Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20 tl canim 15 20 gun sonra gosteriyor en garanti
adetten sonrayimi kastediyosun canim?

kronikuykucu hadi bugun erken olanlardan yap ve bize guzel haberler ver canim ben senden ve afilimden cok umutluyum bu ay
canim 5 gun var daha ya cumartesi yapim diyorum 3 gun kala ben de umutluyum bu ay Allahm nasip ederse henuz hic leke gelmedi benim hemen gelirdi normalde devamli sari akintim var sag ayagm uyusuk ama karnimda agriyi noluyo anlamadm

İnsallah bebis belirtisidir canim adet agrilari oluyor geciyor her an olacakmissin gibi

Hayir iliskiden

İnsallah bebis belirtisidir canim adet agrilari oluyor geciyor her an olacakmissin gibi
Su an benim de adet olcakmis gibi agrim var wc ye gidiyorum bisey yok ama fazla da umutlanmak istemiyorum yaa 19 20sinde de olabilirim gerci daha aksama cok var ki

Su an benim de adet olcakmis gibi agrim var wc ye gidiyorum bisey yok ama fazla da umutlanmak istemiyorum yaa 19 20sinde de olabilirim gerci daha aksama cok var ki
Test yapmayi dusunuyo musun canim gecikmeyi mi bekliyceksin yoksa

ama canim bn mi yanlis anliyorum soyledigini zaten yumurtlama gununden 14gn snra adet olunuyo erken gebelik testi bundan once gosterirse ancak bi anlami olmazmi
Ay 15 20 yazmisim cok ozur dilerim kuzum 7 gun sonra gosteriyor ustunde de oyle yaziyor bi kez almistim kafa bi milyon bat gunum dalginim kusura bakma

ama canim bn mi yanlis anliyorum soyledigini zaten yumurtlama gununden 14gn snra adet olunuyo erken gebelik testi bundan once gosterirse ancak bi anlami olmazmi

Su anda elimdeki testten okudum. Regl gününü 1. gün sayıyorsun, Geriye doğru devam edip 6. güne geliyorsun. En erken o tarihte veriyormuş ve doğruluk payını %76 olarak vermiş. İnsallah güzel haberlerini verirsin buradan

Guguuu kafami kurcaladin yaa haritadan baktim okula 500 metre uzaklikta eczane var offf
Eger hamileysem su anki tum vücut değişimlerimi yazacağım. Su an sayarsam sacma olur psikolojik olabilir

Kızlar adet gecikmesinde 1. Gün sayılıyor mu? Tlfnumda yüklü takvimde adet başlangıcını 1. Gün diye saymıyor

tesekkur ederim canim benimm insAllah
Guguuu kafami kurcaladin yaa haritadan baktim okula 500 metre uzaklikta eczane var offf
Eger hamileysem su anki tum vücut değişimlerimi yazacağım. Su an sayarsam sacma olur psikolojik olabilir

ay canim tam ben yazcaktim test alsana diye hadi coook merak ettimmmm

tesekkur ederim canim benimm insAllah

ay canim tam ben yazcaktim test alsana diye hadi coook merak ettimmmm
Canim eger irademi kullanabilirsem almiycam cunku bazen 28 bazen 30 gunde adet oluyorum .Test yapinca cok daha fazla üzülüyorum sabretmeliyim yaa offf kötü oldum ruh halim berbat .Bir ses teneffuste kos git al yarin sabah yap diyor bir ses zaten degilsin bile bile neden uzuleceksin diyor

Ve bu ikilemi yasarken adet oldum
Evime gidip hickira hickira aglamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…