- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.521
Tamam canım ben kan verdikten sonra seni tekrar rahatsız ederim
evet duygucum benim normaldede yunurtlama doneminde akintim sari olur sonra seffaflasir bu hala sari insAllah bebistir yaa beklemek ck zorAyy sari mi akintin
iyim canım saolasın .sende durumlar nasıl.ben en son cuma gitmiştim biliyosunz kalp atışları yavas demişti.bu hafta cuma tekrar gidecem bakalm ne dcek.onun dışında çalşyrm aynı.sen npysn nasıl gidiyo bebiş çalışmalarıK kahvekokulu nerelerdesin canim, durumlar ne alemde
iyim canım saolasın .sende durumlar nasıl.ben en son cuma gitmiştim biliyosunz kalp atışları yavas demişti.bu hafta cuma tekrar gidecem bakalm ne dcek.onun dışında çalşyrm aynı.sen npysn nasıl gidiyo bebiş çalışmaları
Teşekkür ederim canım Rabbim tez zamanda isteyenlere nasip etsinHayırlı olsun canim, çok sevindim senin adına :)
ayy canım ya
boşver ama boş geçme sürpriz olsun :) bende 1 haftadr grp oldum daha gecmedi herkes hasta vallaİnsallah hayırlı haberlerini alırız, negüzel kalp atışını duymuşsun kuzum, gerisini takma kafaya.
Biz kari koca hastayız bir haftadır, antibiyotik kullanıyorum ben de. Hiç bir şeye bakmıyorum valla, ovulasyon, yumurtlama vs. Doktor iste ilaç yazarken hesap yaptı, yumurtlama dönemindesin sıkıntı olmaz falan dedi. O kadar bosverdim artık :)
boşver ama boş geçme sürpriz olsun :) bende 1 haftadr grp oldum daha gecmedi herkes hasta valla
Canim kac gun kala öğrenmiştinBenim de aynı zamanlarda adet ağrısı yaşadığım için kesin kırmızılar gelecek diye üzülmüştüm canım umut hep var inşallah bebiş gelir
Canim pihtilasma icin bi diyet var onu arastirsana bu forumda gördüm metionin mi neBende de varmis pihtisma benimde kalbindurdu bebegiminins bundan sonra sorunsuz olur bebislerimiz!
Ay masallah ne guzel haberler var bakmamistim 2 gun .Allah prenseslerini sana bagislasin cok sanslisin :)Benim kuzular tekmiş meğer :) İkili test yaptık. Cinsiyeti belli oldu mu senin. Benim kızım olacak Allah’ın izni ile :)))
Aaa yeni bir hamisimiz oldu tebrik ediyorum nolur bana da dua et batim 4 5 gun icindeEki Görüntüle 2055764
Canım test yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı akşam yaptımara sıra kasık ağrım giriyo geçiyo inşallah normaldir. Bikaç gün sonra kan vermeye gidicem inşallah sanada çok teşekkür ederim bıkmadan sorularımı cevapladığın için inşallah kan değerimde güzel çıkar
Canımm inşallah güzel haberlerini çift çizgili testlerini görürüz burdaAaa yeni bir hamisimiz oldu tebrik ediyorum nolur bana da dua et batim 4 5 gun icinde
Canim ben bir gun kala test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ertesi gun yani adet gunumde kan verdim oyle ogrendim bu ay senden de guzel haberler alalim insallahCanim kac gun kala öğrenmiştin
Insallah ama test almayacagim kararliyim negatif çıkınca cok ağlıyorumCanim ben bir gun kala test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ertesi gun yani adet gunumde kan verdim oyle ogrendim bu ay senden de guzel haberler alalim insallah
En iyisi aslinda canim bide ben dayanabilsem. Kendimce belirti bulup bu sefer oldu galiba hissediyorum deyip dun test yaptim Bata 6 gun kala hem ovulasyon hem gebelik tabiki negatif cook uzuldum sonrada tum umutlarim kirildi geneInsallah ama test almayacagim kararliyim negatif çıkınca cok ağlıyorum
Stres en buyuk dusmanimiz canim sabir sabir sabir dua edince rahatliyorum cok sukur bazen dibe çöküyorum ama şükür icin cok sebep var Rabbim yardimcimiz olsunEn iyisi aslinda canim bide ben dayanabilsem. Kendimce belirti bulup bu sefer oldu galiba hissediyorum deyip dun test yaptim Bata 6 gun kala hem ovulasyon hem gebelik tabiki negatif cook uzuldum sonrada tum umutlarim kirildi geneates olcuyordum oda dusuk cikinca ustune iyice kotu oldum daha vakit var Allahtan umut kesilmez ama yok galiba benim bu ayda negatif testten sonra belirtide kalmadi. Cok buyuk kotuluk yapiyorum kendime ama elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?