- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.501
Kuzum bence sende hamis olabilirsin Rabbim hissettiriyor genelde ve sirt agrilari oluyor tutulmus gibi. Ne zaman batin
Ayy sari mi akintinay hadi insAllah kizlar bat 23 ekim tam 7 gun var sari kremsi akintim var ve sag kasigim ara ara sizliyo boyle yandan yandan Allahim hayirlisini nasip etsin insAllah canlarim bi hafta nasi beklicem bilmiyorum
Kuzummm sen birak bu kitleri git hastaneye kan ver hamissin iste yasasinEki Görüntüle 2055824 Kızlar testi tekrarladım yarın erken gebelik yapıcam onuda aldım şimdilik bitane daha alayım yapayım dedim normal test aldım daha koyu çıktı
Ayy kuzum çok sabırsızlanıyorum ama en erken perşembe gidebilirimKuzummm sen birak bu kitleri git hastaneye kan ver hamissin iste yasasin
İnsallah kuzum benimm sag salim evlatlarimizi kucaklarimiza alalim Rabbim herkese yasatsin insallah herkesin isteyenlerin kucagini doldursun.. Sen biraz daha beklersen bebegin cinsiyetini ogrenip gelceksinAyy kuzum çok sabırsızlanıyorum ama en erken perşembe gidebilirimdaha bi koyu görünce çok mutlu oldum Kan verincede haber veririm Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallahhhh
Evt cnm daha koyu çıkmış bnce daha yapmana gerk yok git kan ver iyi bi değer çıkar tatlım dr a görün hmde blki ilaç vs bisy verebilirEki Görüntüle 2055824 Kızlar testi tekrarladım yarın erken gebelik yapıcam onuda aldım şimdilik bitane daha alayım yapayım dedim normal test aldım daha koyu çıktı
Allah buyuk cnm sıkıntı etme inş bu ay olur0.01 sonucum
Perşembe gidebilcem ancak kuzum erken gidebilirsem gitmeye çalışıcamEvt cnm daha koyu çıkmış bnce daha yapmana gerk yok git kan ver iyi bi değer çıkar tatlım dr a görün hmde blki ilaç vs bisy verebilir
Sorma öyle olcak gibiİ
İnsallah kuzum benimm sag salim evlatlarimizi kucaklarimiza alalim Rabbim herkese yasatsin insallah herkesin isteyenlerin kucagini doldursun.. Sen biraz daha beklersen bebegin cinsiyetini ogrenip gelceksin
Amin cnm Allah razı olsun inşallah snde hayırlı sonuçlar alırsınPerşembe gidebilcem ancak kuzum erken gidebilirsem gitmeye çalışıcamRabbim tez zamanda sanada nasip etsin canım benim dualarımdasınız
Valla canim ben degerimi hesaplamadim kalbini dinledigimde 6+2ydik. Keseyi de 5+5 gibi falan gorduk. Cinsiyetimizi de insallah ikili teste gidecegiz 13.haftada o zaman belki ogreniriz :)Sorma öyle olcak gibiseninkinin cinsiyeti belli mi değil daha dimi kalp atışını ve keseyi ne zaman gördünüz canım değer kaçta olması lazım
Canım bu 6+2 hesaplamayı adet baz alınarak öğreniliyor dimi?Valla canim ben degerimi hesaplamadim kalbini dinledigimde 6+2ydik. Keseyi de 5+5 gibi falan gorduk. Cinsiyetimizi de insallah ikili teste gidecegiz 13.haftada o zaman belki ogreniriz :)
Son adet gununden basliyosun hesaplamaya canim sat hamileligin baslangici olarak kabul ediliyo. Bi kesinlessin hamisligin cok guzel gebelik takip uygulamalari var her gun bebegin ne kadar gelistigini kendinde olan degisiklikleri gununu herseyini takip ediyosun onlardan indirirsin telefonunaCanım bu 6+2 hesaplamayı adet baz alınarak öğreniliyor dimi?
Tamam canım ben kan verdikten sonra seni tekrar rahatsız ederimSon adet gununden basliyosun hesaplamaya canim sat hamileligin baslangici olarak kabul ediliyo. Bi kesinlessin hamisligin cok guzel gebelik takip uygulamalari var her gun bebegin ne kadar gelistigini kendinde olan degisiklikleri gununu herseyini takip ediyosun onlardan indirirsin telefonuna
Her zaman edebilirsin canim zevkleTamam canım ben kan verdikten sonra seni tekrar rahatsız ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?