Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynn canm bnm ❤bn adete bi gun kala erkn gebelik testi yaptm aninda cikti snde yapp :)))
Pazartesiyi bekleyeyim diyorum canım belki yarın da gelmezse açık eczane bulabilirsem alırım olmadı pazartesi yapıcam inşallah. Fazla umutlanmakta istemiyorum olmazsada ya nasip dicem inşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip olur bizlerede

Amin cnm insallah.Olmassada üzülmee insallah hayirlsi olsunde cok iyi anliyorm sizi bnde sizin gibiydim Ama sonunda melegime kavustm azcik sabir.Bnimdde mide bulantilarim basladi dun aksamdan beri 5+5olduk

Kizlaar kizlaarr gelemmii yanagizdaann opemmi benimle bitlikte ilk bat mayistan kalan 8 kisiyiz rabbim tez zamanda nasiip eylesin insallah yaa hamis kalan ne guzel aldi bebisini bebis takip forumlarina dogru siralamaya gore listede oncelik bendeydi ben bu ayda saldim en sona yerlestim kasim 4 beklicem ama sanirim yumurtlama degerlendiremeyiz kolposkopi biyopsi yapilacagi icin yumurtlama gunumde yapilacak akabinde 15 gun iliski yasak yani ben bat aralikta anca umutlanabilirim zamanda su gibiii akip geciyo hic istemiyordm oglum okula giderken gebelik veya bebek zaman gectikce o gunlere denk gelicek diye korkuyorm

Hayırlısı olsn cnm benim inşallah Aralık ayında hamile yim diye yazarsın buraya Rabbim büyük...

Amin cnm insallah.Olmassada üzülmee insallah hayirlsi olsunde cok iyi anliyorm sizi bnde sizin gibiydim Ama sonunda melegime kavustm azcik sabir.Bnimdde mide bulantilarim basladi dun aksamdan beri 5+5olduk
Oyy maşallah büyüyo miniğin Baş dönmeleri başladı mı peki canım bide sende hiç adet gecikmesinden 1-2 gün sonra flan baş dönmesi varmıydı hatırlıyomusun

Oyy maşallah büyüyo miniğin Baş dönmeleri başladı mı peki canım bide sende hiç adet gecikmesinden 1-2 gün sonra flan baş dönmesi varmıydı hatırlıyomusun
Kişiden kişiye değişir canım ben hiç baş dönmesi yaşamadım sadece kasık ağrım oldu 6+5 gibi bulantım başladı daha yeni geçti. Yalnız ben daha hamiş olduğumu öğrenmeden iştahımda artış olmuştu

Hadi hayırlısı benimde iştahta bi artış var sanki Allahım inşallah bende hamişimdir yarın test yapınca paylaşacağım bu gecikmeler bebişin habercisidir inşallah

Sırtında tutulma da oldu mu ve bacağın içi çekiliyor gibi oluyor mu

Sırtında tutulma da oldu mu ve bacağın içi çekiliyor gibi oluyor mu
Canım ben sırtım kaç gündür ağrıyo belimde sızlıyo ama en çok sırtım ağrıyo inanırmısın yatarken bile rahatsız oluyorum üşüttüm mü diyorum artık bide yürürken bacağıma bıçak saplanıyo sanki kalçadan beri inşallah psikolojik değildir inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…