Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süt maydanoz buharını denedim ben yeşil akıntım gelmeye başladı bence içini temizliyor insanın
Nasıl yaptın anlatır mısın sütle maydonozu kaynattın mı yoksa maydonozu sonradan mı koydun? 1 kez mi yaptın bikac kez mi? Kaç dk durdun buharında. Biraz fazla oldu ama

Nasıl yaptın anlatır mısın sütle maydonozu kaynattın mı yoksa maydonozu sonradan mı koydun? 1 kez mi yaptın bikac kez mi? Kaç dk durdun buharında. Biraz fazla oldu ama
Sütle maydanozu koydum kaynattım fokurdadı yani biraz. Kovaya koydum biraz ılıttım çok kaynarken oturmadm yanmamak için. üstüne oturdum battaniye sardım bacaklarıma belime. Soğuyuncaya kadar oturdum . Bir kere yaptım canım ama yaptıktan sonra ki günü yeşil akıntılar geldi yani. İkinciye yapamadım daha aslından 3 gün üst üste yapılması gerekiyormuş

Şifa olmuştur inşallah. Kafama koydum adet bitimi ben de yapicam ins 3 gün yapabilirsem öyle yapayım

Şifa olmuştur inşallah. Kafama koydum adet bitimi ben de yapicam ins 3 gün yapabilirsem öyle yapayım
Bende yapmıştım canım 1 kere geçen ay. Bence çok güzel ama onu aslında 3 gün yapmak gerekiyomuş ve o günlerde ilişki olmuyormuş ona göre ayarlayabilirsin kendini. Ben süt kaynamadan attım içine maydonozla beraber kaynattım yani sonra kovaya boşalttım arkadaş iyi yapmış çünkü ben yandım biraz

Evet bahsetmistin hatta karabiber de koydum demiştin adet biter bitmez hacamat da yaptircam icin adet sonrası ilk üç gün iliski olmamasi lazım zaten, hacamattan bir gün önce, o gün ve bir gün sonra yani. Enfeksiyonum da epey azaldı cok şükür ama tamamen bitsin inşallah bu vesileyle

İnşallah faydasını görürsün canım

kızlar çörek otu karışımım hazır sabah başlıyorum soğan kürünü de yapmak istiyorum ama ikisi birden çok gelir mi acaba yapan oldu mu ikisini aynı anda?

Merhaba
Merhaba canım ManyakPrenses ben 15 kasim diye demiştim bat ama.programa.baktim.onun hesaplaması ile 13 Kasım gözüküyor yani bu gün sayılır hala bir belirti yok inşallah hamilelik olur bu ay rabbimmhayirli vakitte versin hepimize

Canım emin değilim yinede koyulaşıyor test ama bazı hormonlarda çizgi çıkarabiliyormuş kıpkırmızı görmeden kan vermicem. İnşallah hamilesindir sende
Belirtin var mı canim ağrın sızın senin baya gecikti sanki. Benim de bugün bekliyorum hala gece ya da yarın olcam galiba

Belirtin var mı canim ağrın sızın senin baya gecikti sanki. Benim de bugün bekliyorum hala gece ya da yarın olcam galiba
Takvime göre 4 gün geciktim canım. 2. Yum a göre de yarın olmam gerekiyor bakalım. Göğüs hassasiyeti var zaten adete yakın hep oluyo. Kasık ağrısı ara ara. Başka belirtin yok canım bide kahverengi akıntım var bence adet olucam

Kahve akıntı yerleşmeyle ilgili de olabilir bence. Yarın büyük gün o zaman ikimiz için de keşke olmasakkk Göğüs hassasiyeti bende de var onun dışında pek belirtim yok gibi bel ağrısı oluyor bazen adet öncesi oluyor zaten. Bir de adet olurum kan sulanır diye dün coraspin içmeyi bıraktım acaba adeti görene kadar devam mi etsem bilemedim

Yarın benim içinde büyük gün ayy heycanlandim hiç belirtim yok sifirrr inşallah olamayız canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…