Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allaha sukur iyiyiz kuzum sen nasilsin? 10.haftamizdayiz şu an. Doktor 13.haftada ikili tarama testi icin gelmemi istedi o zaman ogrenmeyi cok istiyorum belli olur mu merak ediyorum Afilim92

Merhaba kizlar nedirr son durumlarinizz?yok mu guzel haberler...Keciboynuzunu kullanmaya basladnz mii ❤
Cnm ben aldım keçiboynuzu özü dün başladı eşim yemeğe sabah akşam 1 kasık bakalım insallah şifa olur dua et cnm benim banada

Cnm ben aldım keçiboynuzu özü dün başladı eşim yemeğe sabah akşam 1 kasık bakalım insallah şifa olur dua et cnm benim banada
Ederim :))canm bnm sende ye k.boynuzundan Yani bnde esimde birlikte kullanistik.Insallah sifadini bulursinn :))) kuzuumm bnmm ❤❤

Hamiş hanımlar gebelikte ilk belirtinizi söylermisiniz benim bata son 4 gün kaldı. Ama akıntım yok önceden olmuştu beyazımsı kıvamlı ama şuan yok sadece bel ağrım var

Hamiş hanımlar gebelikte ilk belirtinizi söylermisiniz benim bata son 4 gün kaldı. Ama akıntım yok önceden olmuştu beyazımsı kıvamlı ama şuan yok sadece bel ağrım var

Canim bnimde akintim yoktu.Goguslerim agriyordu ve boyle ara ara adet olucakmisim gibi agrilar geliyodu ama hafif.Insallah vardirr❤

Canim bnimde akintim yoktu.Goguslerim agriyordu ve boyle ara ara adet olucakmisim gibi agrilar geliyodu ama hafif.Insallah vardirr❤
Herkes akıntı diyince ister istemez nie yok diorum ama bşkaç gün önceden üst üste beyaz kıvamsı oldu şimdi yok sadece bel ağrım kaldı. Hadi bakalım inşallah son 4 gün bana dua et olur mu canım yeni hamişsin inşallah bende senin gibi hamiş olurum

Insallah canm bu ay sn ve tum isteyenler hamiş olurrr:))❤❤

Kizlar ovilasyon testiyle takip ettim bu ay bu gun siliklesti calismalar devam kismet bakalim dun ku degerlendirmeden sonra kasigim cok agridi sebebi ne bilmiyorum bakalim bebisi bu ay kapabilcezmi

kizlar gunaydin bise daniscam size dun geceden beri karnim seyriyo ama bildigin nabiz gibi pit pit. kabizlik ve gazim oldgndan odur diye arastirim dedim hatta kimseye olmamistir boyle nette falan cikmaz kesin dedim.bi suru sitede gebelik belirtisi diyo acikcasi ben bi alaka goremedm siz ne dusunuyosunuz?

bu arada ovulasyon testimde 7ekim cift cizgiydi 8ekim cizgi ince boyle yari cizgi gbi dun yani 9 ekimde baya baya siliklesmis cok az gozukuyodu hangi gun catlamis oluyo??

Canım bu ay bende de gaz sancısı çok oldu dedim üşüttüm heralde bi bakındım nette genelik belirtisi olrakata gösteriyolar inşallah öyledir dedim bakalım ya nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…