Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarr nasilsiniz varmi belirtililer benimde sag tarafimda batma var ya umitlensemmi bilemiyorum 11 gun var daha ohooo

Biz hastalıktan kırılıyoruz evde. İnsallah bebektendir senin ki. Bu arada @Erse35 nerelerde. Ahşap boyamalar iyi geldi sanirim ona

Selam kızlar. Benim umutlar başka bahara kaldığından pek girmiyorum Geçen haftadan beri esimle ilgili testlerle uğraştık. Varikosel teşhisi konuldu ameliyat dendi. Değerlerin düşük olmasına neden olabilirmiş. Bir başka doktora daha danışıp ona göre bir yol seçeceğiz. Umarım sizlerden güzel haberler gelir

Geçmiş olsun kuzum ya. Önemli bir konu gerçekten başka doktora da danışın. Ben de ocağa kadar saldım :)

Haklisin cnm meme ca risk grubundaym ve deli gibi olumden korkuyordm simdi rabbim bir dert verdi 2 aydir bunu dusunmekten onu unuttum sonuc iyi ciktiya yasma sevincm yeniden geldi resmen sukrediyorm aldigim nefese

Merhaba bişey sormak istiyorum bende bu ay bardak cekmeyi deneyeceğim o kadar çok yorum Okudum ki kafam karıştı yardimci olursaniz sevinirim. Bardağı eşim yapacak belime bunu yapan bir kadın varmış ondan ödünç aldık kupa bardak emaye olurmu? Adet bittikten sonra 3. Gün mu yapılıyor?

Kizlar slm bende de belirti yok aramiyorumda zaten adete son 11 gun bu gunde degerlendirdik kismet tabi tutarmi bilmem aman olmazsada onumuzdeki ay o kadar bosladim 7 ay olmayinca demek salliyormusyz artik ovi testinde cift cizgiyi gorup degerlendirdik ama rabbim ne eylerse hayra eyler canlar

Bardak cekmeyi mi denediniz?

Benimde son 10 gun. Ara ara cook hafif belim ve karnim agriyo ama ben belirti ariyorum valla 11. ay ama hic sallayamiyorum keske biraz daha rahat olabilsem

benim hiç bi bilgim yok maalesef hatta ilk defa duyuyorum neden çekiliyor ki?

K kahvekokulu canim nasilsn bise sorcam sana sen baya bi erken ogrenmistin bebisi adete 6gun kala sanirim.peki idrar testinde kac gun kala ogrendin yani kanda ciktigi gun idrarda da ciktimi merak ettim? benimde 10 11 gun var smdiden yerimde duramiyorum

Evet çktı canm .şimdi doktordan cıktm kalp atışlarını dinledk biraz geri dedi doktor 120 olması gerekiyor dedi suan 111 miş col moralim bozuk

Evet çktı canm .şimdi doktordan cıktm kalp atışlarını dinledk biraz geri dedi doktor 120 olması gerekiyor dedi suan 111 miş col moralim bozuk
uzulme canim bnim bazi cocuk gec toparlar beslenmene dinlenmene dikkat et Alalhin izniyle biseycik olmaz eger boyle stres yaparsan o da hisseder daha cok stres olur

Canım azönce doktordan yeni çktgm içim tam detaylı yazamadm biraz moralm bozuktu.ben 6 gün kala erken gebelik testi yaptm çok çok hafif silik çizgi çktı sonra kan testi verdm ertesi gün beta 8.22 çktı

Canım azönce doktordan yeni çktgm içim tam detaylı yazamadm biraz moralm bozuktu.ben 6 gün kala erken gebelik testi yaptm çok çok hafif silik çizgi çktı sonra kan testi verdm ertesi gün beta 8.22 çktı
tesekkur edrim canim hic moralini bozup bebisi stres yaptrma Allahin izniyle yemene beslenmene dikkat et bise olmaz

insAllah canim ya hadi bu ay basi sen cek bizde pesinden gelelim iyi sabretmissin ya bugune dek yapmadan test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…