- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.741
Canım ya arkadaş soldan yumurtladı ama oğlu oluyo aslında erkekten gelen spremden kaynaklı sonuçta sürekli kızı olanlar oğlan isteyince yumurta takibi yaptırırki sağı yakalamak için ki dr dedi ki kadın bi ay sağdan bi ay soldan yumurtluyomuş dönüşümlü. Ben ağrıyı nerden hissediyo ondan sordum yerleştiği yer önemliymiş döllendikten sonra erkekse sağ tarafa kızsa sol tarafa yapışıyomuş
Benim hala sari akintim var canim
normalde akintim olur ama bu yumurtlamadan beri devam ediyo hala gecmedi sari akinti canim leke falan yok henuz ck sukur insAllah bebistir gecen hatta adet oldm zannettim islakliktan akintiymis ama boyle jel gibi renksiz degil sari merhem gibiYani bi nevi öyle oluyomuş canım gerçi bazılarıda farklı olabiliyor sonuçta sağ tüpü kapalı olanlar var sonrasında oğlu oluyo. Tüplerden sonra rahimlikte hangi tarafa yapışırsa ipucu veriyo yani öyle diolar Nasip iştecanım sende ıslaklık var mı yoksa kuru mu? Genelde hep ıslak oluyo vajina
Benim de yumurtlamada basladi hala devam ediyo canimnormalde akintim olur ama bu yumurtlamadan beri devam ediyo hala gecmedi sari akinti canim leke falan yok henuz ck sukur insAllah bebistir gecen hatta adet oldm zannettim islakliktan akintiymis ama boyle jel gibi renksiz degil sari merhem gibi
Aynen kuzum benim en basindan beri var hala belirtilerden biri de oydu ama bazen kasintili akinti idrar yolu enfeksiyonundan dolayi da oluyoBnde de basladii canm ya
Aynen kuzum benim en basindan beri var hala belirtilerden biri de oydu ama bazen kasintili akinti idrar yolu enfeksiyonundan dolayi da oluyo
Ayy inşallah bu ay güzel haberlerini alcaz senin canım idrarlinde tortu oluyor mu onada dikkat etnormalde akintim olur ama bu yumurtlamadan beri devam ediyo hala gecmedi sari akinti canim leke falan yok henuz ck sukur insAllah bebistir gecen hatta adet oldm zannettim islakliktan akintiymis ama boyle jel gibi renksiz degil sari merhem gibi
Ayy benden önce demişin görmedimKronikcim idrarinda tortu olup olmadigina da bakabilirsin oyle de anlasiliyo
Beni yazmamışlar ben serbest üyeyimKiz snin niye ismin yok listede Hep sorucam unutuyorm
Kronikcim idrarinda tortu olup olmadigina da bakabilirsin oyle de anlasiliyo
hic dikkat etmedm canlarim ins vardirAyy inşallah bu ay güzel haberlerini alcaz senin canım idrarlinde tortu oluyor mu onada dikkat et
İnşallah canım benim inşallahhic dikkat etmedm canlarim ins vardir
Canim icini ferah tut insallah hamissindir sua edecegim sana Cuma nin yüzü suyu hürmetine. Insallah koyu cizgi görürsün yarinBide kizlar ben erken sevinmis olmaktan cook korkuyorumbugun test yapmadim yarin sabah yapcam insallah koyulasir ama azicik moralim bozuk. Kahverengi lekem gelmeye basladi ama yerlesme kanamasi degil cunku benim hep oyle olur iki gun onceden kahverengi lekenme gelir kist ve miyom var ondan sanirim doktorlar bi sikinti gormedigi icin ustunde durmadim ama her ay oldugu gibi gene basladi insallah arkasi gelmez
ne sacma dusunceleri var en son care tup bebek olmali. belki ilacla yada kürlerle duzelcek degerleriniz hemen tup bebek.bence kolaylarina gidiyo ve hastanin sabrida yoksa hemen yonlendiriyolar dik durarak esine destek olmalisjn canim bnimKizlar gunaydin su an tup bebek merkezindeyiz ben hormon testi verdim esim de test verecek dr direk tüp beklemek istemezseniz dedi.Ben de biz buraya tüp bebek görüşmesi yapmaya gelmedik test yaptirim kullandığımız vitaminlerin etkisini görmek icin geldik dedim .Tamam saygi duyarim dedi. Ama esimin morali cok bozuldu simdi vercegi sperm testini olumsuz etkileyecek yaaSorunun nedeni belli degil ben ilacla duzeldigine inanmıyorum filan diye cümleler sarf etti .Resmen algi yonetmeye calisti ben dik durdum düzeleceğine inaniyorum beklemekten yanayım filan dedim ama esim direk karalar bagladi
Evet yaa adam ne emodex in ne proxeed in duzelttigine inanmiyorum dedi ben şok oldumne sacma dusunceleri var en son care tup bebek olmali. belki ilacla yada kürlerle duzelcek degerleriniz hemen tup bebek.bence kolaylarina gidiyo ve hastanin sabrida yoksa hemen yonlendiriyolar dik durarak esine destek olmalisjn canim bnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?