Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim testler kurudukça dahada belirginleşiyor canım belki seninde öyledir. Foto çekmedin mi yaptığın testi belki görmemişsindir atsana varsa bakalım
yok canım foto çekmedim atmak için elime almıştım o zaman hafif bi görür gibi oldum.kv evdeydi çok oyalanmadan attım testi çöpe.
birde şöyle bişey var erken testlere çok ta güvenmiyorum ben artık.arkadaşım regline 1gün kala erken yaptı negatif çıktı sonra regli 3 gün gecikince kan testinde hamile olduğunu öğrendi

Benim kaset testte daha belirgin çizgi çıktı doğru canım bende güvemiyorum erken testlere.. Belkide vardır sen aceleden görememişsindir canım yarın sabah yap istersen fazla testin varsa

Benim bu ay yaptigim testlerin çoğu 2-3 saat sonra ikinci çizgi çıkardı malesef bugün de adet oldum

Ben bu şekilde görüyorum sizin için oynadım fotoyla yaa inşallah doğrudurrEki Görüntüle 2718467
Belki erken olduğu içindir biraz daha bekle bakalım canım benim de 2 gün kaldı test yapmıyorum göğüsler de çok ağrı var ama geçen ay da vardı zaten akıntı olarak da çok az beyaz renkte geliyor adet öncesi de geliyor sanırım şimdilik anlayacağım bir belirti yok malesef o yüzden test yapasim da gelmiyor günümun geçmesini bekliyorum

Bakalım canım kahve rengi akıntım da öyle çok değil çook az sadece wc de geliyor yani.. Adet olsa daha çok gelirdi diye düşünüyorum. Yarın yapıcam yine test inşallah koyulaşır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…