- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.461
Benimde öyle canım çok heveslenmekte istemiyorum ama inşallah diyorum inşallahhhCanm bnimde akinti cok degildii hafif kremsiydii bazende sulu :) insallah vardir❤
Aynn canm bnm ❤bn adete bi gun kala erkn gebelik testi yaptm aninda cikti snde yapp :)))Benimde öyle canım çok heveslenmekte istemiyorum ama inşallah diyorum inşallahhh
Pazartesiyi bekleyeyim diyorum canım belki yarın da gelmezse açık eczane bulabilirsem alırım olmadı pazartesi yapıcam inşallah. Fazla umutlanmakta istemiyorum olmazsada ya nasip dicem inşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip olur bizleredeAynn canm bnm ❤bn adete bi gun kala erkn gebelik testi yaptm aninda cikti snde yapp :)))
Amin cnm insallah.Olmassada üzülmee insallah hayirlsi olsunde cok iyi anliyorm sizi bnde sizin gibiydim Ama sonunda melegime kavustm azcik sabir.Bnimdde mide bulantilarim basladi dun aksamdan beri 5+5oldukPazartesiyi bekleyeyim diyorum canım belki yarın da gelmezse açık eczane bulabilirsem alırım olmadı pazartesi yapıcam inşallah. Fazla umutlanmakta istemiyorum olmazsada ya nasip dicem inşallah hayırlısıyla tez zamanda nasip olur bizlerede
Hayırlısı olsn cnm benim inşallah Aralık ayında hamile yim diye yazarsın buraya Rabbim büyük...Kizlaar kizlaarr gelemmii yanagizdaann opemmi benimle bitlikte ilk bat mayistan kalan 8 kisiyiz rabbim tez zamanda nasiip eylesin insallah yaa hamis kalan ne guzel aldi bebisini bebis takip forumlarina dogru siralamaya gore listede oncelik bendeydi ben bu ayda saldim en sona yerlestim kasim 4 beklicem ama sanirim yumurtlama degerlendiremeyiz kolposkopi biyopsi yapilacagi icin yumurtlama gunumde yapilacak akabinde 15 gun iliski yasak yani ben bat aralikta anca umutlanabilirim zamanda su gibiii akip geciyo hic istemiyordm oglum okula giderken gebelik veya bebek zaman gectikce o gunlere denk gelicek diye korkuyorm
Aminn canim insaaallaahHayırlısı olsn cnm benim inşallah Aralık ayında hamile yim diye yazarsın buraya Rabbim büyük...
Oyy maşallah büyüyo miniğinAmin cnm insallah.Olmassada üzülmee insallah hayirlsi olsunde cok iyi anliyorm sizi bnde sizin gibiydim Ama sonunda melegime kavustm azcik sabir.Bnimdde mide bulantilarim basladi dun aksamdan beri 5+5olduk
Kişiden kişiye değişir canım ben hiç baş dönmesi yaşamadım sadece kasık ağrım oldu 6+5 gibi bulantım başladı daha yeni geçti. Yalnız ben daha hamiş olduğumu öğrenmeden iştahımda artış olmuştuOyy maşallah büyüyo miniğinBaş dönmeleri başladı mı peki canım bide sende hiç adet gecikmesinden 1-2 gün sonra flan baş dönmesi varmıydı hatırlıyomusun
Hadi hayırlısı benimde iştahta bi artış var sankiKişiden kişiye değişir canım ben hiç baş dönmesi yaşamadım sadece kasık ağrım oldu 6+5 gibi bulantım başladı daha yeni geçti. Yalnız ben daha hamiş olduğumu öğrenmeden iştahımda artış olmuştu
Ayy hadi inşallah Allahım aminn. Geciktin mi seenHadi hayırlısı benimde iştahta bi artış var sankiAllahım inşallah bende hamişimdir yarın test yapınca paylaşacağım bu gecikmeler bebişin habercisidir inşallah
Hadi insaallahHadi hayırlısı benimde iştahta bi artış var sankiAllahım inşallah bende hamişimdir yarın test yapınca paylaşacağım bu gecikmeler bebişin habercisidir inşallah
Sırtında tutulma da oldu mu ve bacağın içi çekiliyor gibi oluyor muKızlar son 1 günne idrar ne kan hiçbirini yapmadım ama sorarsanız meraktan çatlıyorum şimdilik adet sancım yok hafif ıslaksı akıntım var dün gece belim çok sızladı ama bikaç gündür sırt ağrım var inşallah bunlar bebişin habercisidir buarada hayırlı cumalar
Evet canım gecikti gelmedi inşallah bugünde gelmez yarın test yaparımAyy hadi inşallah Allahım aminn. Geciktin mi seen
Canım ben sırtım kaç gündür ağrıyo belimde sızlıyo ama en çok sırtım ağrıyo inanırmısın yatarken bile rahatsız oluyorum üşüttüm mü diyorum artık bide yürürken bacağıma bıçak saplanıyo sanki kalçadan beriSırtında tutulma da oldu mu ve bacağın içi çekiliyor gibi oluyor mu
Hayirli olsun canim silik falan degil bariz cikmisEki Görüntüle 2055672 Kızlar erken gebelik testi bulamadım normal olandan aldım silik çıktı.
Çok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah herkese çift çizgiyi görmeyi bebiş haberi almayı nasip ederHayirli olsun canim silik falan degil bariz cikmis
Amin canimÇok teşekkür ederim canım Rabbim inşallah herkese çift çizgiyi görmeyi bebiş haberi almayı nasip eder
Hayırlı olsun canımmmmm maşallah süperrrrEki Görüntüle 2055672 Kızlar erken gebelik testi bulamadım normal olandan aldım silik çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?