- 2 Ağustos 2013
- 38.522
- 130.100
- 798
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.061
Yaa benim bazen belirtili oluyor adet, bazen de birden geliyor belirti sonrasında başlıyor o yüzden emin olamıyorumYarın benim içinde büyük gün ayy heycanlandimhiç belirtim yok sifirrr inşallah olamayız canlarım
o akıntıdan iki gün sonra falan ben ovülasyonda pik görüyorum geneldeBugün su gibi akıntım geldi baya fazla. Yumurtluyorum diyorum hep ama çatlayınca mı böyle olur yumurtlayınca mı acaba?
Bende hiç ovülasyon yapmadım programdan gidiyordum. Bu ayda akıntılara bakarak gideyim dedimo akıntıdan iki gün sonra falan ben ovülasyonda pik görüyorum genelde
olur tabi olsın da nasıl olursa olsunBende hiç ovülasyon yapmadım programdan gidiyordum. Bu ayda akıntılara bakarak gideyim dedim
İçme canım bence dediğim gibi çok kanama olabilir adet olursanKahve akıntı yerleşmeyle ilgili de olabilir bence. Yarın büyük gün o zaman ikimiz için de keşke olmasakkkGöğüs hassasiyeti bende de var onun dışında pek belirtim yok gibi bel ağrısı oluyor bazen adet öncesi oluyor zaten. Bir de adet olurum kan sulanır diye dün coraspin içmeyi bıraktım acaba adeti görene kadar devam mi etsem bilemedim
Şu hafta sonunuda atlatayım sonra veririm canım testlerde tam çıksa vericemde çıkmıyorAslında kan versen daha iyi olur
İnşallah canım bakalımmYarın benim içinde büyük gün ayy heycanlandimhiç belirtim yok sifirrr inşallah olamayız canlarım
İnşallah tez vakitte pozitif görürsünüzolur tabi olsın da nasıl olursa olsunben ovüyle de hep o şekilde gördüm ama ben yumurtlama kanaması da yaşıyorum tabi ordan kesin hesaplama yapıyorum kendimce ama tabi sonuç sıfır orasu ayrı :)
inşallah tatlım isteyen herkese rabbim aratmasınİnşallah tez vakitte pozitif görürsünüz
Amin canım inşallah sende görürsünİnşallah tez vakitte pozitif görürsünüz
İnşallah öle olur canım benim yumurtlama tarihim adet tarihim hiç düzenli olmuyor bı ay 28 günde bir adet oluyosam diğer ay 25 günde oluyorum geçen ay 25 günde oldum bu ay bilmiyorum nasıl olcak bugün adetin 14 günü hayırlısı olsun inşallah tüp Bebek e gerek kalmaz hem çok maliyetli hemde ya tutmazsa diye kendimi bitircem o ay agnucaston ile ikiinci ayda kalan çok olmuş o umutla bekliyorumHayırlısı olsun amin canım bence sen tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalıcaksın Allahın izniyle. Gecikmelerin oluyo mu mesela
Bugün adetin kaçıncı günü senin canımKızlar günaydınn. Ben artık son ilişkimden şüphelenmeye başladım çünkü diğeriyle 3 gün var arasında hamileysem o yüzden çıkmıyor olabilir bugün son ilişki üzerinden 12 gün geçti.. Ya valla hamile değilsem de adet olayım artık çok sıkıldım. Göğüs hassasiyetimde azaldı noluyo anlamadım hiç
Canım inşallah öyle olurİnşallah öle olur canım benim yumurtlama tarihim adet tarihim hiç düzenli olmuyor bı ay 28 günde bir adet oluyosam diğer ay 25 günde oluyorum geçen ay 25 günde oldum bu ay bilmiyorum nasıl olcak bugün adetin 14 günü hayırlısı olsun inşallah tüp Bebek e gerek kalmaz hem çok maliyetli hemde ya tutmazsa diye kendimi bitircem o ay agnucaston ile ikiinci ayda kalan çok olmuş o umutla bekliyorum
Canım şöyle şimdi uygulama takvimine göre gecikmemin 5. günü. 2. yum a göre bugün olmam gerek. Adetimin bitiminden bugüne 29 gün geçmiş. Normalde 25-26 gün sonra olurum bitiminden sayınca. Testlerde hep aynı çıkıyo koyulaşma yok dün başka marka alıp denedim. Oda silik sonuç verdi.. ama koyulaşma yok işte benim anlamadığım o.Bugün adetin kaçıncı günü senin canım
Kahve akıntı yerleşmeyle ilgili de olabilir bence. Yarın büyük gün o zaman ikimiz için de keşke olmasakkkGöğüs hassasiyeti bende de var onun dışında pek belirtim yok gibi bel ağrısı oluyor bazen adet öncesi oluyor zaten. Bir de adet olurum kan sulanır diye dün coraspin içmeyi bıraktım acaba adeti görene kadar devam mi etsem
Cor Aspirin neden iciyordun pıhtılaşma mi var sendeKahve akıntı yerleşmeyle ilgili de olabilir bence. Yarın büyük gün o zaman ikimiz için de keşke olmasakkkGöğüs hassasiyeti bende de var onun dışında pek belirtim yok gibi bel ağrısı oluyor bazen adet öncesi oluyor zaten. Bir de adet olurum kan sulanır diye dün coraspin içmeyi bıraktım acaba adeti görene kadar devam mi etsem bilemedim
heheh yedık walla hergün seviş nereye kadar. güç lazım. kaloriler sevişirken gidiyor cok ıyı bır spor bu :))Kız kilo almadınz mı 2 güne bir 1 kilo baklava mı yenir
Benimde kilom öyleydi vitamin almaya başladım 3 ayda 7 kilo aldım ahahaheheh yedık walla hergün seviş nereye kadar. güç lazım. kaloriler sevişirken gidiyor cok ıyı bır spor bu :))
almadık walla.ben 53 54 kılo arası gelıp gıderım.
Aynen inşallah inşallahAmin canım inşallah sende görürsüntesbih bugün sana okuncak inşallah vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?