- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.601
Tebrik ederim canim sizi gordukce heyecanim artiyor acaba ben de boyle cift cizgili test atabilecek miyim diyeAy var gibi demi cook hosmus hamissin :) diye baskalarindan duymakesime gosterdim bu niye oburu gibi pespembe cikmamis diyo dur dedim koyulasacak insallah
Insallah atacaksin canim hep diyoruzya bu topikte hamile olmayan kalmayacakTebrik ederim canim sizi gordukce heyecanim artiyor acaba ben de boyle cift cizgili test atabilecek miyim diye
Istersen bir gun sabret oteki gun sabah yap degisimi daha kolay fark edersin kuzum .Insallah hic yasamamis gibi kalırız o mutluluğu tadip üzüntüleri unuturuzInsallah atacaksin canim hep diyoruzya bu topikte hamile olmayan kalmayacakbende cok heyacnliyim biran once sabah olsunda yeni test yaptim
Insallah canimIstersen bir gun sabret oteki gun sabah yap degisimi daha kolay fark edersin kuzum .Insallah hic yasamamis gibi kalırız o mutluluğu tadip üzüntüleri unuturuz
Cikar cikar bu kadarini gosteren Rabbim devamini da gosterir icin ferah olsun Sevincliyken yapilan dualar makbuldür bana dua et olur mu su 2 3 gun icinde bat ..Ama cok korkuyorumInsallah canimcanim bu yaptigim normal testti yarin erken olanlardan yapacam esim basimda emin misin varmi simdi deyip duruyo yarinda cikarsa biraz daha emin olacaz :)
Hep dua ediyorum korkma insallah olurCikar cikar bu kadarini gosteren Rabbim devamini da gosterir icin ferah olsun Sevincliyken yapilan dualar makbuldür bana dua et olur mu su 2 3 gun icinde bat ..Ama cok korkuyorum
Allah tum bebekleri korusun annelerine bagislasin insallah.Senin bat ne zamandi ksc gün once ciktiHep dua ediyorum korkma insallah olurRabbim hayirlisini versin bugun mesela kuzenimin esinin dusuk yaptigini ogrendim 10 haftalik bianda kanamasi baslamis
Amin canim. Benim bata daha dort gun var bu sabah yaptim testi hemen cikti sonuc bu sekilde ama cook silik iste. Birkac saat sonra boyle ciksaydi bu kadar heveslenmezdim..Allah tum bebekleri korusun annelerine bagislasin insallah.Senin bat ne zamandi ksc gün once cikti
Kızlar kan verdim az önce 100.7 çıktı sizce çok mu düşük
Silik de olsa cikmis bozuk degildir bozuk olsa daha farkli olurdu .zinsallag koskoyu görürsün .Benim de sag kasigim agrimaya basladi galiba adet olcamAmin canim. Benim bata daha dort gun var bu sabah yaptim testi hemen cikti sonuc bu sekilde ama cook silik iste. Birkac saat sonra boyle ciksaydi bu kadar heveslenmezdim..
Insallah atacaksin canim hep diyoruzya bu topikte hamile olmayan kalmayacakbende cok heyacnliyim biran once sabah olsunda yeni test yaptim
Insallah.. dur hemen adete yorma benimde yumirtlamadan beri hep belim ve kasiklarim agriyor ama cook degil hafif hafif..Silik de olsa cikmis bozuk degildir bozuk olsa daha farkli olurdu .zinsallag koskoyu görürsün .Benim de sag kasigim agrimaya basladi galiba adet olcam
Tesekkurler canim insallah yoldadirCanim bnim hayirlii olsunn insallah Bebis yoldaaa:)))
Tesekkurler canim insallah yoldadirnasil heveslendim anlatamam yarin cikmazsa yikilirim..
Adet olcak gibi agriyor insallah degildir bu ay cok kaptirdim yine kendimiInsallah.. dur hemen adete yorma benimde yumirtlamadan beri hep belim ve kasiklarim agriyor ama cook degil hafif hafif..
Amiiiin Çok sağol canım teşekkür ederim inşallah değerlerim katlanarak yükselir Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanimm bnim❤belirtilerin benimkine benziyordu hamiş oldugunu anlamistim.Allah anali babali büyütsünn:) Cok sevidm❤
Belki geç çatlamıştır canım yumurtan belli olmaz ki ya nasip inşallah tutmuştur inşallahhhCnm 2 gün önce yaptm cikmadi evde testim yok açıkçası adet olmayı bekliom ağrım var belimde ondan yapmayı dusunmuyorm test pek umudum yok 19 ve 23 gün yaptm o günler de tutmaz ki zaten
Tebrikler canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan verdim az önce 100.7 çıktı sizce çok mu düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?