- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.681
Olur mu hiç canım ne bunaltması
Umudunu kaybetme hemen karninin agrimasi iyi bisey benim testimde de kaybolmustu canim plastigini cikart bide oyle bak
İlaçta etki etmiş olabilir bebişte inşallah bebiştendir canım bolca dua edelim. Yarın sabah tekrarla testini ama bence daha çok erken adetine 4 gün var o yzden bebiş olsa bile çıkmayabilir bunuda göz önünde bulundur canım inşallah bu ay güzel haberlerini alıcaz senin inşallahhh.Allah razi olsun kizlar ya bu saatte boyle seyleri kimle konusurdum siz olmasaydin Allah sizinde beklediginiz bi mutlulugu gerceklestirsin insAllah acikcasi cok umutluyum bu aydan ama bilmiyorum benim hep adet oncesi en az 5 gun evvelden leke gelmeye baslar.kist olduktan snra hatta bu 12 gune 10 gune cikmisti.doktor hap vercem o keser lekelenmeyi dedi.bu ay hic leke gelmedi acaba ilactanmi yoksa bebekmi var en ck ona takildm cunku muhakkak gelirdi E efulim_61Guguuu
Kuzum senden de Allah razi olsun daha yolun cok basindasin olacak Allahin izniyle.. Bu ay var gibi geliyo bize de sana da.. Aslinda umutlanmak cok guzel bisey hayirlisi olsun hakkimizda diye dua et ve guzel seyler dusun zaten az zaman kaldi lekelenmenin olmamasi insallah bebistendir yarin testini tekrarla istersen. Bir gun sonra yapinca bile daha belirgin ciktigini goruyorsun.Allah razi olsun kizlar ya bu saatte boyle seyleri kimle konusurdum siz olmasaydin Allah sizinde beklediginiz bi mutlulugu gerceklestirsin insAllah acikcasi cok umutluyum bu aydan ama bilmiyorum benim hep adet oncesi en az 5 gun evvelden leke gelmeye baslar.kist olduktan snra hatta bu 12 gune 10 gune cikmisti.doktor hap vercem o keser lekelenmeyi dedi.bu ay hic leke gelmedi acaba ilactanmi yoksa bebekmi var en ck ona takildm cunku muhakkak gelirdi E efulim_61Guguuu
Ederiz tabi günün gelsin ozaman yap canım azcık daha sabır Rabbim nasip eder inşallah tez zamanda
tabiki olabilir canım erken gebelik testi olanlardan mı yaptnkizlar bat pazartesi az evvel ilk idrarla test yaptim ama negatif daha 4 gun var sizlerden takip ettigim kadariyla var olupta cikmamista olabilir degilmiGuguuu K kahvekokulu @Egem2709
Bat günü geçmeden test yapmacağım kendi adıma. Testler yüzünden acabaya düştümü insan daha büyük hayal kırıklığı oluyor. Iki ay üstüste çizgiyi görüp adet olunca güvenmiyorum testlere. İnşallah bat günü gelmesin de kırmızıların o çizgiyi kopkoyu gör kuzum. Allah seni ve tüm bekleyenleri sevindirsin
Insallah canim.Dualarini eksik etme inan hala dolu dolu gozlerim hic bisey yapmadan uyumak istiyorumAfilim92 şimdi okudum senn durumunu üzüldüm canım ama inanyorum ki en kısa zamanda bu listedki herkes bebegine kavuşacak bak kaç kişiydik kaç kişi kaldık.günler çabucak geçsede hepinizin hamiş olduğunu görsek ne güzel olur ...
ben kadere fazlasıyla inanan bi insanım herkes inanır da tabi ben sanki yaşadığımz herşeyin bir nedeni olduğunu düşünürüm.mesela benm gecen al ilk denemm di ve tek bir defa ilişki yaşadım şimdi çok şükür hamileyim dmek ki diyorum zamanı şimdiydi belki önceki aylar denesydm olmayacktı.seninde bir zamanın var umarım ve dilerim ki o zaman gelmiştr artk.mutlu olursun inanmaktan asla vazgeçme.dualarım sizinleInsallah canim.Dualarini eksik etme inan hala dolu dolu gozlerim hic bisey yapmadan uyumak istiyorum
Gunaydin kizlar üzüntüden gece boyu uyuyamadim cok ağladım. Aksam yemegine misafir gelcek hem de hamile bir misafir .Cok once davet etmistik iptal edemedim.Onu gorunce benim psikoloji tamamen cokecek .Sabahtan beri temizlik yapiyorum yemekleri hazirliyorum kahvaltimi bile yeni yapcam sonra direk okula .Kendime cok haksizlik ediyorum galiba
Kronikcim insallah sen hamissindir insallah yuzun guler benim gibi hüsran yasamazsin bunu tüm kalbimle diliyorum
tabiki olabilir canım erken gebelik testi olanlardan mı yaptn
hep yaz canim bnim tsk ederim msjlarin icin ilgilendigin icin yok erken gebelik testi degil normal test yaptim 15dk snra silik cizgi cikti.snra kayboldu c nin yaninda cikti.en son tek cizgi oldu canim.bnde anlamadm bozukmuydu neydi. az kaldi cook merak ediyorum ama tek dayanagim hala leke olmamasi ve sari akintinin devam etmesikronikuykucu çok yazdım ama :) bende de mesela testi ilk yaptıgımda aradan 3 5 saat gecince dağılmştı ama silikte olsa çizgiyi görmüştüm.bence test bozuk bile olsa ikinci çizgi hiç çıkmaz
Bat günü geçmeden test yapmacağım kendi adıma. Testler yüzünden acabaya düştümü insan daha büyük hayal kırıklığı oluyor. Iki ay üstüste çizgiyi görüp adet olunca güvenmiyorum testlere. İnşallah bat günü gelmesin de kırmızıların o çizgiyi kopkoyu gör kuzum. Allah seni ve tüm bekleyenleri sevindirsinGüzel haberi al da sonra bize dua et canım
canimcm eskiden buraya bi suru foto attydim ceyiz zamani sistem degismis galiba ugrastim gecende bi turlu yukleyemedm sabahta nasi olsa atamiyorum diye cope attim yarin tekrar yaparsam silik cikarsa foto cekerim sorarim size buraya atmayikronikuykucu neden test fotosunu bizimle paylaşmıyorsun?
Gunaydin kizlar üzüntüden gece boyu uyuyamadim cok ağladım. Aksam yemegine misafir gelcek hem de hamile bir misafir .Cok once davet etmistik iptal edemedim.Onu gorunce benim psikoloji tamamen cokecek .Sabahtan beri temizlik yapiyorum yemekleri hazirliyorum kahvaltimi bile yeni yapcam sonra direk okula .Kendime cok haksizlik ediyorum galiba
Kronikcim insallah sen hamissindir insallah yuzun guler benim gibi hüsran yasamazsin bunu tüm kalbimle diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?