamadi yumurtalar dollenme olmamistir henuz korkma bnce ama dkkat et artk bnde son on bes gun oyle yapmayi planliyorumKizlar yikamaya hali vercektim esim evde yoktu mobilyalari zorla kaldirip topladim sonra cok pisman oldum bu dusuncesizligimden dolayı. Su an kasıklarim agriyo
Duz yat bosver cok kipirdama onlar yolu bulur icgudusel olarak kokusunu alir onlar yumoslarinkotu dusunme canim bizim senle ayni sayilir gunlerimiz daha catlamadi yumurtalar dollenme olmamistir henuz korkma bnce ama dkkat et artk bnde son on bes gun oyle yapmayi planliyorum
bu arada doktor bana gecen ay yumurtam sagda oldgndan iliskiden snra saga yat demisti.bu sefer her iki tarafda birer yumurta var npsam bilemedm
Duz yat bosver cok kipirdama onlar yolu bulur icgudusel olarak kokusunu alir onlar yumoslarinkotu dusunme canim bizim senle ayni sayilir gunlerimiz daha catlamadi yumurtalar dollenme olmamistir henuz korkma bnce ama dkkat et artk bnde son on bes gun oyle yapmayi planliyorum
bu arada doktor bana gecen ay yumurtam sagda oldgndan iliskiden snra saga yat demisti.bu sefer her iki tarafda birer yumurta var npsam bilemedm
gece bnde yaptim ovulasyon testi cift cizgi cikti canimDuz yat bosver cok kipirdama onlar yolu bulur icgudusel olarak kokusunu alir onlar yumoslarin
Sirt ustu yatkotu dusunme canim bizim senle ayni sayilir gunlerimiz daha catlamadi yumurtalar dollenme olmamistir henuz korkma bnce ama dkkat et artk bnde son on bes gun oyle yapmayi planliyorum
bn kistimi kontrol ettiriyorum ya canim buyudumu kuculdumu ondan zaten gidiyorum ayda bir mutlaka.gidincede kontrole gidiyorumSirt ustu yat
Ben hiç gitmiyorum artik k doguma esimin tedavinin bitmesini bekliyorum yumurtam nerde ne zaman catlamis nac mm hic ogrenmedim
Insallah kaybolur gider kuzum en azindan yumurtlama dönemini kolay yakaliyorsunbn kistimi kontrol ettiriyorum ya canim buyudumu kuculdumu ondan zaten gidiyorum ayda bir mutlaka.gidincede kontrole gidiyorum
evet cok sukur canimcm ayni zamanda ovulasyon testi almistm ona bakiyorum bebis olmazsa bu ay sende al cok faydali biseInsallah kaybolur gider kuzum en azindan yumurtlama dönemini kolay yakaliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?