Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çktı canm .şimdi doktordan cıktm kalp atışlarını dinledk biraz geri dedi doktor 120 olması gerekiyor dedi suan 111 miş col moralim bozuk
Cnm hiç kafana takma her bebek bir değil bellki senin kizin Nazlı annesi öle düşün sıkıntı stres yok sen hamilesin artık bebeğini düşün...

Evet çktı canm .şimdi doktordan cıktm kalp atışlarını dinledk biraz geri dedi doktor 120 olması gerekiyor dedi suan 111 miş col moralim bozuk
Canım 120 den altta olunca erkek diyolar normaldir belki cinsiyet belirlemede içini rahat tut hiç birşey olmayacak Allahın izniyle

insAllah canim ya hadi bu ay basi sen cek bizde pesinden gelelim iyi sabretmissin ya bugune dek yapmadan test
İnşallah canım valla gelde bana sor bitane bile test yapmadım geciksin pazartesi yapıcam öyle söz verdim kendime inşallah gecikirde pazartesi yaparım çift çizgiyi görürüm amiiin

Biz iyiyiz bitanem tatile geldim ablamın yanına çok şükür keyfimiz yerinde sen nasılsın inşallah yolundadır herşey

Iyiyim canim okuldan geldim perde attim makineye simdi de sofra kuruyorum .Iyi ki okul açıldı havam degisti yahu :) Sen nasilsin bakalim ?

iyiyim bnde nolsun kizlar is guc bugun adet olcagm zamanki gbi belim agridi biraz bide kasiklarim sagli sollu sizliyo daha on gun adete kirmizilarmi geliyo acaba diye canim skldi biraz gunler gecmiyo ya cok merak ediyorum var gibi hissediyorum

iyiyim bnde nolsun kizlar is guc bugun adet olcagm zamanki gbi belim agridi biraz bide kasiklarim sagli sollu sizliyo daha on gun adete kirmizilarmi geliyo acaba diye canim skldi biraz gunler gecmiyo ya cok merak ediyorum var gibi hissediyorum
Benim de aynı zamanlarda adet ağrısı yaşadığım için kesin kırmızılar gelecek diye üzülmüştüm canım umut hep var inşallah bebiş gelir

Kolay hamile kalabilmek için yapılan bir yöntem ben ilk çocuğum yaptirmistim hemen o ay hamile kaldım ama bende kan pihtilasmasi varmış düşük oldu
Bende de varmis pihtisma benimde kalbindurdu bebegimin ins bundan sonra sorunsuz olur bebislerimiz!

Gunaydin kizlar ssize bir sorum var!yukmurtlama gunlerimdi carsamba catlatma ignesi vurdurdu dr persembe hissettim sanirim catladi..sorum su diplerim cok cikti saclarimi boyatsam mi?bu evrede boyatiyormusunuz yoksa sallamak mi lazim 9 ay tabii hamile kalabildiysem?bata 11 gun var 1 aydir bel agrim var is yerinden saniyorum o yuzden sanirim bu ay sifir belirti hissedicem!

ben tam yumurtlama gununde yada bi gn oncesnde boyattm canim tam hatrlamiyorum zatn bebk yumurtlamadan snra olusuyo en azndan ben boyle onlemimi almaya calisiyorum yerinde olsam adet gunumu beklerdm madem catlama gunun gecti bebis olabilir.eger olursan ki insAllah olmassn adetn pesine boyatirsn

En son bugün profiline baktım geldin mi diye walla .. Çok şükür iyiyim sadece demir hapı bana yaramadı çok şiddetli agrilarim oldu onu almayacağım daha .. Siz nasılsınız minik kuzularinla?
Benim kuzular tekmiş meğer :) İkili test yaptık. Cinsiyeti belli oldu mu senin. Benim kızım olacak Allah’ın izni ile :)))

kizlar ya sag ayagim belime kadar uyusuk gibi agriyo adet olurkende boyle olur normalde hani hamilelik belirtileri regle bnzer diyolar ya ne dersnz

Evet canim benimde icime sinmedi dollendiyse cok riskli donem diye dusundum boyatmiyorum...

Kızlar adet günüm bugündü ve gelen giden olmadı yarın da olmazsa pazartesi test yapıcam inşallah ara sıra kasıklarıma adet olucakmışım gibi sancı giriyo ve hemen geçiyo sabah beyazımsı kıvamlı akıntım geldi ama çok değil inşallah bunlar bebiş belirtisidir. Bana dua edin olur mu

Canm bnimde akinti cok degildii hafif kremsiydii bazende sulu :) insallah vardir❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…