- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.641
Canım canını sıkma desem de çok zor insan kendini çok kötü ve tükenmiş hiç olmayacakmış gibi hissediyorVe bu ikilemi yasarken adet oldum
Evime gidip hickira hickira aglamak istiyorum
Tekrarladim canim gene cok silik cikti bu erken gebelik testi. Dunku ucuz test damlatir damlatmaz cikmisti bundan daha iyiydi bence :)
Hayırlı olsun canım adetine kaç gün var yada geçti mi? İnşallah daha koyusunu görürüsn değerlerine çok güzel yansırTekrarladim canim gene cok silik cikti bu erken gebelik testi. Dunku ucuz test damlatir damlatmaz cikmisti bundan daha iyiydi bence :)
Insallah canim amin Dualarini eksik etme lutfen .Daha oncentest yaptirdigimiz t.b.merkezine randevu aldik esimin degerlerine baktircaz ben de hormon testi yaptircam.Normalde 1 ay sonraydi test gunu ama adet olunca hemen yaptirmak durumdaki değişimi öğrenmek istedimCanım canını sıkma desem de çok zor insan kendini çok kötü ve tükenmiş hiç olmayacakmış gibi hissediyorama düşün ki Rabbim herşeyin en güzelini bilen hakkımızda hayırlı olan zamanı da biliyor elbet dua edelim bolca dua edelim Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Cok üzülüyorum esim de cok üzüldüCanin sag olsun kuzum uzulme lutfen Rabbim hakkinizds hayirlisini versin umutlarimiz obur aya kalsin pes etmek yok..
Canim cok iyi anliyorum seni bende oyleydim hic olmayacak saniyordum. Bozma moralini demek sacma biliyorum ama vakti vardir canim bu kadar yiratma kendiniCok üzülüyorum esim de cok üzüldü
Hayırlısı Rabbim bu hasrete son versin en kisa zamanda tukenmek uzereyimCanim cok iyi anliyorum seni bende oyleydim hic olmayacak saniyordum. Bozma moralini demek sacma biliyorum ama vakti vardir canim bu kadar yiratma kendini
Bnde adet oldum kızlar 29.günümdu bugün yarın ebe bi kadın var yaşlı ona gidicem bakalım kim gittiyse hamile.kaldı Rabbim inşallah bana da nasip eder
Amin canim insallah ikinizde biran once bebislerinize kavusursunuz kizlarBugun bizim icin oldukca kotu bir gun Allah yardimcimiz olsun.Sabrimizi artirsin insallah
Aynen cnm ama bu aydan umutlu degildm 3 kere oldu eşimle küstüm ondan tm da yumurtlama gunumde yani düşün 1 haftam boşa gitmişti.inşallah bu ay iyi olcak kafamı rahatlatmaya çalışacam bide yarin bi kadın var ona gitcm kim gitse hamile kaldıBugun bizim icin oldukca kotu bir gun Allah yardimcimiz olsun.Sabrimizi artirsin insallah
ay canim nasi uzuldm bilemezsin yemin ederim dur bakim testi yaptimi diye girdim aaaaa diye bagirdim dusun esim noldu diyo.Ve bu ikilemi yasarken adet oldum
Evime gidip hickira hickira aglamak istiyorum
Allah razi olsun canim ikili testin ne zamn haftayami? bence kizin olcak oyle hissediyorumAllahim hasretinizi dindirsin insallah tez zamanda evleriniz evlat kokusuyla dolsun.. Uzulmeyin demek bisey ifade etmiyor hatta duymasi bile sıkıcı ama Allahim zamanini bekliyor ki en hayirlisini nasip etmek icin.. İnaniyorum en kisa zamanda guzel haberler vereceksiniz umudunuzu yitirmeyin canlarim olacak insallah..
Gercekten cok uzulduk esim daha kotu aksam 2 saat disari ciktik ama ikimiz de daldik gittik ne o bisey diyebildi ne de benay canim nasi uzuldm bilemezsin yemin ederim dur bakim testi yaptimi diye girdim aaaaa diye bagirdim dusun esim noldu diyo.
Allahin bi bildigi vardir canim bnim uzulmemek elimizde degil sabirli olmamiz gerek daha yasimiz genc bin sukur tez zamnda olur bebislerimiz ins canimm
Ayy bitanem bende kiz hissediyorum bakalim 1 kasimda gidecegim Allah nasip ederseAllah razi olsun canim ikili testin ne zamn haftayami? bence kizin olcak oyle hissediyorum
hepimizin yuzu gulsun ins canim benim Allah buyuk umudumuzu kaybetmeyelm bak bizim akrabimizin 19 sene sonra normal yolla hemde tup bebek falan degil birer yil arayla iki kizi oldu. Allahim bizim sinavimizi kisa yazmistir insAllah O her seyin en iyisini bilir uzulmeyelmInsallah senin yuzun gulerkronikuykucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?