Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnsallah hayırlı haberlerini alırız, negüzel kalp atışını duymuşsun kuzum, gerisini takma kafaya.
Biz kari koca hastayız bir haftadır, antibiyotik kullanıyorum ben de. Hiç bir şeye bakmıyorum valla, ovulasyon, yumurtlama vs. Doktor iste ilaç yazarken hesap yaptı, yumurtlama dönemindesin sıkıntı olmaz falan dedi. O kadar bosverdim artık :)

boşver ama boş geçme sürpriz olsun :) bende 1 haftadr grp oldum daha gecmedi herkes hasta valla

boşver ama boş geçme sürpriz olsun :) bende 1 haftadr grp oldum daha gecmedi herkes hasta valla

Ayy canim geçmiş olsun. İlaç alamıyorsun, bitki cayı içemiyorsun, çok zor hamile ilken hasta olmak. Çok dikkat et kendine

Benim kuzular tekmiş meğer :) İkili test yaptık. Cinsiyeti belli oldu mu senin. Benim kızım olacak Allah’ın izni ile :)))
Ay masallah ne guzel haberler var bakmamistim 2 gun .Allah prenseslerini sana bagislasin cok sanslisin :)

Aaa yeni bir hamisimiz oldu tebrik ediyorum nolur bana da dua et batim 4 5 gun icinde

Canim ben bir gun kala test yaptim ikinci cizgi cok silik cikti ertesi gun yani adet gunumde kan verdim oyle ogrendim bu ay senden de guzel haberler alalim insallah
Insallah ama test almayacagim kararliyim negatif çıkınca cok ağlıyorum

Insallah ama test almayacagim kararliyim negatif çıkınca cok ağlıyorum
En iyisi aslinda canim bide ben dayanabilsem. Kendimce belirti bulup bu sefer oldu galiba hissediyorum deyip dun test yaptim Bata 6 gun kala hem ovulasyon hem gebelik tabiki negatif cook uzuldum sonrada tum umutlarim kirildi gene ates olcuyordum oda dusuk cikinca ustune iyice kotu oldum daha vakit var Allahtan umut kesilmez ama yok galiba benim bu ayda negatif testten sonra belirtide kalmadi. Cok buyuk kotuluk yapiyorum kendime ama elimde degil

Stres en buyuk dusmanimiz canim sabir sabir sabir dua edince rahatliyorum cok sukur bazen dibe çöküyorum ama şükür icin cok sebep var Rabbim yardimcimiz olsun

Tebrikler E efulim_61 mutlu ettin hepimizi!bata 9 gun kaldi benimde..sirt ve bel agrim kac aydir var artik onu belirtiden sayamiyorum bile..gereksiz istah artisim arada bulanti reflum oluyor bunlarda olmazdi ama daha dollendiyse rahim icine bile ulasmadan bu belirtiler olamaz deyip gecistiriyorum..heyecan olsa da bu ay daha rahatim galiba..duada unutmayin az kisi kaldik artik bizi de araniza ikonla alin artik :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…