Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cor Aspirin neden iciyordun pıhtılaşma mi var sende
Mayıs ayında kimyasal gebelik olmuştu büyük bir sebebi pıhtılaşma diye okudum tüp bebek tedavisinde de veriyor doktorlar bebek tutarsa pıhtılaşma olmasın diye yani ben tahminen kullanıyorum zararı olmaz diye yoksa Dr falan demedi

Bende biraz önce tertemiz bir negatif gördüm olayım da kurtulayım artık bugün gelir heralde yoksa insan umutlaniyor

Kızlar bugünki testim de negativ çıktı.
Bu arada benim bat yarın galiba. 30 kasımda yumurta çatlamış ise, ve çatladığı günü sayarsak bugün 14. Gün. Sonraki günden itibaren sayiyorsak yarın ozaman bat. Normalde 28gunde bir olurum. Şu an 31.gündeyim. 11 Kasım battı geç yünü saymazsak. Bir gün öncesi (10 Kasım) adet olacakmışım gibi felaket karın ve göğüs ağrım vardı, șu an hiçbir şey yok, kafayı yiyecem

Yaa hadi inşallah hamilesindir canım belki yükselmemiştir henüz betan

Yaa hadi inşallah hamilesindir canım belki yükselmemiştir henüz betan
Umarım öyledir canım, beta iki günde ikiye katlanıyor normalde 12 günden sonra silikte olsa çıkardı. Tek avuntum belki geç döllenme olmuştur inşallah öyledir. Dün iki arkadaşımın hamilelik haberini aldım çok mutlu oldum, inşallah 3.leri olabilirim

bu soğan kürünü sabah ve akşam içsem olmuyor mu acep nette öğlen ve akşam yazıyo ama işyerinde yapamam ki öğlenleri

Benimki geliyor galiba sancilarim geldi, sanki doğum yapıyorum

Soğan kürüne hangi gün başlamak gerekiyor?

Benimki geliyor galiba sancilarim geldi, sanki doğum yapıyorum

Soğan kürüne hangi gün başlamak gerekiyor?
Yaa deli kız Bende bu ay olmazsa soğan kürü+ süt maydanoz buharı ve zaten hayıt hapı kullanıyorum.. Adetin 3. günü başlanabilir bence ama yum zamanına kadar içiliyor sürekli değil..

Yaa deli kız Bende bu ay olmazsa soğan kürü+ süt maydanoz buharı ve zaten hayıt hapı kullanıyorum.. Adetin 3. günü başlanabilir bence ama yum zamanına kadar içiliyor sürekli değil..
Tmm bilgiyle iyim biraz yengec4 sen başladın mı birlikte başlayalım istersen

Kızlar bu ay free'yim . Ne ovü testi yaptım ne bişey. rahim filminide çektirmedim. tüp bebek düşünüyodum onu da erteledim. yoruldugumu hissettim Allah nasip ederse olur zaten diyorum simdilik . yine ovulasyon günlerime dikkat edicem ama çokta uğraşmicam sıkıldım walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…