- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.621
20 tl canim 15 20 gun sonra gosteriyor en garantikizlar bu erken gebelik testleri eczanede ne kadar fiyati? bide kac gun onceden gosteriyo
Predictor iyi bir markakizlar bu erken gebelik testleri eczanede ne kadar fiyati? bide kac gun onceden gosteriyo
Amiin canım inşallahTebrikler canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
6 gun oncesine kadar gosterenler var canim ben 18 tlye almistimkizlar bu erken gebelik testleri eczanede ne kadar fiyati? bide kac gun onceden gosteriyo
adetten sonrayimi kastediyosun canim?20 tl canim 15 20 gun sonra gosteriyor en garanti
canim 5 gun var daha ya cumartesi yapim diyorum 3 gun kala ben de umutluyum bu ay Allahm nasip ederse henuz hic leke gelmedi benim hemen gelirdi normalde devamli sari akintim var sag ayagm uyusuk ama karnimda agriyi noluyo anlamadmkronikuykucu hadi bugun erken olanlardan yap ve bize guzel haberler ver canim ben senden ve afilimden cok umutluyum bu ay
İnsallah bebis belirtisidir canim adet agrilari oluyor geciyor her an olacakmissin gibiadetten sonrayimi kastediyosun canim?
canim 5 gun var daha ya cumartesi yapim diyorum 3 gun kala ben de umutluyum bu ay Allahm nasip ederse henuz hic leke gelmedi benim hemen gelirdi normalde devamli sari akintim var sag ayagm uyusuk ama karnimda agriyi noluyo anlamadm
Hayir iliskidenadetten sonrayimi kastediyosun canim?
canim 5 gun var daha ya cumartesi yapim diyorum 3 gun kala ben de umutluyum bu ay Allahm nasip ederse henuz hic leke gelmedi benim hemen gelirdi normalde devamli sari akintim var sag ayagm uyusuk ama karnimda agriyi noluyo anlamadm
Su an benim de adet olcakmis gibi agrim var wc ye gidiyorum bisey yok ama fazla da umutlanmak istemiyorum yaa 19 20sinde de olabilirim gerci daha aksama cok var kiİnsallah bebis belirtisidir canim adet agrilari oluyor geciyor her an olacakmissin gibi
ama canim bn mi yanlis anliyorum soyledigini zaten yumurtlama gununden 14gn snra adet olunuyo erken gebelik testi bundan once gosterirse ancak bi anlami olmazmiHayir iliskiden
Test yapmayi dusunuyo musun canim gecikmeyi mi bekliyceksin yoksaSu an benim de adet olcakmis gibi agrim var wc ye gidiyorum bisey yok ama fazla da umutlanmak istemiyorum yaa 19 20sinde de olabilirim gerci daha aksama cok var ki
Ay 15 20 yazmisim cok ozur dilerim kuzum 7 gun sonra gosteriyor ustunde de oyle yaziyor bi kez almistim kafa bi milyon bat gunum dalginim kusura bakmaama canim bn mi yanlis anliyorum soyledigini zaten yumurtlama gununden 14gn snra adet olunuyo erken gebelik testi bundan once gosterirse ancak bi anlami olmazmi
Yapmiycam cok ağlıyorum test yapincaTest yapmayi dusunuyo musun canim gecikmeyi mi bekliyceksin yoksa
ama canim bn mi yanlis anliyorum soyledigini zaten yumurtlama gununden 14gn snra adet olunuyo erken gebelik testi bundan once gosterirse ancak bi anlami olmazmi
tesekkur ederim canim benimm insAllahSu anda elimdeki testten okudum. Regl gününü 1. gün sayıyorsun, Geriye doğru devam edip 6. güne geliyorsun. En erken o tarihte veriyormuş ve doğruluk payını %76 olarak vermiş. İnsallah güzel haberlerini verirsin buradan
Guguuu kafami kurcaladin yaa haritadan baktim okula 500 metre uzaklikta eczane var offf
Eger hamileysem su anki tum vücut değişimlerimi yazacağım. Su an sayarsam sacma olur psikolojik olabilir
Canim eger irademi kullanabilirsem almiycam cunku bazen 28 bazen 30 gunde adet oluyorum .Test yapinca cok daha fazla üzülüyorum sabretmeliyim yaa offf kötü oldum ruh halim berbat .Bir ses teneffuste kos git al yarin sabah yap diyor bir ses zaten degilsin bile bile neden uzuleceksin diyortesekkur ederim canim benimm insAllah
ay canim tam ben yazcaktim test alsana diye hadi coook merak ettimmmm
Canin sag olsun kuzum uzulme lutfen Rabbim hakkinizds hayirlisini versin umutlarimiz obur aya kalsin pes etmek yok..Ve bu ikilemi yasarken adet oldum
Evime gidip hickira hickira aglamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?