- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.401
Masallah gobus de cikar oh missKizlar kan sonucum 3618 olmusss:) bebegim hizla buyuyor
canim bnde gaz hep oluyo ve cikaramadgm icn hep sancili kabizm genelde ona aliskinim ama ilk kez boyle seyiriyo suanda bile oyle yani.hic duymamistm bunun belirti oldugunu bi alakada kuramadmCanım bu ay bende de gaz sancısı çok oldu dedim üşüttüm heralde bi bakındım nette genelik belirtisi olrakata gösteriyolar inşallah öyledir dedim bakalım ya nasip
hadi gozun aydin canim ikizmi acaba degerlerden anlamam ama yuksek diince aklima geldiKizlar kan sonucum 3618 olmusss:) bebegim hizla buyuyor
:)))insallahMasallah gobus de cikar oh miss
canim bnde gaz hep oluyo ve cikaramadgm icn hep sancili kabizm genelde ona aliskinim ama ilk kez boyle seyiriyo suanda bile oyle yani.hic duymamistm bunun belirti oldugunu bi alakada kuramadm
hadi gozun aydin canim ikizmi acaba degerlerden anlamam ama yuksek diince aklima geldi
Maşallahhh çok sevindim canımYani bilmiyorm canm Hersey olabilirr:)) gecen hafta yaptigimda 410 du simdi bi hafta gecince 3618 olmuş:)
Sagol canm Darsi basiniza insallah :)Maşallahhh çok sevindim canım
Gozunaydin cnm benim bizleri de unutma dua et bol bol tatlımKizlar kan sonucum 3618 olmusss:) bebegim hizla buyuyor
İnşallah cnm benim ya hamile olursn bnde bu ay umut yok bugün 21 günüm sadece 19 gün yaptm eşimle yumurtlama döneminde küstüm daha yeni barıştık 2.3 gün oldu bakalım Allah buyuk bi dahaki aya inşallah kısmet olur blkideKasiklarim cok agriyor kizlar umutlanmak istemiyorum ama.acaba mi demekten kendimi alamiyorum
Insallah canim Allah sabrimizi artirsinİnşallah cnm benim ya hamile olursn bnde bu ay umut yok bugün 21 günüm sadece 19 gün yaptm eşimle yumurtlama döneminde küstüm daha yeni barıştık 2.3 gün oldu bakalım Allah buyuk bi dahaki aya inşallah kısmet olur blkide
Ediyormm kuzuu❤Gozunaydin cnm benim bizleri de unutma dua et bol bol tatlım
hatirladigim kadariyla yaklasik benle ayniydin canim catlama olmustur belkide bugunKasiklarim cok agriyor kizlar umutlanmak istemiyorum ama.acaba mi demekten kendimi alamiyorum
Senden once batim canimhatirladigim kadariyla yaklasik benle ayniydin canim catlama olmustur belkide bugun
hadi hayirlisi canim o zmaan ins bebis vardirrrSenden once batim canim
Caniiiimmm surekli sordun surekli hatirladinSehri321 canim gittinmi doktora bugundu sanirim muayenen
ne demek canimm cok sevindim gzel cikmasina Allahin izniyle onlarda guzel cikcak insAllah kotu huylu bise olsaydi bu tahlildede cikardi bnce icini ferah tut canim Allah buyuk bak ne guzel rahim icinde cok iyiymis bazen hastaliklar daha cok sukretmemiz icin bi vesileCaniiiimmm surekli sordun surekli hatirladinmeraklandin coook tesekkur ederiiimmm cok sukur hpv temiz cikti ama o hucre var ve onemi gene belirsiz oldugu icin 20 ekimde kolposkopi yapilicak ve parcalar alinicak bakalim hangi bolgelerdeymis ve onemi neymis Allahin izniyle oda temiz cikick biliyorm yani inaniyorum ki oyle olucak dun regl nin 4. Gunuydu ve yumurtaliklar cok iyi rahim cok iyi dedi bakalim 20 sinden sonra kismeet esimin sperm testi yaptirmasi lazm
Insallah canim belirsizlik tedirgin ediyorhadi hayirlisi canim o zmaan ins bebis vardirrr
Gunaydin canim kahvalti yapip okula gidecegim .Benim de kasiklarim ara ara agriyor normalde de olur bazen .Havalar sogudu ona bagliyorumkizlarr nasilsiniz varmi belirtililer benimde sag tarafimda batma var ya umitlensemmi bilemiyorum 11 gun var daha ohooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?