Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün su gibi akıntım geldi baya fazla. Yumurtluyorum diyorum hep ama çatlayınca mı böyle olur yumurtlayınca mı acaba?

Bende hiç ovülasyon yapmadım programdan gidiyordum. Bu ayda akıntılara bakarak gideyim dedim
olur tabi olsın da nasıl olursa olsun ben ovüyle de hep o şekilde gördüm ama ben yumurtlama kanaması da yaşıyorum tabi ordan kesin hesaplama yapıyorum kendimce ama tabi sonuç sıfır orasu ayrı :)

İçme canım bence dediğim gibi çok kanama olabilir adet olursan

Kızlar günaydınn. Ben artık son ilişkimden şüphelenmeye başladım çünkü diğeriyle 3 gün var arasında hamileysem o yüzden çıkmıyor olabilir bugün son ilişki üzerinden 12 gün geçti.. Ya valla hamile değilsem de adet olayım artık çok sıkıldım. Göğüs hassasiyetimde azaldı noluyo anlamadım hiç

Hayırlısı olsun amin canım bence sen tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalıcaksın Allahın izniyle. Gecikmelerin oluyo mu mesela
İnşallah öle olur canım benim yumurtlama tarihim adet tarihim hiç düzenli olmuyor bı ay 28 günde bir adet oluyosam diğer ay 25 günde oluyorum geçen ay 25 günde oldum bu ay bilmiyorum nasıl olcak bugün adetin 14 günü hayırlısı olsun inşallah tüp Bebek e gerek kalmaz hem çok maliyetli hemde ya tutmazsa diye kendimi bitircem o ay agnucaston ile ikiinci ayda kalan çok olmuş o umutla bekliyorum

Bugün adetin kaçıncı günü senin canım

Canım inşallah öyle olur
Bugün adetin kaçıncı günü senin canım
Canım şöyle şimdi uygulama takvimine göre gecikmemin 5. günü. 2. yum a göre bugün olmam gerek. Adetimin bitiminden bugüne 29 gün geçmiş. Normalde 25-26 gün sonra olurum bitiminden sayınca. Testlerde hep aynı çıkıyo koyulaşma yok dün başka marka alıp denedim. Oda silik sonuç verdi.. ama koyulaşma yok işte benim anlamadığım o.

Cor Aspirin neden iciyordun pıhtılaşma mi var sende

heheh yedık walla hergün seviş nereye kadar. güç lazım. kaloriler sevişirken gidiyor cok ıyı bır spor bu :))

almadık walla.ben 53 54 kılo arası gelıp gıderım.
Benimde kilom öyleydi vitamin almaya başladım 3 ayda 7 kilo aldım ahaha vitamin takviyesini bıraktım sadece folik asit alıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…