- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.721
aminn insAllah canim bnimOnu sorcaktım ilişki yasak mı diyesağol kuzum söylediğin için dualarım seninle Rabbim inşallah bu ay nasip edicek sana inşallahhhh
Canım elimdeki takvime göre 5+2 ama ben geç yumurtladım 32 günde bir adet oluyorum hemşireye sordum takvim sağlıklı değil dedi ultrosanda belli olur dedi. 280 değere göre aslında baktım 5 haftalık gösteriyo değerlerde bilemedimMuhtemelen gorursun canim cunku gunun de gecikmisti senin masallah degerin de iyi bi hesapladin mi kac haftalik oldunuz :) ayrica takvime ekleyebilirsin bilgi veriyor cunku :)
Tamam canım çarşamba gidicem sorarımaminn insAllah canim bnimarkadasm doktora gttiginde doktor kalp atisi yasak dedi kalp atisi duyulduktan sonra korunarak iliskileri devam etmis sen yine doktoruna danis canim
Himm hic degere gore hesaplamadim kuzum zaten doktora gittiginde son adet tarihini soruyorlar ilk once gebeligin baslangici olarak onu kabul ediyorlar. Bu arada kan uyusmazliginiz falan var mi esinle bizim varmis ve yeni ogrendimCanım elimdeki takvime göre 5+2 ama ben geç yumurtladım 32 günde bir adet oluyorum hemşireye sordum takvim sağlıklı değil dedi ultrosanda belli olur dedi. 280 değere göre aslında baktım 5 haftalık gösteriyo değerlerde bilemediminşallah çarşambaya görürüm
Yok canım uyuşmazlık ama arkadaşımın vardı iğne vuruluyolar aman ihmal etme canımHimm hic degere gore hesaplamadim kuzum zaten doktora gittiginde son adet tarihini soruyorlar ilk once gebeligin baslangici olarak onu kabul ediyorlar. Bu arada kan uyusmazliginiz falan var mi esinle bizim varmis ve yeni ogrendim
Evet canim 28.haftada oluyormusYok canım uyuşmazlık ama arkadaşımın vardı iğne vuruluyolar aman ihmal etme canım
Ama korkulcak bişi yok canım arkadaş doğum yaptı kucağına aldıEvet canim 28.haftada oluyormus
canim bunla ilgili proseduru iyice arastir onemli bi durum bebisin doguncada bise yapiliyo bildgm kadariyla kan mi veriliyo ne oyle bise var sanki iyi takip ettirHimm hic degere gore hesaplamadim kuzum zaten doktora gittiginde son adet tarihini soruyorlar ilk once gebeligin baslangici olarak onu kabul ediyorlar. Bu arada kan uyusmazliginiz falan var mi esinle bizim varmis ve yeni ogrendim
cnimcm bu bebisin tarafi yumurtlama zamaninda onemliymis eger cinsiyet manasinda sorduysan. genelde dollenen yumurtasi sag tarafta olanlar erkek solda olanlarin kizi oluyomus ama kesin bise dgil tabiAma korkulcak bişi yok canım arkadaş doğum yaptı kucağına aldıbuarada ne hissediyosun kız mı erkek mi birde ağrı en çok hangi tarafta var
Evet canim arastirdim bebek dogunca babasinin kanini tasiyorsa tekrar igne vuruluyormussun. Annenin kanini tasirsa sorun olmuyormus. Halbuki evlenirken test yaptirmistik ama bisey dememislerdi iste cok onemli bunlar sizde dikkat edin kuzumcanim bunla ilgili proseduru iyice arastir onemli bi durum bebisin doguncada bise yapiliyo bildgm kadariyla kan mi veriliyo ne oyle bise var sanki iyi takip ettir
Hayatim ben kiz hissediyorum ilk gunden beriAma korkulcak bişi yok canım arkadaş doğum yaptı kucağına aldıbuarada ne hissediyosun kız mı erkek mi birde ağrı en çok hangi tarafta var
Canım ya arkadaş soldan yumurtladı ama oğlu oluyo aslında erkekten gelen spremden kaynaklı sonuçta sürekli kızı olanlar oğlan isteyince yumurta takibi yaptırırki sağı yakalamak için ki dr dedi ki kadın bi ay sağdan bi ay soldan yumurtluyomuş dönüşümlü. Ben ağrıyı nerden hissediyo ondan sordum yerleştiği yer önemliymiş döllendikten sonra erkekse sağ tarafa kızsa sol tarafa yapışıyomuşcanim bunla ilgili proseduru iyice arastir onemli bi durum bebisin doguncada bise yapiliyo bildgm kadariyla kan mi veriliyo ne oyle bise var sanki iyi takip ettir
Döllenmiş yumurta tüplerden rahimliğe gelşyo ya sağa yapışırsa erkek sola yapışırsa kız diyolar. O yzden sordum ağrın sızın hangi tarafta die gerçi sperme bağlı bunlar birer efsane olabilirHayatim ben kiz hissediyorum ilk gunden beriSol tarafimda duruyor ama bilmiyorum alakasi var mi
anladim canim yani doktor bebisi gorunce ne tarafta dersek o ipucu oluyo oyle dimiCanım ya arkadaş soldan yumurtladı ama oğlu oluyo aslında erkekten gelen spremden kaynaklı sonuçta sürekli kızı olanlar oğlan isteyince yumurta takibi yaptırırki sağı yakalamak için ki dr dedi ki kadın bi ay sağdan bi ay soldan yumurtluyomuş dönüşümlü. Ben ağrıyı nerden hissediyo ondan sordum yerleştiği yer önemliymiş döllendikten sonra erkekse sağ tarafa kızsa sol tarafa yapışıyomuş
Evet canim hersey olabilir insan cok merak ediyor. Hatta dun okudum karninin ustunde ip gecirdigin alyansini tutuyosun saga sola hareket ederse kiz dairesel hareket ederse erkek diyorlar degisik seyler var buna benzerDöllenmiş yumurta tüplerden rahimliğe gelşyo ya sağa yapışırsa erkek sola yapışırsa kız diyolar. O yzden sordum ağrın sızın hangi tarafta die gerçi sperme bağlı bunlar birer efsane olabilir
Benim hala sari akintim var canimanladim canim yani doktor bebisi gorunce ne tarafta dersek o ipucu oluyo oyle dimi
bu arada benim sari akintim devam ediyo kizlar sizlerde de varmi oyle bise
Yani bi nevi öyle oluyomuş canım gerçi bazılarıda farklı olabiliyor sonuçta sağ tüpü kapalı olanlar var sonrasında oğlu oluyo. Tüplerden sonra rahimlikte hangi tarafa yapışırsa ipucu veriyo yani öyle diolar Nasip işteanladim canim yani doktor bebisi gorunce ne tarafta dersek o ipucu oluyo oyle dimi
bu arada benim sari akintim devam ediyo kizlar sizlerde de varmi oyle bise
Aynen çok değişik şeyler var nasip işte sağlıklı olsunda gerisi önemli değilEvet canim hersey olabilir insan cok merak ediyor. Hatta dun okudum karninin ustunde ip gecirdigin alyansini tutuyosun saga sola hareket ederse kiz dairesel hareket ederse erkek diyorlar degisik seyler var buna benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?