- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- 658
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.101
saraçoğlunun tarifinde adetin 7.günü başlayıp 15 gün diyo başka bir yerde adet bitiminden sonra diyo bende anlamadım ama benim yarın bitcek gibi bitse de bitmese de başlamayı düşünüyorum.Benimki geliyor galiba sancilarim geldi, sanki doğum yapıyorum
Soğan kürüne hangi gün başlamak gerekiyor?
sabah aç karna içcem gece de yatarken hiç yoktan iyidirFarketmez bence de aç karnına diye olması gerekiyor diye biliyorim
başlayalım canım ama ne zaman başlasam kararsızım
hadi yaa üzüldüm canımAdet oldum kızlar duyrulur
Yaa sorma canım o silik çizgilerden ötürü öyle sandık olsun napalım. Soğan kürü adet bitimi daha mantıklı geldi canım bana. Ben de böyle 5. gün falan başlıcam çünkü bitiyo benim o günler..saraçoğlunun tarifinde adetin 7.günü başlayıp 15 gün diyo başka bir yerde adet bitiminden sonra diyo bende anlamadım ama benim yarın bitcek gibi bitse de bitmese de başlamayı düşünüyorum.
birde adetin 7.günü başlasak 15 gün kullansak 21 gün yapıyo eee ben zaten 26 günde bir regl oluyorum bebek olsa tutunamaz diye düşünüyorum.
sabah aç karna içcem gece de yatarken hiç yoktan iyidir
başlayalım canım ama ne zaman başlasam kararsızım
hadi yaa üzüldüm canımbenim çok umudum vardı senden hamilelik haberi alcaz diye
Bencede canım iyi düşünmüşsün hakkında hayırlısı olsun inşallah..Kızlar bu ay free'yim . Ne ovü testi yaptım ne bişey. rahim filminide çektirmedim. tüp bebek düşünüyodum onu da erteledim. yoruldugumu hissettimAllah nasip ederse olur zaten diyorum simdilik . yine ovulasyon günlerime dikkat edicem ama çokta uğraşmicam sıkıldım walla
Aaaa üzüldüm canım hayırlısı olsun yaAdet oldum kızlar duyrulur
bende bitiminde başlamayı düşünüyorum bugün 3.gün yarın akşama biter pazar başlarım büyük ihtimalle.Yaa sorma canım o silik çizgilerden ötürü öyle sandık olsun napalım. Soğan kürü adet bitimi daha mantıklı geldi canım bana. Ben de böyle 5. gün falan başlıcam çünkü bitiyo benim o günler..
bende bitiminde başlamayı düşünüyorum bugün 3.gün yarın akşama biter pazar başlarım büyük ihtimalle.
Vera06m pazar sabah başlayalım mı canım?
bir de soğan kürü bitince bat'a kadar incir yemek çok iyi geliyormuş.
Yaaa nedense umutluydum ben içimden bi ses hamile diyordu. NasipAdet oldum kızlar duyrulur
Ben de sabah ve akşam yaparım heralde, öğlen yapamamsabah aç karna içcem gece de yatarken hiç yoktan iyidir
Belki çok yakında hamile kalacağım için öyle hissetmişsindir canım inşallah öyle olurYaaa nedense umutluydum ben içimden bi ses hamile diyordu. Nasip
Hayırlısı canım ben üzülmüyorum zamanını bekliyorum sabırlaAaaa üzüldüm canım hayırlısı olsun ya
Ayy bende öyle yaa birakicam bu son kutu daha icmiycem sadece folikasit e devam edeceğim artıkBenimde kilom öyleydi vitamin almaya başladım 3 ayda 7 kilo aldım ahahavitamin takviyesini bıraktım sadece folik asit alıyorum şimdi
aynen canım bende adetin 2.günü başlanıyo diye biliyordum öyle yazıyo nette o yüzden bitiminde başlayayım dedimAdet bitiminden itibaren başlıyorsa başla sen benim haftaya ancak biter, senden sonra başlarım, bekleme beni geçirirsinben aynı zamanda adet bitimi sandim o yüzden birlikte başlarız diye düşündüm
olsun bu da günde 2 defa sayılıyoBen de sabah ve akşam yaparım heralde, öğlen yapamam
Öptüm canım dikkat et kendineAdet oldum kuzular. Yumdan sonra tam 14.gün.
Ben saldım artık ovü testi fln da yapmicam takvime de bakicam. Çok umitliyim bu ay, hayirlisi olsun.
Bir iki ay burdan da uzak kalmak istiyorum. Allaha emanet olun, sizi seviyoruuuuummmm
Allah Allah bende hic olmadi iki ay kullandim. Ondan olduğuna emin misinBen bal tarçın çörek otu kürünü denemiştim adet dönemi çocuk düşürüyorum sandım inanılmaz kramp oluyor rahimde tarçını dikkatli kullanın.
Herkesn bünyesi farklı tarçın adet geciktiriyor adetin sökülmesini zorlaştırıyor olabilir. 2 ay farklı zamanlarda denedim o yüzden eminim.Allah Allah bende hic olmadi iki ay kullandim. Ondan olduğuna emin misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?