Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selaaamm cuma gunu parca alinicak ve 15 gun iliski yasak parca alinmadan once son bir iliski denesek bir sorun olurmu acabaa bu da son hormon tahlilim ustteki e2 daha once sormustunuz
prolaktin yuksek gene ama doktorum gene asiri bir yukselis yok gene bakalim dicek regl de yuksek cikiyor benim iki oldu bu artik once sagligim Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur uzulmicem kadeerr kismeett

Eklentiler

• Screenshot_20171014-023002.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 34
Teşekkür ederim canım aynı belirtiler bende de vardı hatta bi gece midem hafif bulandı 2 gece üst üste erkenden yattım dedim bu kadar erken olamaz yumurtlama yeni geçti diye ama şimdi diyorum belkide o bile belirtiydi. Dua ediyorum bolca Rabbim nasip edecek inşallah

Stres en buyuk dusmanimiz canim sabir sabir sabir dua edince rahatliyorum cok sukur bazen dibe çöküyorum ama şükür icin cok sebep var Rabbim yardimcimiz olsun
Biliyorum da canim iste elimde degil Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin aratmasin insallah..

kizlar ya grip oluyorum galiba yani galibasi yk oldm sanirim cok nadir hastalanirim masAllah tamda bu tedirgn oldgm doneme denk geldi ilacta alamiyorum basim beynim catliyo hapsirmaktan

Yok cnm ne bikmasii insallah hamilesindirr...Merak edip hemen baktimm Hayirli sonuclarini bekliyorzz:))❤❤

kizlar ya grip oluyorum galiba yani galibasi yk oldm sanirim cok nadir hastalanirim masAllah tamda bu tedirgn oldgm doneme denk geldi ilacta alamiyorum basim beynim catliyo hapsirmaktan
Ben de gribim canim sinifta bi kisi hapsurdu mu dalga dalga hastalik yayiliyor maalesef.Gecmis olsun limon ye

Ayy canim ins!

Gecmis olsun canim bu donemlerde bol karabiber pul biberli tarhana corbasi yada bol sarimsakli sirkeli paca corbasi birebir ilac!hangisine ulasma sansin varsa onu yap canim iyi gelecektir bu salginda bende oyle oldum ilacsiz atlattim bunlarla!hic bisey yapamazsan kemikli et al ama ilikli iri kemikli..duduklude tane karabiber kok zencefil sarimsak ve soganla hasla..actiktan sonra icine patates havuc ve kereviz sapi koy..limonda sikarsin..un ve teryagi ile azicik terbiyede yapabilirsin sana kalmis!inan aksam yedik yine kendimize geldik esimle!antibiyotik hikaye zaten ben hep bunlarla geciririm gribi..yumurtlamaydi suydu buydu zqten ilac kullanmamak gerekiyor hele hamile iken bu kis bunlarla idare etmek gerek..

Cok guzel yazmissin canim ilac kullanmamak lazim. Et suyu tarhana bire bir ben tarhanaya da sarimsak koyarim sik sik piser bu mevsimlerde.. Bogazim agridiginda ilik balli su yaparim nezle grip olmayayim diye limon yerim. Esim atlatti cok sukur bana bisey olmadi. Tam hastalik havasi var artik herkes hasta. Dikkat etmemiz lazim kendimize. Allah korusun bilincsizce kullanilan antibiyotikler agri kesiciler hatta kas gevsetici kremler bile cok tehlikeli.. Rabbim herkese sifa versin. kronikuykucu canim sana da cok gecmis olsun dikkat et kendine

Kizlar erkeklerde fsh kac olmali kafama takildi da
Cnm benim esim 2 ay önce yaptırdı 19 çıktı dr yüksek dedi bu değer yüksek olunca sperm sayısı azalıyormus ilaç kullanıyo neofortil ve klomen bakalım bide ben keçiboynuzu özü veriyorum inşallah düzelir.sizin değer kaç cnm.en fazla fsh in 12 olmasi lazm demişti dr bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…