- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.001
İnşallah canımmhadi hayırlısı canım inşallah güzel haberler verirsin bize
Ya ben neden görmüyorum bu koyuluguKızlaaar koyulaştıı yarın kan testi yaptırıcam artık inşallah benimledir bebişim dua edin lütfenEki Görüntüle 2719023 Eki Görüntüle 2719024
Amin canım inşallah sende görürsün çift çizginiÇok sevindim canım @):-inşallah bana da çift çizgi görmek nasip olur
Valla gözüküyo canım bilemiyorum diğer arkadaşlarda gördü amaYa ben neden görmüyorum bu koyulugu: inslalah dediğin gibidir canım
Bariz bi kırmızı çizgi arıyosan göremezsin canım silik bi çizgi pembe dikkatli bakınca görünüyorYa ben neden görmüyorum bu koyulugu: inslalah dediğin gibidir canım
Ayy inşallah öyledir. Paylaşırsın durumu merakla bekliyoruzValla gözüküyo canım bilemiyorum diğer arkadaşlarda gördü ama
Tamamdır yarın sağlık ocağına vericem sanırım bi sonraki gün çıkıyor sonuç beklicem artık özelede 40₺ vermek istemiyorumAyy inşallah öyledir. Paylaşırsın durumu merakla bekliyoruz
Merakla bekliyoruz canım bu ay senden guzel bir haber alalım inşallahTamamdır yarın sağlık ocağına vericem sanırım bi sonraki gün çıkıyor sonuç beklicem artık özelede 40₺ vermek istemiyorum
İnşallah canım yaMerakla bekliyoruz canım bu ay senden guzel bir haber alalım inşallah
Canım ben testimi paylaşmıştım aslında görmemiş olabilirsin silik çıktı benimde bakalım yarın kan vericektim ama vazgeçtim hafta sonuda geçsin öyle vericembat a 5 gün var hayıt ilacı kullanıyorum 2. kutuya geçtim bu hafta ama hafta sonuna denk geldiği için 2 gün gecikmeli içtim bugün açık pembe sonrasında kahverengi leke geldi ardı yok ama bir hafta bel ağrısı çektim tam yum günlerimde kızlar sizde durumlar nasılCaglunal ManyakPrenses ☺
Bende ikinci kutuya yeni geçtim canım yumurtlama donemindeyim sanırım adetin 11 günü bugün avulasyon testi yapmıyorum bu ay yumurtlma günümü hiç bilmiyorumbat a 5 gün var hayıt ilacı kullanıyorum 2. kutuya geçtim bu hafta ama hafta sonuna denk geldiği için 2 gün gecikmeli içtim bugün açık pembe sonrasında kahverengi leke geldi ardı yok ama bir hafta bel ağrısı çektim tam yum günlerimde kızlar sizde durumlar nasılCaglunal ManyakPrenses ☺
evet canım gördüm sonra hadi hayırlı haberlerini heyecanla bekliyoruzCanım ben testimi paylaşmıştım aslında görmemiş olabilirsin silik çıktı benimde bakalım yarın kan vericektim ama vazgeçtim hafta sonuda geçsin öyle vericem
hayır canım benim yum geçeli 11 gün oldu bata 4 gün kaldı ama yine bu ay erken olacağım gibi geçen ayda erken olmuştumBende ikinci kutuya yeni geçtim canım yumurtlama donemindeyim sanırım adetin 11 günü bugün avulasyon testi yapmıyorum bu ay yumurtlma günümü hiç bilmiyorumgeçen ay bendede çok bel ağrısı oldu ama bu ay bişey yok şimdilik senin bat ne zaman canım yumurtlama döneminde misin
Belki olmazsın canım bel ağrısı da belirgin belirtiler arasında inşallah bebiş vardır test yaptinmihayır canım benim yum geçeli 11 gün oldu bata 4 gün kaldı ama yine bu ay erken olacağım gibi geçen ayda erken olmuştum
Burda çok okudum canım soğan kürü yapıp hamile kalanları istersen arama kutusuna yaz incele yorumları. Ben denemedim hiç.selam kızlar.
ben bu ay soğan kürü mü uygulasam diyorum ama yuöurta kalitesini arttırıyo mu o acaba biliyo musunuz deneyen var mı?
aklımda bi bu kür var bide çörekotu kürü var ikisinden birini deneyim diyorum.doktora gitme işini yine erteledimBurda çok okudum canım soğan kürü yapıp hamile kalanları istersen arama kutusuna yaz incele yorumları. Ben denemedim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?