- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.561
Insallah canim kalben ben de aynisini sana diliyorumİnşallah cnm hamile olursun hepimiz olalim o kadr çok istiyorum ki anlatamam tatlım hayırlı ve günü gelmiş olsn insallah
sen nasilsn asil canim bat yaklasti erken gebelik testi yapcakmisin ben cumartesi ins yapmayi dusunuyorum sag ayagim uyusuk gbi ayniBol bol meyve ve c vitamini kuzum
tesekkur ederim canim benim ilk firsatta anneme yaptrcam insAllah Allah razi olsun pek hasta olan biri degilim dun bi gelir gibi oldu bugun elhamdulillah hic hasta hissetmiyorum cok sukurGecmis olsun canim bu donemlerde bol karabiber pul biberli tarhana corbasi yada bol sarimsakli sirkeli paca corbasi birebir ilac!hangisine ulasma sansin varsa onu yap canim iyi gelecektir bu salginda bende oyle oldum ilacsiz atlattim bunlarla!hic bisey yapamazsan kemikli et al ama ilikli iri kemikli..duduklude tane karabiber kok zencefil sarimsak ve soganla hasla..actiktan sonra icine patates havuc ve kereviz sapi koy..limonda sikarsin..un ve teryagi ile azicik terbiyede yapabilirsin sana kalmis!inan aksam yedik yine kendimize geldik esimle!antibiyotik hikaye zaten ben hep bunlarla geciririm gribi..yumurtlamaydi suydu buydu zqten ilac kullanmamak gerekiyor hele hamile iken bu kis bunlarla idare etmek gerek..
Cnm 1.5 -12 arası normal diye biliyorm ama sen yine de doktora sor eşinde mi var sorun senin cnm2 ye yakin 1kusur lu bisey dusuk mu acaba ya
sagol canim benim dun bi baslar gibi oldu ilik dus aldm sicacik uyudum bugun iyiyim bin sukur devami gelmez insCok guzel yazmissin canim ilac kullanmamak lazim. Et suyu tarhana bire bir ben tarhanaya da sarimsak koyarim sik sik piser bu mevsimlerde.. Bogazim agridiginda ilik balli su yaparim nezle grip olmayayim diye limon yerim. Esim atlatti cok sukur bana bisey olmadi. Tam hastalik havasi var artik herkes hasta. Dikkat etmemiz lazim kendimize. Allah korusun bilincsizce kullanilan antibiyotikler agri kesiciler hatta kas gevsetici kremler bile cok tehlikeli.. Rabbim herkese sifa versin.kronikuykucu canim sana da cok gecmis olsun dikkat et kendine
Morfoloji hiz hasar sorunu varCnm 1.5 -12 arası normal diye biliyorm ama sen yine de doktora sor eşinde mi var sorun senin cnm
Aynen canim bende tarhana ve bilumum sogan giren sebze dahil yemeklere sarimsak katiyorum bol bol!pisince hem kokmiuyor hemde antibiyotik etkisi gibi tedbir oluyor..herkese tavsiye ederim..Cok guzel yazmissin canim ilac kullanmamak lazim. Et suyu tarhana bire bir ben tarhanaya da sarimsak koyarim sik sik piser bu mevsimlerde.. Bogazim agridiginda ilik balli su yaparim nezle grip olmayayim diye limon yerim. Esim atlatti cok sukur bana bisey olmadi. Tam hastalik havasi var artik herkes hasta. Dikkat etmemiz lazim kendimize. Allah korusun bilincsizce kullanilan antibiyotikler agri kesiciler hatta kas gevsetici kremler bile cok tehlikeli.. Rabbim herkese sifa versin.kronikuykucu canim sana da cok gecmis olsun dikkat et kendine
Anladm cnm biz de de morfoloji var bakalım ne olcak yapioz bisyler inş ise yarar Allah buyuk cnm umudunu yitirme hiçbir zman olucak tatlım hepimizinMorfoloji hiz hasar sorunu var
Amin canim Allah sabredenlerle beraberdirAnladm cnm biz de de morfoloji var bakalım ne olcak yapioz bisyler inş ise yarar Allah buyuk cnm umudunu yitirme hiçbir zman olucak tatlım hepimizin
Teşekkür ederim canım :) benim ikizler sonradan TEK'e düştü. Rabbim nasip ederse bir kızım olacakAy masallah ne guzel haberler var bakmamistim 2 gun .Allah prenseslerini sana bagislasin cok sanslisin :)
Hayirli olsun canim cok sevindim prenses geliyor demek ki ne hoşTeşekkür ederim canım :) benim ikizler sonradan TEK'e düştü. Rabbim nasip ederse bir kızım olacak
13. Hafta ikili testte gördü canım :) sende görürsün inşallahHayirli olsun canim cok sevindim prenses geliyor demek ki ne hoşKacinci haftanda ogrendin? 13.haftada ikiki teste gidecegiz ogrenmek icin sabirsizlaniyorum. Bu arada siz yaptirdiniz mi ikili test
Başka hangi testleri yapmak gerekiyor canım. Hiç test falan istemedi doktor benim eşimden. Benimde kafama takıldı burada okudukça. Kendimiz yaptıralım diyorumCnm benim esim 2 ay önce yaptırdı 19 çıktı dr yüksek dedi bu değer yüksek olunca sperm sayısı azalıyormus ilaç kullanıyo neofortil ve klomen bakalım bide ben keçiboynuzu özü veriyorum inşallah düzelir.sizin değer kaç cnm.en fazla fsh in 12 olmasi lazm demişti dr bize
Canım belirtilerin nelerdi kasık mı bel mi sağda mı solda mıTeşekkür ederim canım :) benim ikizler sonradan TEK'e düştü. Rabbim nasip ederse bir kızım olacak
Aaa tek deyince tek yumurta anladim :) olsun hayirla saglikla gelsin o halde minil prensesTeşekkür ederim canım :) benim ikizler sonradan TEK'e düştü. Rabbim nasip ederse bir kızım olacak
İnsallah canim gun sayiyoruz hayirlisiyla sag salim gelsin de tek bunlar tatli heyecan iste insan yine de merak ediyor :)13. Hafta ikili testte gördü canım :) sende görürsün inşallah
Oyle mi oluyormus benim minnos da soldaEfulim_61, post: 53155372, member: 846783"]Canım belirtilerin nelerdi kasık mı bel mi sağda mı solda mısolda diyince kız diyolar doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?