Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha test yapmadım. Bel ağrısı başladı sabahtan beri fıtık var gerçi bende bakalım inşallah bugün net görürüm testte.. Sen nasılsın durumlar nasıl
Ben bugün test yaptim adet belirtileri başladığı için emin olayım dedim. Negatif çıktı bu ay da bişey yok malesef. Adeti bekliyorum İnşallah sende vardır canim

Günaydın canımm. Test yapmadım henüz akşama doğru yapıcam haber vericem. Geçen ayda çok gecikmişim takvime baktımda. Belkide yine öyle olacak. Keşke hemen öğrenebilsem çok merak ediyorum artık

Baya gecikti senin ama kaçıncı gün bu. İlk defa bukadar gecikiyorsa var canım kesin bir şey

Bakalım canım nasip artık. Senin daha var ama belki geç döllenme olmuştur. Adet belirtin var mı peki ağrı vs.
Adet olcam hissi var canim dün gece de uyandım hep bende huzursuzluk yapıyor genelde uykum bölünür hayıt hapindan dolayı belki çok ağrım olmaz şimdilik başlamadı ama göğüsler geçen ay ki gibi rahatsız edecek kadar ağrıyor özellikle koltuk altına doğru yanlarda. Testte de negatifi görünce emin oldum ne zaman çift çizgiyi gorcez biz ya

Baya gecikti senin ama kaçıncı gün bu. İlk defa bukadar gecikiyorsa var canım kesin bir şey
Yok canım korunmayı bıraktığımın 2. ayı düzensizlik başladı geçen ay 37. gün adet olmuşum mesela..
Kızlar ben galiba adet olucam ya
Bugün bat günüm. Dün çok adet sancim vardı. Yum gününe göre daha 2 gün var bata. Eli kulağında gelir 2 güne gibi

Sabah test yaptım Negativ
Hayırlısı olsun inşallah hakkında Belkide olmazsınnn

Anladım canım nasip ya öyle deme Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak inşallah hem daha adet olmadın bi ümit var. Adet belirtileriyle çok benzer ya..

Kızlar ben galiba adet olucam ya
Bugün bat günüm. Dün çok adet sancim vardı. Yum gününe göre daha 2 gün var bata. Eli kulağında gelir 2 güne gibi

Sabah test yaptım Negativ
Benimde öyle oldu bu ay 4 gün gecikmeli rengl oldum dedim ama gecikme değilmiş aslında yumurtlamdan sonra çatlama önemli ne zaman cayladiysa artık üstüne 14 gün sayılıyor baktığım Zaman gecikme falan yok. Testte yapmıştım çok umitlenerek negatif gördüm sonra da rengl oldum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…