Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bence sende hamis olabilirsin Rabbim hissettiriyor genelde ve sirt agrilari oluyor tutulmus gibi. Ne zaman batin

kronikuykucu canım tez zamanda senin başına inşallah ama sende bu ay hamişsin gibi geliyo bana

ay hadi insAllah kizlar bat 23 ekim tam 7 gun var sari kremsi akintim var ve sag kasigim ara ara sizliyo boyle yandan yandan Allahim hayirlisini nasip etsin insAllah canlarim bi hafta nasi beklicem bilmiyorum

GÜnaydın hanımlar , bat 15 ekimdi benim. Ama idrar testinde ben hayal edersem ikinci çizgiyi görebiliyordum yani negatifti. Hem erken gebelik hem adet günü normal ebelik testinde ikinci çizgi yoktu. Az önce hastaneden geldim sizlere yazıyorum. Belki geç döllenmedir kanda çıkar . Şimdi sonuç bekliyorum iki saat sonra belli olacak. Dua edin lütfen Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

İ
Ayy kuzum çok sabırsızlanıyorum ama en erken perşembe gidebilirim daha bi koyu görünce çok mutlu oldum Kan verincede haber veririm Rabbim isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallahhhh
İnsallah kuzum benimm sag salim evlatlarimizi kucaklarimiza alalim Rabbim herkese yasatsin insallah herkesin isteyenlerin kucagini doldursun.. Sen biraz daha beklersen bebegin cinsiyetini ogrenip gelceksin

Eki Görüntüle 2055824 Kızlar testi tekrarladım yarın erken gebelik yapıcam onuda aldım şimdilik bitane daha alayım yapayım dedim normal test aldım daha koyu çıktı
Evt cnm daha koyu çıkmış bnce daha yapmana gerk yok git kan ver iyi bi değer çıkar tatlım dr a görün hmde blki ilaç vs bisy verebilir

Evt cnm daha koyu çıkmış bnce daha yapmana gerk yok git kan ver iyi bi değer çıkar tatlım dr a görün hmde blki ilaç vs bisy verebilir
Perşembe gidebilcem ancak kuzum erken gidebilirsem gitmeye çalışıcam Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin canım benim dualarımdasınız

İ

İnsallah kuzum benimm sag salim evlatlarimizi kucaklarimiza alalim Rabbim herkese yasatsin insallah herkesin isteyenlerin kucagini doldursun.. Sen biraz daha beklersen bebegin cinsiyetini ogrenip gelceksin
Sorma öyle olcak gibi seninkinin cinsiyeti belli mi değil daha dimi kalp atışını ve keseyi ne zaman gördünüz canım değer kaçta olması lazım

Sorma öyle olcak gibi seninkinin cinsiyeti belli mi değil daha dimi kalp atışını ve keseyi ne zaman gördünüz canım değer kaçta olması lazım
Valla canim ben degerimi hesaplamadim kalbini dinledigimde 6+2ydik. Keseyi de 5+5 gibi falan gorduk. Cinsiyetimizi de insallah ikili teste gidecegiz 13.haftada o zaman belki ogreniriz :)

Canım bu 6+2 hesaplamayı adet baz alınarak öğreniliyor dimi?
Son adet gununden basliyosun hesaplamaya canim sat hamileligin baslangici olarak kabul ediliyo. Bi kesinlessin hamisligin cok guzel gebelik takip uygulamalari var her gun bebegin ne kadar gelistigini kendinde olan degisiklikleri gununu herseyini takip ediyosun onlardan indirirsin telefonuna

Tamam canım ben kan verdikten sonra seni tekrar rahatsız ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…