- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #8.761
oy canim benim ya o sıkintinin arasinda bide bana teselli veriyosun Rabbim gonlune gore versn insAlalh sen ic sesini dinle canim Allahim mutlaka bi yol acar tabiki ilaclar etki etmedi diyelm tup bebekte olabilir niye olmasn ama hemen daha bise olmadan cok sacma.cok stres oldunuz bide doktor yuzunden gicik oldm adama yakronikuykucu belki idrara geçmemiştir gönlünü ferah tut lutfen
Tüp bebek en son çare olarak dusunulmeli bence doktorlar hem para kazanmak hemde ugrasmamak icin kolayca bu oneride bulunuyorlar.. Esin acisindan cok zor bir durum dik durmak en azindan uzuntunu belli etmemek icin cabalamak daha da zor bir durum.. Allah sabir ve sifa versin insallah canim. Sabirli olup esine destek olma zamani.. Rabbim kisa zamanda kendiliginden minnosunuzu versin insallah size ben herseyin duzelecegine inaniyorum. Sizde inancinizi kaybetmeyin olacak Allahin izniyleKizlar gunaydin su an tup bebek merkezindeyiz ben hormon testi verdim esim de test verecek dr direk tüp beklemek istemezseniz dedi.Ben de biz buraya tüp bebek görüşmesi yapmaya gelmedik test yaptirim kullandığımız vitaminlerin etkisini görmek icin geldik dedim .Tamam saygi duyarim dedi. Ama esimin morali cok bozuldu simdi vercegi sperm testini olumsuz etkileyecek yaaSorunun nedeni belli degil ben ilacla duzeldigine inanmıyorum filan diye cümleler sarf etti .Resmen algi yonetmeye calisti ben dik durdum düzeleceğine inaniyorum beklemekten yanayım filan dedim ama esim direk karalar bagladi
Kuzum bence adetin gecikmesini bekle artik belki anca cikar sendeki sari akinti umut veriyor. Bir gun once bile o kadar silik gormustum ki adet gunumde tekrarlayinca koyuydu. Beklemelisin bence canimkronikuykucu .!.:gunaydn kizlar sabah yine test yaptm normal testten erken gebelik testi degil yine negatif silik cizgi falan yok dunki bozuktu galiba
pazar gunu yani bi gun kala kan testi yaptrmayi dusunuyorum canim duphaston kullandgm icin hapi biraktiktan sonra anca 3 4 gn snra oluyo ve daha hapin bitmesine 5 gn var bosuna ertelemim teste gore negatifse birakirimKuzum bence adetin gecikmesini bekle artik belki anca cikar sendeki sari akinti umut veriyor. Bir gun once bile o kadar silik gormustum ki adet gunumde tekrarlayinca koyuydu. Beklemelisin bence canim
Tup bebekte gercekten hatri sayilir bi isim ama bizim amacimiz o degildi üstüne basa basa soyledik ben cok soru sordum bi kac kez ters kose yaptimoy canim benim ya o sıkintinin arasinda bide bana teselli veriyosun Rabbim gonlune gore versn insAlalh sen ic sesini dinle canim Allahim mutlaka bi yol acar tabiki ilaclar etki etmedi diyelm tup bebekte olabilir niye olmasn ama hemen daha bise olmadan cok sacma.cok stres oldunuz bide doktor yuzunden gicik oldm adama ya
O psikolojiyi kaldıracak gücümüz yok su anda bir de 8 aydir istiyoruz bir yil bile olmadi .Adam ilaclari hice saydi ona cok sasirdim insallah canim hamis duasi kabul olur Allah razi olsunTüp bebek en son çare olarak dusunulmeli bence doktorlar hem para kazanmak hemde ugrasmamak icin kolayca bu oneride bulunuyorlar.. Esin acisindan cok zor bir durum dik durmak en azindan uzuntunu belli etmemek icin cabalamak daha da zor bir durum.. Allah sabir ve sifa versin insallah canim. Sabirli olup esine destek olma zamani.. Rabbim kisa zamanda kendiliginden minnosunuzu versin insallah size ben herseyin duzelecegine inaniyorum. Sizde inancinizi kaybetmeyin olacak Allahin izniyle
Anladim canim insallah vardir da hic gelmez adetin hem lekelenmen yok hem akintin var bakalim pazar gunu guzel haberler verirsin insallah bizepazar gunu yani bi gun kala kan testi yaptrmayi dusunuyorum canim duphaston kullandgm icin hapi biraktiktan sonra anca 3 4 gn snra oluyo ve daha hapin bitmesine 5 gn var bosuna ertelemim teste gore negatifse birakirim
insAllah canim benimmAnladim canim insallah vardir da hic gelmez adetin hem lekelenmen yok hem akintin var bakalim pazar gunu guzel haberler verirsin insallah bize
Hyir cnm ya öle bisy yok benim eşimde neofortil ve klomen kullanıyo dr çok faydası var dedi morfoloji ve sayısı kalitesi için dediEvet yaa adam ne emodex in ne proxeed in duzelttigine inanmiyorum dedi ben şok oldum
Ben de inanmıyorumHyir cnm ya öle bisy yok benim eşimde neofortil ve klomen kullanıyo dr çok faydası var dedi morfoloji ve sayısı kalitesi için dedi
bat ne zaman canım
ay hadi insAllah canim ya catladm yeminlebu bir işaret olabilir
Tortular boyle kucuk kucuk yaprakciklar gibi oluyor canim seffafay hadi insAllah canim ya catladm yeminle
Bat 14 ekimdi ama hamişimbat ne zaman canım
Merhaba bi kaç yorum önce sanrıım dubhaston kullandım yazmışsın ilacın bitmeden test yaptıysan çıkmaz o ilaç bitince yap demişti doktorum bana sen daha 5 tane var gibi yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?