- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.021
Canım hangisine daha yakın hissediyosan onu yap benceaklımda bi bu kür var bide çörekotu kürü var ikisinden birini deneyim diyorum.doktora gitme işini yine erteledim
Ben de dr isini erteledim ve soğan kürü yapmaya karar verdimaklımda bi bu kür var bide çörekotu kürü var ikisinden birini deneyim diyorum.doktora gitme işini yine erteledim
Merhaba kızlar çakşır suyu da kullanabilirsiniz aratıp bakın istersenizBen de dr isini erteledim ve soğan kürü yapmaya karar verdimadetim daha yeni başlıyor bitince yapıcam.. aynı anda baska seyler de yapıcam tabi, soğan kürünü enfeksiyon icin yapicam adet öncesi enfeksiyon/mantar gibi bisey başladı onu kesmek icin
Merhaba gecen aylarda ben de denedim eşimle birlikte içtik ama hamilelik olmadi, tadı kokusu da aşırı zorladığı icin başka takviyelere yöneldim, önümüzdeki aylarda tekrar deneriz belki insallah hicbirimiz icin gerekli olmazMerhaba kızlar çakşır suyu da kullanabilirsiniz aratıp bakın isterseniz
Ben 2 senedir evliyim olmadı bir türlü hamilelik temmuz ayında içtim çakşır suyunu ve o ay hamile kaldım etkisi olduğunu düşünüyorum ne yazık ki düşükle sonuçlandı
Bu ay adet olursam tekrar başlıycam içmeye
selam kızlar.
ben bu ay soğan kürü mü uygulasam diyorum ama yumurta kalitesini arttırıyo mu o acaba biliyo musunuz deneyen var mı?
bende çörek otu kürü ile onu aynı anda yapsam mı bilemedim.bir de şimdi çakşır suyunu duydum kafam karıştı heptenBen de dr isini erteledim ve soğan kürü yapmaya karar verdimadetim daha yeni başlıyor bitince yapıcam.. aynı anda baska seyler de yapıcam tabi, soğan kürünü enfeksiyon icin yapicam adet öncesi enfeksiyon/mantar gibi bisey başladı onu kesmek icin
canım çakşır suyunu erkekler içinde daha faydalı oluyor diye duydum bizde içebiliyor muyuz?neye faydası oluyor bunun?Merhaba kızlar çakşır suyu da kullanabilirsiniz aratıp bakın isterseniz
Ben 2 senedir evliyim olmadı bir türlü hamilelik temmuz ayında içtim çakşır suyunu ve o ay hamile kaldım etkisi olduğunu düşünüyorum ne yazık ki düşükle sonuçlandı
Bu ay adet olursam tekrar başlıycam içmeye
dün oldum canım bir gün erken geldi bu ay olmadı malesefBen de adet olursam bu ay soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Doktordan da bir dahaki ay için randevu alicam.
Sen daha adet olmadın demi canım?
Ben çaksır suyu yapmıstm o ay hamile kaldm. Esimde içti bende . vesile olmustur belkide deneyin kızlar tadına kötü degil burnumu sıkıp içiyodum. Böyle naneli falımlar olurduya onu andırdı banabende çörek otu kürü ile onu aynı anda yapsam mı bilemedim.bir de şimdi çakşır suyunu duydum kafam karıştı heptenbu ay vitaminimi de değiştircem
canım çakşır suyunu erkekler içinde daha faydalı oluyor diye duydum bizde içebiliyor muyuz?neye faydası oluyor bunun?
dün oldum canım bir gün erken geldi bu ay olmadı malesef
canım erkeğin spermini hareketlendiriyor bir de afrodizyak etkisi yaratıyor erkek debende çörek otu kürü ile onu aynı anda yapsam mı bilemedim.bir de şimdi çakşır suyunu duydum kafam karıştı heptenbu ay vitaminimi de değiştircem
canım çakşır suyunu erkekler içinde daha faydalı oluyor diye duydum bizde içebiliyor muyuz?neye faydası oluyor bunun?
dün oldum canım bir gün erken geldi bu ay olmadı malesef
Yok valla daha beter tadı :))Ben çaksır suyu yapmıstm o ay hamile kaldm. Esimde içti bende . vesile olmustur belkide deneyin kızlar tadına kötü degil burnumu sıkıp içiyodum. Böyle naneli falımlar olurduya onu andırdı bana
Biz eşimle denedik sonuç alamadık bıraktık.. Herkeste işe yaramıyor olabilir.. Ben hayıt hapı kullanıyorum. 3 ay devam ediliyo inşallah işe yarar bakalımYok valla daha beter tadı :))
İnşallah canım herkese birşey vesile oluyor işteBiz eşimle denedik sonuç alamadık bıraktık.. Herkeste işe yaramıyor olabilir.. Ben hayıt hapı kullanıyorum. 3 ay devam ediliyo inşallah işe yarar bakalım
Canım emin değilim yinede koyulaşıyor test ama bazı hormonlarda çizgi çıkarabiliyormuş kıpkırmızı görmeden kan vermicem. İnşallah hamilesindir sendeİnşallah canım herkese birşey vesile oluyor işte
Sen de bu ay hamilelik var sanırım değil mi çok sevindim yarında benim günüm bakalım hayırlısı
İnşallah canım aminnnnnnnCanım emin değilim yinede koyulaşıyor test ama bazı hormonlarda çizgi çıkarabiliyormuş kıpkırmızı görmeden kan vermicem. İnşallah hamilesindir sende
Ohh afiyet olsun canım yarasın inşallah ikinizedeKızlar bızde 2 güne bir 1 kılo bakalava yedik. keçi boynuzu pekmezi ve günde yarım saat yürüyüş yaptık.
yürüyüş ınanın hucrelernı yenılıyormus die okumustum.
bende çörek otu kürü ile onu aynı anda yapsam mı bilemedim.bir de şimdi çakşır suyunu duydum kafam karıştı heptenbu ay vitaminimi de değiştircem
Ben çaksır suyu yapmıstm o ay hamile kaldm. Esimde içti bende . vesile olmustur belkide deneyin kızlar tadına kötü degil burnumu sıkıp içiyodum. Böyle naneli falımlar olurduya onu andırdı bana
nasıl kullanılıyo yazar mısınız acaba :)canım erkeğin spermini hareketlendiriyor bir de afrodizyak etkisi yaratıyor erkek de
Daha istekli yani :)
Kadının da yumurta kalitesini artıyor
bende yürüyüş yapcam inşallah dahaKızlar bızde 2 güne bir 1 kılo bakalava yedik. keçi boynuzu pekmezi ve günde yarım saat yürüyüş yaptık.
yürüyüş ınanın hucrelernı yenılıyormus die okumustum.
CNM YÜRÜYÜŞ ÇOK ÖNEMLI bence. yüremelısın. hem terapi oluyor unutuyorsun herseyi..nasıl kullanılıyo yazar mısınız acaba :)
bende yürüyüş yapcam inşallah dahahem kilo vermek istiyorum hemde hamile kalmak için
vakit bulamıyorum malesef bulduğum zaman da enerjim bulamıyorumCNM YÜRÜYÜŞ ÇOK ÖNEMLI bence. yüremelısın. hem terapi oluyor unutuyorsun herseyi..
Süt maydanoz buharını denedim ben yeşil akıntım gelmeye başladı bence içini temizliyor insanınCok iyi anlıyorum insan her duyduğunu denemek istiyo. Çörekotu karışımı yumurta kalitesini artırır, soğan kürü de vücutta enfeksiyon kist vs ne varsa temizliyor bence ikisini yapabilirsin. Ben de sogan kürüne ek naturallen macun kullaniyo olacağım, o da çörekotu karışımı gibi yumurta kalitesine iyi gelen bi macun. Onun yanı sira bazı vitaminler ben de kullanicam, adet bitince tekrar hacamat olcam ve hatta süt maydonoz buharini da düşünüyorum çünkü adet öncesi enfeksiyon/mantar gibi bişey başladı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?