Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin kaçıncı gününde çıktı peki canım? Benim yumurtam adetimin 20-21. Günü çatladı normal mi sence
Kuzum bu da degisiyor gec dollenmeye bagli olarak ben adet gunumde ogrenmistim. Onemli olan dusuk ya da yuksek olmasi degil iki gunde ikiye katlanmasi lazim saglikli bir gebelikse. Persembe en az 200 olmasi lazim yani

Ay var gibi demi cook hosmus hamissin :) diye baskalarindan duymak esime gosterdim bu niye oburu gibi pespembe cikmamis diyo dur dedim koyulasacak insallah
Ben ilk yaptigimda esimin gozune sokmustum resmen var iste gormuyo musun diye hayalet de olsa hic cikmazdi cunku hep tek cikardi o gun cok az belliydi ondan cok umutluydum disinin kabini cikartip gosterdim zorla Yarin yaptiginda pespembe olacaktir

Son düzenleme:
Ben ilk yaptigimda esimin gozune sokmustum resmen var iste gormuyo musun diye hayalet de olsa hic cikmazdi cunku hep tek cikardi o gun cok az belliydi ondan cok umutluydum disinin kabini cikartip gosterdim zorla Yarin yaptiginda pespembe olacaktir
Aynen canim benimki cizgiyi gordu hemen ama niye ayni koyulukta degilmis benimde 11 aydir yapmadigim test kalmadi en ucuzundan en pahalisina ilk defa cikti bide yapar yapmaz cikinca cook heveslendim

Başka hangi testleri yapmak gerekiyor canım. Hiç test falan istemedi doktor benim eşimden. Benimde kafama takıldı burada okudukça. Kendimiz yaptıralım diyorum
Cnm esimden hormon testi istedi ve vitaminleri ne baktılar o kadr başka bisy istemedi

Göstermedim canım sadece kan verdim perşembe tekrar vericem nasipse
Anladm.cnm yükselir inşallah Allahın izniyle dua et bana da olurmu bnde adet olmadim daha normalde 27 günde oluyom bugün 28 günüm belim ağrıyo sanki adet olcm ya

Anladm.cnm yükselir inşallah Allahın izniyle dua et bana da olurmu bnde adet olmadim daha normalde 27 günde oluyom bugün 28 günüm belim ağrıyo sanki adet olcm ya
Ederim kuzum benimde çok belim ağrıyodu en büyük belirtimdi canım bi gün gecikmiş adetin benim bigün geciktiğinde ailşk çıkmıştı test sen yaptın mı? İnşallah hamişsindir

Aynen canim benimki cizgiyi gordu hemen ama niye ayni koyulukta degilmis benimde 11 aydir yapmadigim test kalmadi en ucuzundan en pahalisina ilk defa cikti bide yapar yapmaz cikinca cook heveslendim
Yarin hemen kan ver bize de haber ver canim insallah vardir bebisiniz

Yarin hemen kan ver bize de haber ver canim insallah vardir bebisiniz
Canim ben yurtdisinda yasiyorum kan testi yapmiyorlr burda sekiz haftadan once hamile bile saymiyorlar ;( erken gebelik testlerinden alacak esim onlari yapip yapip bekleyecm artik

Ederim kuzum benimde çok belim ağrıyodu en büyük belirtimdi canım bi gün gecikmiş adetin benim bigün geciktiğinde ailşk çıkmıştı test sen yaptın mı? İnşallah hamişsindir
Cnm 2 gün önce yaptm cikmadi evde testim yok açıkçası adet olmayı bekliom ağrım var belimde ondan yapmayı dusunmuyorm test pek umudum yok 19 ve 23 gün yaptm o günler de tutmaz ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…