- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.481
Sağol canım darısı isteyenlerin başına hemde tez zamanda inşallah benimde değerlerim güzel çıkar inşallah dua edelim birbirimize bolcaaaHayırlı olsun canımmmmm maşallah süperrrr
Aaa oleyyy tebrik ederimm belliydi zatennn yarın hemen kan ver canım yaa hayırlı olsunEki Görüntüle 2055672 Kızlar erken gebelik testi bulamadım normal olandan aldım silik çıktı.
Ayy canım inşallah hamişimdir hala inanamıyorum vericem kan ama yarın değil bikaç gün sonra inşallah yarın erken gebelik testi yapıcam sabah aç karnaAaa oleyyy tebrik ederimm belliydi zatennn yarın hemen kan ver canım yaa hayırlı olsun
Olur mu kuzum hiç bıkmak :) İnşallah evladını ya da evlatlarını sağ salim kucağına alırsın.. Yarın testini yaptığında kıpkırmızı çıkacaktır kesin. Değerlerin bir güzel yükselir inşallah Allahın izniyle. Kendine dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma ağrı kesici falan içme adaçayından uzak dur ayaklarını belini sıcak tut emiAyy canım inşallah hamişimdir hala inanamıyorum vericem kan ama yarın değil bikaç gün sonra inşallah yarın erken gebelik testi yapıcam sabah aç karnaçok teşekkür ederim buarada bıkmadan sorduğum sorulara cevap verdiğin için inşallah değerim yükselir bebişimi kucağıma sağ salim aldığım günleride görürüm
Tamam canım dikkate alıcam dedikleriniOlur mu kuzum hiç bıkmak :) İnşallah evladını ya da evlatlarını sağ salim kucağına alırsın.. Yarın testini yaptığında kıpkırmızı çıkacaktır kesin. Değerlerin bir güzel yükselir inşallah Allahın izniyle. Kendine dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma ağrı kesici falan içme adaçayından uzak dur ayaklarını belini sıcak tut emi
Sende sağol canımTamam canım dikkate alıcam dedikleriniçok teşekkür ederim çok sağol canım benim
Tamam canım bunu akşam yapmıştım yarın sabah yapıcam inşallahSende sağol canımBu arada aç karna önemli değil de ilk idrarla testi yapman önemli canım yapınca onun da fotosunu atarsın bakarız
Oyy maşallah büyüyo miniğinBaş dönmeleri başladı mı peki canım bide sende hiç adet gecikmesinden 1-2 gün sonra flan baş dönmesi varmıydı hatırlıyomusun
Kiz sn kesin hamilesin bndede kesik akinti olmustu beyasinsii :)))Evet canım gecikti gelmedi inşallah bugünde gelmez yarın test yaparımşimdi baktımda hafif süt beyazı akıntım gelmiş inşallah hayır olur dua et bana
Canım test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı akşam yaptımKiz sn kesin hamilesin bndede kesik akinti olmustu beyasinsii :)))
Cnm yaptinmi testKızlar kasıklarınızda sızlanma varmıydıbenim sağa sola dönerken arara sızlanma oluyor hemen geçiyor sizde varmıydı
kizlar bu arada benim sag ayagimda uyusukluk gibi his var 2 gn oncede yazmstm sirtmdada agri var ama her zman olur bide akintm var hala hamile hissediyorum Allahim noluuurrSırtında tutulma da oldu mu ve bacağın içi çekiliyor gibi oluyor mu
Kuzum bence sende hamis olabilirsin Rabbim hissettiriyor genelde ve sirt agrilari oluyor tutulmus gibi. Ne zaman batin
Canım dün yaptım silik çizgi çıktı ama bugün yapamadım akşam alıcam sabah yapıcam nasipseCnm yaptinmi test
Yok canım sabah yapamadım akşam alıcam yarın sabah yapıcam tekrardan
Teşekkür ederim canım silşk çizgiyi gördüm ama inşallah hamişimdir hala diyorum akşam yaptığım için silik çıkmış olabilir mi diye yarın sabah tekrar yapcam Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Tamam canim yarini bekliyoruz o zamanYok canım sabah yapamadım akşam alıcam yarın sabah yapıcam tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?