Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın bugün kadık ağrım yok akıntımda çok az acaba değerim düşüyo olabilir mi

bn alakasi oldugunu dusunmuyorum canim bnim arkadasim hamile kaldignda hic kasik agrisi olmamisti mesela.icini ferah tut
Kuzum ben daha önce kimyasal geçirdim ya ister istemez korkuyorum bugün tekrar kan vericem ya düşmüşse die içime korku giriyo valla inşallah değerim yükselmiştir inşallah

kizlar bat pazartesi az evvel ilk idrarla test yaptim ama negatif daha 4 gun var sizlerden takip ettigim kadariyla var olupta cikmamista olabilir degilmi Guguuu K kahvekokulu Egem2709
Kuzum biri yazdı buraya battan 1 gün önce test yapıp negatif çıkmış adeti 6 gün gecikince kan verdi 58 çıktı 2 gün sonra tekrar verdi değeri artmış çok şükür umut hep var olsun daha çok erken bence 4 gün

Ya kronikcim nedense bu ay hamissin gibi hissediyorum ben.... Ayrica 5 gun oncesinde mi 4 gun oncesinde mi ne yapmistim negatifti
ay hadi insAllah canim bnde oyle hissediyorum cook meraj ediyorum catlicam resmen bu arada testi yaptim ama bozukmu anlamadm 15 dk gecince t yazisinin altinda silik ckti az evvel baktim c nin yaninda silik var

ay hadi insAllah canim bnde oyle hissediyorum cook meraj ediyorum catlicam resmen bu arada testi yaptim ama bozukmu anlamadm 15 dk gecince t yazisinin altinda silik ckti az evvel baktim c nin yaninda silik var
Ya pazartesiydi dimi senin bat normalde silik gorduysen erkenlerden yapsan artik cikar bence

kronikuykucu .!.:
canim silik cizgi var ama c harfi varya onun yaninda o yuzden acaba bozukmu diye suphelendim testi yaptiktan 15 dk snra t nin altindaydi
Valla kuzum ben yaptigim testlerin hic birinde silik cizgi gormemistim ta ki hamis oldugumu ogrenene kadar bozuk olsa cizgi cikmaz efulimin dedigi gibi murekkep damlatmissin gibi daginik olur bence varsa testini tekrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…