Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa oleyyy tebrik ederimm belliydi zatennn yarın hemen kan ver canım yaa hayırlı olsun
Ayy canım inşallah hamişimdir hala inanamıyorum vericem kan ama yarın değil bikaç gün sonra inşallah yarın erken gebelik testi yapıcam sabah aç karna çok teşekkür ederim buarada bıkmadan sorduğum sorulara cevap verdiğin için inşallah değerim yükselir bebişimi kucağıma sağ salim aldığım günleride görürüm

Olur mu kuzum hiç bıkmak :) İnşallah evladını ya da evlatlarını sağ salim kucağına alırsın.. Yarın testini yaptığında kıpkırmızı çıkacaktır kesin. Değerlerin bir güzel yükselir inşallah Allahın izniyle. Kendine dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma ağrı kesici falan içme adaçayından uzak dur ayaklarını belini sıcak tut emi

Tamam canım dikkate alıcam dediklerini çok teşekkür ederim çok sağol canım benim

Kiz sn kesin hamilesin bndede kesik akinti olmustu beyasinsii :)))
Canım test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı akşam yaptım ara sıra kasık ağrım giriyo geçiyo inşallah normaldir. Bikaç gün sonra kan vermeye gidicem inşallah sanada çok teşekkür ederim bıkmadan sorularımı cevapladığın için inşallah kan değerimde güzel çıkar

Kızlar kasıklarınızda sızlanma varmıydı benim sağa sola dönerken arara sızlanma oluyor hemen geçiyor sizde varmıydı

E efulim_61 canimm hadi hayirli olsun ck sevindim bi kisi daha eksildi sirada bize geliyoooorrr

Sırtında tutulma da oldu mu ve bacağın içi çekiliyor gibi oluyor mu
kizlar bu arada benim sag ayagimda uyusukluk gibi his var 2 gn oncede yazmstm sirtmdada agri var ama her zman olur bide akintm var hala hamile hissediyorum Allahim noluuurr
r

Kuzum bence sende hamis olabilirsin Rabbim hissettiriyor genelde ve sirt agrilari oluyor tutulmus gibi. Ne zaman batin

Ohhh bi arkadas daha hamile kaldi E efulim_61 canim saglikla al bebegini kucagina insallah hadi kizlar hamile kalamayanlardan biri daha azaldi bizede geliyo sira allahin izniyle
Teşekkür ederim canım silşk çizgiyi gördüm ama inşallah hamişimdir hala diyorum akşam yaptığım için silik çıkmış olabilir mi diye yarın sabah tekrar yapcam Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…