- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.081
Mayıs ayında kimyasal gebelik olmuştu büyük bir sebebi pıhtılaşma diye okudum tüp bebek tedavisinde de veriyor doktorlar bebek tutarsa pıhtılaşma olmasın diye yani ben tahminen kullanıyorum zararı olmaz diye yoksa Dr falan demediCor Aspirin neden iciyordun pıhtılaşma mi var sende
Bende biraz önce tertemiz bir negatif gördüm olayım da kurtulayım artık bugün gelir heralde yoksa insan umutlaniyorCanım inşallah öyle olur
Canım şöyle şimdi uygulama takvimine göre gecikmemin 5. günü. 2. yum a göre bugün olmam gerek. Adetimin bitiminden bugüne 29 gün geçmiş. Normalde 25-26 gün sonra olurum bitiminden sayınca. Testlerde hep aynı çıkıyo koyulaşma yok dün başka marka alıp denedim. Oda silik sonuç verdi.. ama koyulaşma yok işte benim anlamadığım o.
Aynen öyle canım yaBende biraz önce tertemiz bir negatif gördüm olayım da kurtulayım artık bugün gelir heralde yoksa insan umutlaniyor
Yaa hadi inşallah hamilesindir canım belki yükselmemiştir henüz betanKızlar bugünki testim de negativ çıktı.
Bu arada benim bat yarın galiba. 30 kasımda yumurta çatlamış ise, ve çatladığı günü sayarsak bugün 14. Gün. Sonraki günden itibaren sayiyorsak yarın ozaman bat. Normalde 28gunde bir olurum. Şu an 31.gündeyim. 11 Kasım battı geç yünü saymazsak. Bir gün öncesi (10 Kasım) adet olacakmışım gibi felaket karın ve göğüs ağrım vardı, șu an hiçbir şey yok, kafayı yiyecem
Umarım öyledir canım, beta iki günde ikiye katlanıyor normalde 12 günden sonra silikte olsa çıkardı. Tek avuntum belki geç döllenme olmuştur inşallah öyledir. Dün iki arkadaşımın hamilelik haberini aldım çok mutlu oldum, inşallah 3.leri olabilirimYaa hadi inşallah hamilesindir canım belki yükselmemiştir henüz betan
İnşallah canımm ne güzel olurrUmarım öyledir canım, beta iki günde ikiye katlanıyor normalde 12 günden sonra silikte olsa çıkardı. Tek avuntum belki geç döllenme olmuştur inşallah öyledir. Dün iki arkadaşımın hamilelik haberini aldım çok mutlu oldum, inşallah 3.leri olabilirim
walla bende hepsınıkullandım1 yılı geçkin. belkı ınsan büyensı belkıde hareketlı bır yapım var benım.Benimde kilom öyleydi vitamin almaya başladım 3 ayda 7 kilo aldım ahahavitamin takviyesini bıraktım sadece folik asit alıyorum şimdi
Bence olur canımbu soğan kürünü sabah ve akşam içsem olmuyor mu acep nette öğlen ve akşam yazıyo ama işyerinde yapamam ki öğlenleri
Bende çok hareketliyim ama iştahım açıldı boğazım durmuyor ki baktım böyle olmayacak bıraktımwalla bende hepsınıkullandım1 yılı geçkin. belkı ınsan büyensı belkıde hareketlı bır yapım var benım.
vitamın ıstah acıyor yemeyın.
Yaa deli kızBenimki geliyor galiba sancilarim geldi, sanki doğum yapıyorum
Soğan kürüne hangi gün başlamak gerekiyor?
Farketmez bence de aç karnına diye olması gerekiyor diye biliyorimbu soğan kürünü sabah ve akşam içsem olmuyor mu acep nette öğlen ve akşam yazıyo ama işyerinde yapamam ki öğlenleri
Tmm bilgiyle iyim birazYaa deli kızBende bu ay olmazsa soğan kürü+ süt maydanoz buharı ve zaten hayıt hapı kullanıyorum.. Adetin 3. günü başlanabilir bence ama yum zamanına kadar içiliyor sürekli değil..
Sana baya mașallahYaa deli kızBende bu ay olmazsa soğan kürü+ süt maydanoz buharı ve zaten hayıt hapı kullanıyorum.. Adetin 3. günü başlanabilir bence ama yum zamanına kadar içiliyor sürekli değil..
Geçmiş olsun kuzumAdet oldum kızlar duyrulur
Sağol canım nasip işte beklemekten başka çare yokGeçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?