Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canimcm eskiden buraya bi suru foto attydim ceyiz zamani sistem degismis galiba ugrastim gecende bi turlu yukleyemedm sabahta nasi olsa atamiyorum diye cope attim yarin tekrar yaparsam silik cikarsa foto cekerim sorarim size buraya atmayi

Bosver o testi, üzülmek icin çok erken. Hem senin test günün cumartesiydi

Canim üzme kendini. Dün yazmıştın sanirim randevu aldık diye. Belki o vesile olacak, bilemeyiz ki. İnsallah tez zamanda verirsin güzel haberlerini.
O merkezde test verdok su ana kadar ama dr umuz baska bi hastanede simdi ordaki dr la goruscez kime neyi sorup hangisini uygulayacagimizi sasirdik.Baska bir rahatsizlik olsa gidersin memnun kalirsin devam edersin ama bu islerde oyle olmuyor hep acaba mi derken yeni biseyler çıkıyor

Allah yardımcın olsun canim. Zor tabi ki. İcin hangi doktora ısınırsa, onda devam et biraz. Doğru; her duyduğun okuduğun kafanı karıştırıyordur. İnsallah bu defa yüzün güler canim

Allah yardımcın olsun canim. Zor tabi ki. İcin hangi doktora ısınırsa, onda devam et biraz. Doğru; her duyduğun okuduğun kafanı karıştırıyordur. İnsallah bu defa yüzün güler canim
Bir bulamadik dokru dr u .Bir tanesi var surekli dogal olacak diyor ama.bilimsel konusmuyor .Bir tanesi illa tup beklemeyin diyor .Bir tanesi surekli ulasilmiyor

kizlar bat pazartesi az evvel ilk idrarla test yaptim ama negatif daha 4 gun var sizlerden takip ettigim kadariyla var olupta cikmamista olabilir degilmi Guguuu K kahvekokulu Egem2709
Daha çıkmaz canım. Erken gebelik testi mi yaptın? Ben de senin gibi heyecan yapıp erken yapmıştım, negatif çıkmıştı. Halbuki hamileymişim o ay :) gününü bekle derim

Bir bulamadik dokru dr u .Bir tanesi var surekli dogal olacak diyor ama.bilimsel konusmuyor .Bir tanesi illa tup beklemeyin diyor .Bir tanesi surekli ulasilmiyor

Aslında doktor denemek sorun değil de, her gittiğin tekrar test istiyor okuduğum kadarıyla. O kısım yıpratıcı oluyor. Dua grubuna denk geldim gecen gün. Ne güzel dualar ediyorsun, vesile oluyorsun. Yine et duanı, içinden geçen doktora git. Aslında bunların hepsi sebep canim. Geleceği günü bekliyor bir yerlerde bebeğin :) Bir kaç gün üzülmen çok normal. Sonra toparlanırsın Allah'ın izniyle. Bu bebekler stresi hiç sevmiyor

Daha çıkmaz canım. Erken gebelik testi mi yaptın? Ben de senin gibi heyecan yapıp erken yapmıştım, negatif çıkmıştı. Halbuki hamileymişim o ay :) gününü bekle derim
yok canim erken gebelik testi degildi normal testti ins oyledir canim ya bi umut bekliyorum

Her dr farkli bir bakis acisina sahip kafa karışıklığı oluşuyor. Insallah canim ordaki arkadaşlarımızın da hepsinin farkli hikayesi var. RABBIM hepimize nasip etsin insallah

canim sen ne kadar erken yapmistin da negatif cikmisti? bide erken gebelik testimiydi yaptgin

Kronik sen esittir ben demek ikimiz de bir sabirsiz bir sabirsiz elimizde olsa zamanı ileri sarcaz :)

Kronik sen esittir ben demek ikimiz de bir sabirsiz bir sabirsiz elimizde olsa zamanı ileri sarcaz :)
aynen canim gecen aklima ne geldi seker olcme cihazlari varya biliyomusun bilmiyorum igne ucu kadar deliyo seker sonucunu soyluyo kucuk bi aparat her evde olabilir keske oyle cihazimiz olsa evde gebelik testi yapsak senle ikimizn parmaklar delik desik olurdu ama fikir guzel kabul edin

cok sevindim canim bak sabahki uzulmene degmedi Allahim tamamina erdirsin kalp atisi duyana kadar iliski yasak ac kalmak yasak unutma

Ohh beee sukurler olsun gebeligin hayirli olsun canim insallah ayni hizla yukselir masallah iyi bir deger :)) İliski bizde hala yasak 3-4 aya kadar unutun

Aynen valla canım bişi sorcam ben çatşambaya randevu aldım o zamana kadar kan vermeyi düşünmüyorum çarşamba keseyi görebiliriz belki dimi
Muhtemelen gorursun canim cunku gunun de gecikmisti senin masallah degerin de iyi bi hesapladin mi kac haftalik oldunuz :) ayrica takvime ekleyebilirsin bilgi veriyor cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…