- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #10.961
Aynen canım bakalım beklicem artıkHer testin hassasiyeti farklı oluyomus bı kaç gün sonra kan ver üzme kendini canım belkide vardır
Çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum ben canım. Benim şeffaf uzayan akıntıdan 14 gün sonra oluyor normalde.. Ben öyle hesaplıyorum meselaKizlar bisey sorcam. Siz yum zamani piki mi baz aliyosunuz bat icin yoksa catlamayi mi?
yok canım foto çekmedim atmak için elime almıştım o zaman hafif bi görür gibi oldum.kv evdeydi çok oyalanmadan attım testi çöpe.Benim testler kurudukça dahada belirginleşiyor canım belki seninde öyledir. Foto çekmedin mi yaptığın testi belki görmemişsindir atsana varsa bakalım
Benim kaset testte daha belirgin çizgi çıktı doğru canım bende güvemiyorum erken testlere.. Belkide vardır sen aceleden görememişsindir canım yarın sabah yap istersen fazla testin varsayok canım foto çekmedim atmak için elime almıştım o zaman hafif bi görür gibi oldum.kv evdeydi çok oyalanmadan attım testi çöpe.
birde şöyle bişey var erken testlere çok ta güvenmiyorum ben artık.arkadaşım regline 1gün kala erken yaptı negatif çıktı sonra regli 3 gün gecikince kan testinde hamile olduğunu öğrendi
var canım evde kaset test belki yaparım sabah :)Benim kaset testte daha belirgin çizgi çıktı doğru canım bende güvemiyorum erken testlere.. Belkide vardır sen aceleden görememişsindir canım yarın sabah yap istersen fazla testin varsa
Bekleyebilirsen 1 gün daha bekle canım bu silik çizgiler yoruyor insanıvar canım evde kaset test belki yaparım sabah :)
Benim bu ay yaptigim testlerin çoğu 2-3 saat sonra ikinci çizgi çıkardı malesef bugün de adet oldumManyakPrenses canım inşallah daha da koyulaşır sen yazdıkça ben heyecanlanıyorum ya
bende dün hastaneye gitmedim sonrada sabredeyim bat tarihine kadar dedim ama dün akşam kaset teslerden yaptım akşam bişey çıkmadı sabaha baktığımda silik çizgi vardı ciddiye almalı mıyım
evet ya hem psikolojik olarak yoruyo hem şaşı bak şaşır oluyorumBekleyebilirsen 1 gün daha bekle canım bu silik çizgiler yoruyor insanı
bende hemen çıkmadı diye çok ciddiye almıyorum ama insan bi umutlanıyo acaba mı diyoBenim bu ay yaptigim testlerin çoğu 2-3 saat sonra ikinci çizgi çıkardı malesef bugün de adet oldum
Canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip ederBenim bu ay yaptigim testlerin çoğu 2-3 saat sonra ikinci çizgi çıkardı malesef bugün de adet oldum
Ahahah aynen yaevet ya hem psikolojik olarak yoruyo hem şaşı bak şaşır oluyorum
Belki erken olduğu içindir biraz daha bekle bakalım canımBen bu şekilde görüyorum sizin için oynadım fotoyla yaa inşallah doğrudurrEki Görüntüle 2718467
Benim bat belli olmuyo canim ama 14 Aralık diyelimCanım hayırlısı olsun inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip ederYeni bat ne güncelliyim
Bakalım canım kahve rengi akıntım da öyle çok değil çook az sadece wc de geliyor yani.. Adet olsa daha çok gelirdi diye düşünüyorum. Yarın yapıcam yine test inşallah koyulaşır yaBelki erken olduğu içindir biraz daha bekle bakalım canımbenim de 2 gün kaldı test yapmıyorum göğüsler de çok ağrı var ama geçen ay da vardı zaten akıntı olarak da çok az beyaz renkte geliyor adet öncesi de geliyor sanırım şimdilik anlayacağım bir belirti yok malesef o yüzden test yapasim da gelmiyor günümun geçmesini bekliyorum
Tamam canımmBenim bat belli olmuyo canim ama 14 Aralık diyelim
Şükür şuan iyi kuzum gözetim altındaCanım geçmiş olsun çok. Tamam güncelliyorum. Üzme kendini iyi dimi babacın
Çok şükür canım sevindim.Şükür şuan iyi kuzum gözetim altında
Sagol canim :) o zaman beni de listeye ekleyebilir misinÇatlamadan 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorum ben canım. Benim şeffaf uzayan akıntıdan 14 gün sonra oluyor normalde.. Ben öyle hesaplıyorum mesela
Eklerim tabiki hoşgeldin aramızaSagol canim :) o zaman beni de listeye ekleyebilir misinbat 18 kasim
Teşekkür ederim hoşbuldumEklerim tabiki hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?