- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.661
bn alakasi oldugunu dusunmuyorum canim bnim arkadasim hamile kaldignda hic kasik agrisi olmamisti mesela.icini ferah tutKızlar günaydın bugün kadık ağrım yok akıntımda çok az acaba değerim düşüyo olabilir mi
Kuzum ben daha önce kimyasal geçirdim ya ister istemez korkuyorum bugün tekrar kan vericem ya düşmüşse die içime korku giriyo vallabn alakasi oldugunu dusunmuyorum canim bnim arkadasim hamile kaldignda hic kasik agrisi olmamisti mesela.icini ferah tut
kizlar testi yapali 15 dk oldu cok hafif silik cizgi var dikkate almalimiyim ki 5 dakikadan snra dikkate alinmiyo diye biliyorumkizlar bat pazartesi az evvel ilk idrarla test yaptim ama negatif daha 4 gun var sizlerden takip ettigim kadariyla var olupta cikmamista olabilir degilmiGuguuu K kahvekokulu Egem2709
insAllah canim benimm korkmakta haklisin ama sen stres oldukca bebege daha ck yansir emin olKuzum ben daha önce kimyasal geçirdim ya ister istemez korkuyorum bugün tekrar kan vericem ya düşmüşse die içime korku giriyo vallainşallah değerim yükselmiştir inşallah
Kuzum biri yazdı buraya battan 1 gün önce test yapıp negatif çıkmış adeti 6 gün gecikince kan verdi 58 çıktı 2 gün sonra tekrar verdi değeri artmış çok şükür umut hep var olsun daha çok erken bence 4 günkizlar bat pazartesi az evvel ilk idrarla test yaptim ama negatif daha 4 gun var sizlerden takip ettigim kadariyla var olupta cikmamista olabilir degilmiGuguuu K kahvekokulu Egem2709
Yaa bişi diyeyeyim mi umutlandırmak istemem ama o testlerde olmayınca hiç bişekilde ikinci çizgi çıkmıyokizlar testi yapali 15 dk oldu cok hafif silik cizgi var dikkate almalimiyim ki 5 dakikadan snra dikkate alinmiyo diye biliyorum
Haklısın canım inşallah yükselirinsAllah canim benimm korkmakta haklisin ama sen stres oldukca bebege daha ck yansir emin ol
cok haff canim boyle zorla gorulcek cinsten ama bu ay hissediyorum hamile gibi insAllah hevesim bisa cikmazYaa bişi diyeyeyim mi umutlandırmak istemem ama o testlerde olmayınca hiç bişekilde ikinci çizgi çıkmıyobence var sende bişiler hadi hayırlısı
Ya kronikcim nedense bu ay hamissin gibi hissediyorum ben.... Ayrica 5 gun oncesinde mi 4 gun oncesinde mi ne yapmistim negatiftikizlar bat pazartesi az evvel ilk idrarla test yaptim ama negatif daha 4 gun var sizlerden takip ettigim kadariyla var olupta cikmamista olabilir degilmiGuguuu K kahvekokulu Egem2709
Benimde ilk testim çok çok silikti canım inşallah hamişsindir inşallahhhhcok haff canim boyle zorla gorulcek cinsten ama bu ay hissediyorum hamile gibi insAllah hevesim bisa cikmaz
ay hadi insAllah canim bnde oyle hissediyorum cook meraj ediyorum catlicam resmen bu arada testi yaptim ama bozukmu anlamadm 15 dk gecince t yazisinin altinda silik ckti az evvel baktim c nin yaninda silik varYa kronikcim nedense bu ay hamissin gibi hissediyorum ben.... Ayrica 5 gun oncesinde mi 4 gun oncesinde mi ne yapmistim negatifti
Ya pazartesiydi dimi senin bat normalde silik gorduysen erkenlerden yapsan artik cikar benceay hadi insAllah canim bnde oyle hissediyorum cook meraj ediyorum catlicam resmen bu arada testi yaptim ama bozukmu anlamadm 15 dk gecince t yazisinin altinda silik ckti az evvel baktim c nin yaninda silik var
canim silik cizgi var ama c harfi varya onun yaninda o yuzden acaba bozukmu diye suphelendim testi yaptiktan 15 dk snra t nin altindaydiYa pazartesiydi dimi senin bat normalde silik gorduysen erkenlerden yapsan artik cikar bence
var elimdede daha 4 gn var ya ilk idrar olmadikca dogru sonuc vermez diye dusunuyorum canimTest bozuk olunca tamamen rengi dağılıyo canım yani görünmüyor sanmıyorum bozuk değildir varsa elinde bitane daha yap
Valla kuzum ben yaptigim testlerin hic birinde silik cizgi gormemistim ta ki hamis oldugumu ogrenene kadar bozuk olsa cizgi cikmaz efulimin dedigi gibi murekkep damlatmissin gibi daginik olur bence varsa testini tekrarlakronikuykucu .!.:canim silik cizgi var ama c harfi varya onun yaninda o yuzden acaba bozukmu diye suphelendim testi yaptiktan 15 dk snra t nin altindaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?