Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ederim canim benim ilk firsatta anneme yaptrcam insAllah Allah razi olsun pek hasta olan biri degilim dun bi gelir gibi oldu bugun elhamdulillah hic hasta hissetmiyorum cok sukur

sagol canim benim dun bi baslar gibi oldu ilik dus aldm sicacik uyudum bugun iyiyim bin sukur devami gelmez ins

Aynen canim bende tarhana ve bilumum sogan giren sebze dahil yemeklere sarimsak katiyorum bol bol!pisince hem kokmiuyor hemde antibiyotik etkisi gibi tedbir oluyor..herkese tavsiye ederim..

Teşekkür ederim canım :) benim ikizler sonradan TEK'e düştü. Rabbim nasip ederse bir kızım olacak
Hayirli olsun canim cok sevindim prenses geliyor demek ki ne hoş Kacinci haftanda ogrendin? 13.haftada ikiki teste gidecegiz ogrenmek icin sabirsizlaniyorum. Bu arada siz yaptirdiniz mi ikili test

Başka hangi testleri yapmak gerekiyor canım. Hiç test falan istemedi doktor benim eşimden. Benimde kafama takıldı burada okudukça. Kendimiz yaptıralım diyorum

Kizlar bir sey sorcam az once mutfak tezgahina yaslandigimda sol kasigimda batma oldu .Bu nedir ki ya adet tarihim cok yakin ama o kadar korkuyorum ki uzulmemek icin test almıyorum

Efulim_61, post: 53155372, member: 846783"]Canım belirtilerin nelerdi kasık mı bel mi sağda mı solda mı solda diyince kız diyolar doğru mu
Oyle mi oluyormus benim minnos da solda

Kizlar testime bi bakarmisiniz???? Pazar gunu de yapmistim hic bisey cikmamasti. Bu testi yapar yapmaz cikti

Eklentiler

• IMG_20171017_123446.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…