- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.041
Nasıl yaptın anlatır mısın sütle maydonozu kaynattın mı yoksa maydonozu sonradan mı koydun? 1 kez mi yaptın bikac kez mi? Kaç dk durdun buharında. Biraz fazla oldu amaSüt maydanoz buharını denedim ben yeşil akıntım gelmeye başladı bence içini temizliyor insanın
Kız kilo almadınz mı 2 güne bir 1 kilo baklava mı yenirKızlar bızde 2 güne bir 1 kılo bakalava yedik. keçi boynuzu pekmezi ve günde yarım saat yürüyüş yaptık.
yürüyüş ınanın hucrelernı yenılıyormus die okumustum.
Sütle maydanozu koydum kaynattım fokurdadı yani biraz. Kovaya koydum biraz ılıttım çok kaynarken oturmadm yanmamak için. üstüne oturdum battaniye sardım bacaklarıma belime. Soğuyuncaya kadar oturdum . Bir kere yaptım canım ama yaptıktan sonra ki günü yeşil akıntılar geldi yani. İkinciye yapamadım daha aslından 3 gün üst üste yapılması gerekiyormuşNasıl yaptın anlatır mısın sütle maydonozu kaynattın mı yoksa maydonozu sonradan mı koydun? 1 kez mi yaptın bikac kez mi? Kaç dk durdun buharında. Biraz fazla oldu ama
Canım teşekkür ederim bu aralar işlerimin yoğunluğundan takip edemedim bu defa da olmadı malesef. artık çok üzülüyorum eşim de ben de kontrollere gittik sorun yok ama henüz olmadı
Şifa olmuştur inşallah. Kafama koydum adet bitimi ben de yapicam ins 3 gün yapabilirsem öyle yapayımSütle maydanozu koydum kaynattım fokurdadı yani biraz. Kovaya koydum biraz ılıttım çok kaynarken oturmadm yanmamak için. üstüne oturdum battaniye sardım bacaklarıma belime. Soğuyuncaya kadar oturdum . Bir kere yaptım canım ama yaptıktan sonra ki günü yeşil akıntılar geldi yani. İkinciye yapamadım daha aslından 3 gün üst üste yapılması gerekiyormuş
Bende yapmıştım canım 1 kere geçen ay. Bence çok güzel ama onu aslında 3 gün yapmak gerekiyomuş ve o günlerde ilişki olmuyormuş ona göre ayarlayabilirsin kendini. Ben süt kaynamadan attım içine maydonozla beraber kaynattım yani sonra kovaya boşalttım arkadaş iyi yapmış çünkü ben yandım birazŞifa olmuştur inşallah. Kafama koydum adet bitimi ben de yapicam ins 3 gün yapabilirsem öyle yapayım
Evet bahsetmistin hatta karabiber de koydum demiştinBende yapmıştım canım 1 kere geçen ay. Bence çok güzel ama onu aslında 3 gün yapmak gerekiyomuş ve o günlerde ilişki olmuyormuş ona göre ayarlayabilirsin kendini. Ben süt kaynamadan attım içine maydonozla beraber kaynattım yani sonra kovaya boşalttım arkadaş iyi yapmış çünkü ben yandım biraz
İnşallah canım bende iki ay daha denicem bakalım hayırlısı olsunBiz eşimle denedik sonuç alamadık bıraktık.. Herkeste işe yaramıyor olabilir.. Ben hayıt hapı kullanıyorum. 3 ay devam ediliyo inşallah işe yarar bakalım
İnşallah faydasını görürsün canımEvet bahsetmistin hatta karabiber de koydum demiştinadet biter bitmez hacamat da yaptircam icin adet sonrası ilk üç gün iliski olmamasi lazım zaten, hacamattan bir gün önce, o gün ve bir gün sonra yani. Enfeksiyonum da epey azaldı cok şükür ama tamamen bitsin inşallah bu vesileyle
Hayırlısı olsun amin canım bence sen tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalıcaksın Allahın izniyle. Gecikmelerin oluyo mu meselaİnşallah canım bende iki ay daha denicem bakalım hayırlısı olsun
Merhaba canımKızlar ben 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Artık çocuk düşünüyoruz ve önümüzde ki ay Allah izin verirse çalışmalara başlayacağız. Bende baktım temmuz başlığı yok açayım dedimBurada paylaşım olarak test yorumlarız, gebelik belirtilerinden bahsederiz, sağlıklı beslenme, kürler vs.. Stressiz geçirmek için makara yaparız falan. Gelin Birlikte bekleyelim. Bebek hazırlığıyla ilgili tecrübeli arkadaşlarda yazarsa sevinirim Beni yalnız bırakmayın çok heyecanlıyım gelin heyecanımızı paylaşalım
-Ben ön hazırlık olarak folik asit takviyesine başladım.
-Bebek yapma düşüncesi bile çok güzel ama kafama takmayacağım. Burada ve çevremde duyduğum bebeğe en engel olan hiç bir sorun olmamasına rağmen stresten bebeklerin olmaması..
Böyle işte şimdilik hazırlığım böyle olacak nasip diyelim..
Tabloda yer almak isteyenler beni etiketleyerek yorum yaparsanız sevinirimm
(Her ay durumunu bildirmeyenler tablodan kaldırılacaktır)
�
Anne Adayı Bat Tarihi Sonucu @Mdmd 12.07.2020 @Hilal15 12.07.2020 @Muallimee07 26.07.2020 @nefesim-35 06.08.2020 @ semiramis1990 29.07.2020 @dilek062 12.08.2020 Princesssss 20.07.2020 @MelekBusran 29.08.2020 @ferafera 26.07.2020 @Smnerdgn 25.08.2020 @KvrckEla 09.09.2020 @Bayankusch 04.09.2020 @tuuubaa89 20.09.2020 @Muzkad 15.08.2020 @Lavinya8955 17.09.2020 @SeseSesilia 20.09.2020 @RBA18 08.09.2020 @Hirasarem 16.10.2020 sonsuz2020 19.10.2020 @Menekse moru 24.10.2020 @Cemren0604 08.11.2020 Gereksiz06 14.12.2020 Caglunal 28.11.2020 Ballikko 27.11.2020 @ Vera06m 14.11.2020 @ B bigelincik 09.11.2020 Gecikme@merakligzm 03.12.2020 @Betulyusuf 16.11.2020 @ yengec4 07.12.2020 H Hafize2511 15.11.2020 ManyakPrenses 04.11.2020 Gecikme@karadenizkizi1982 02.12.2020 @Pinky93 27.11.2020 @Yamikkk 26.11.2020 @ Minnak89 12.11.2020 @daisyko 30.10.2020 @Okuranne 20.10.2020 @sweetgirlcandy 25.11.2020 @sutlaacc 06.12.2020 @Mstrdm 26.11.2020 @LaaLeemSii 09.12.2020 @Hichekimiii 14.11.2020 @Dndxxx68 18.11.2020
Amin canım hadi inşallah güzel haberler verirsin bizeMerhaba
Merhaba canımManyakPrenses ben 15 kasim diye demiştim bat ama.programa.baktim.onun hesaplaması ile 13 Kasım gözüküyor yani bu gün sayılır hala bir belirti yok inşallah hamilelik olur bu ay rabbimmhayirli vakitte versin hepimize
Sen ne durumdasın canım.takip edemedim bu araAmin canım hadi inşallah güzel haberler verirsin bize
Belirtin var mı canim ağrın sızın senin baya gecikti sanki. Benim de bugün bekliyorum hala gece ya da yarın olcam galibaCanım emin değilim yinede koyulaşıyor test ama bazı hormonlarda çizgi çıkarabiliyormuş kıpkırmızı görmeden kan vermicem. İnşallah hamilesindir sende
Takvime göre 4 gün geciktim canım. 2. Yum a göre de yarın olmam gerekiyor bakalım. Göğüs hassasiyeti var zaten adete yakın hep oluyo. Kasık ağrısı ara ara. Başka belirtin yok canım bide kahverengi akıntım var bence adet olucamBelirtin var mı canim ağrın sızın senin baya gecikti sanki. Benim de bugün bekliyorum hala gece ya da yarın olcam galiba
Canım 2 kere yum oldu ona göre yarın olmam gerek adet. Kahverengi akıntım var 3 gündür az az. Bekliyorum işte. Testlerde silik çıkıyor ama inanmıyorum ben adet olcakmışım gibi geliyoSen ne durumdasın canım.takip edemedim bu ara
Kahve akıntı yerleşmeyle ilgili de olabilir bence. Yarın büyük gün o zaman ikimiz için de keşke olmasakkkTakvime göre 4 gün geciktim canım. 2. Yum a göre de yarın olmam gerekiyor bakalım. Göğüs hassasiyeti var zaten adete yakın hep oluyo. Kasık ağrısı ara ara. Başka belirtin yok canım bide kahverengi akıntım var bence adet olucam
Aslında kan versen daha iyi olurCanım 2 kere yum oldu ona göre yarın olmam gerek adet. Kahverengi akıntım var 3 gündür az az. Bekliyorum işte. Testlerde silik çıkıyor ama inanmıyorum ben adet olcakmışım gibi geliyo
Yarın benim içinde büyük gün ayy heycanlandimKahve akıntı yerleşmeyle ilgili de olabilir bence. Yarın büyük gün o zaman ikimiz için de keşke olmasakkkGöğüs hassasiyeti bende de var onun dışında pek belirtim yok gibi bel ağrısı oluyor bazen adet öncesi oluyor zaten. Bir de adet olurum kan sulanır diye dün coraspin içmeyi bıraktım acaba adeti görene kadar devam mi etsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?