Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kiz snin niye ismin yok listede Hep sorucam unutuyorm

normalde akintim olur ama bu yumurtlamadan beri devam ediyo hala gecmedi sari akinti canim leke falan yok henuz ck sukur insAllah bebistir gecen hatta adet oldm zannettim islakliktan akintiymis ama boyle jel gibi renksiz degil sari merhem gibi

normalde akintim olur ama bu yumurtlamadan beri devam ediyo hala gecmedi sari akinti canim leke falan yok henuz ck sukur insAllah bebistir gecen hatta adet oldm zannettim islakliktan akintiymis ama boyle jel gibi renksiz degil sari merhem gibi
Benim de yumurtlamada basladi hala devam ediyo canim

Kronikcim idrarinda tortu olup olmadigina da bakabilirsin oyle de anlasiliyo

Ayy inşallah bu ay güzel haberlerini alcaz senin canım idrarlinde tortu oluyor mu onada dikkat et

Kizlar aramzda saat farki oldugu icin yakalayamiyorum ben konusmalari ama takipteyim E efulim_61 canim degerin hep artarak gitsin insallah

kronikuykucu canim senin test supheli bence cunku gercekten o ikinci cizgi kesinlikle cikmiyor bisey yoksa.. 11 aydir yapmadigim test kalmadi hepsi tertemizdi hic suphelenemedim bile
Afilim92 canim guzel gunler cook yakin bunlarin hepsini unutacaksin tum kalbimle inaniyorm

Bide kizlar ben erken sevinmis olmaktan cook korkuyorum bugun test yapmadim yarin sabah yapcam insallah koyulasir ama azicik moralim bozuk. Kahverengi lekem gelmeye basladi ama yerlesme kanamasi degil cunku benim hep oyle olur iki gun onceden kahverengi lekenme gelir kist ve miyom var ondan sanirim doktorlar bi sikinti gormedigi icin ustunde durmadim ama her ay oldugu gibi gene basladi insallah arkasi gelmez

K Kayra2021 teşekkir ederim canım benim inşallah seninkide artarak yükselir sağlıklı bi hamiş dönemi geçiririz sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza İnşallah lekenmenin arkası gelmez sayfada öyle yorumlar dikkatimi çekti lekenmesi olup sıkıntı olmadan hamilelik geçirenler var dr gidince yine söylemeyi unutma ne olur ne olmaz ama inşallah bebişlerimiz bize tutunmuştur bırakmazlar

Canim icini ferah tut insallah hamissindir sua edecegim sana Cuma nin yüzü suyu hürmetine. Insallah koyu cizgi görürsün yarin

Kizlar gunaydin su an tup bebek merkezindeyiz ben hormon testi verdim esim de test verecek dr direk tüp beklemek istemezseniz dedi.Ben de biz buraya tüp bebek görüşmesi yapmaya gelmedik test yaptirim kullandığımız vitaminlerin etkisini görmek icin geldik dedim .Tamam saygi duyarim dedi. Ama esimin morali cok bozuldu simdi vercegi sperm testini olumsuz etkileyecek yaa Sorunun nedeni belli degil ben ilacla duzeldigine inanmıyorum filan diye cümleler sarf etti .Resmen algi yonetmeye calisti ben dik durdum düzeleceğine inaniyorum beklemekten yanayım filan dedim ama esim direk karalar bagladi

ne sacma dusunceleri var en son care tup bebek olmali. belki ilacla yada kürlerle duzelcek degerleriniz hemen tup bebek.bence kolaylarina gidiyo ve hastanin sabrida yoksa hemen yonlendiriyolar dik durarak esine destek olmalisjn canim bnim

ne sacma dusunceleri var en son care tup bebek olmali. belki ilacla yada kürlerle duzelcek degerleriniz hemen tup bebek.bence kolaylarina gidiyo ve hastanin sabrida yoksa hemen yonlendiriyolar dik durarak esine destek olmalisjn canim bnim
Evet yaa adam ne emodex in ne proxeed in duzelttigine inanmiyorum dedi ben şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…