Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki geliyor galiba sancilarim geldi, sanki doğum yapıyorum

Soğan kürüne hangi gün başlamak gerekiyor?
saraçoğlunun tarifinde adetin 7.günü başlayıp 15 gün diyo başka bir yerde adet bitiminden sonra diyo bende anlamadım ama benim yarın bitcek gibi bitse de bitmese de başlamayı düşünüyorum.
birde adetin 7.günü başlasak 15 gün kullansak 21 gün yapıyo eee ben zaten 26 günde bir regl oluyorum bebek olsa tutunamaz diye düşünüyorum.
Farketmez bence de aç karnına diye olması gerekiyor diye biliyorim
sabah aç karna içcem gece de yatarken hiç yoktan iyidir
Tmm bilgiyle iyim biraz yengec4 sen başladın mı birlikte başlayalım istersen
başlayalım canım ama ne zaman başlasam kararsızım
Adet oldum kızlar duyrulur
hadi yaa üzüldüm canım benim çok umudum vardı senden hamilelik haberi alcaz diye

Yaa sorma canım o silik çizgilerden ötürü öyle sandık olsun napalım. Soğan kürü adet bitimi daha mantıklı geldi canım bana. Ben de böyle 5. gün falan başlıcam çünkü bitiyo benim o günler..

Bencede canım iyi düşünmüşsün hakkında hayırlısı olsun inşallah..

bende bitiminde başlamayı düşünüyorum bugün 3.gün yarın akşama biter pazar başlarım büyük ihtimalle.
Vera06m pazar sabah başlayalım mı canım?
bir de soğan kürü bitince bat'a kadar incir yemek çok iyi geliyormuş.

Adet bitiminden itibaren başlıyorsa başla sen benim haftaya ancak biter, senden sonra başlarım, bekleme beni geçirirsin ben aynı zamanda adet bitimi sandim o yüzden birlikte başlarız diye düşündüm

Adet bitiminden itibaren başlıyorsa başla sen benim haftaya ancak biter, senden sonra başlarım, bekleme beni geçirirsin ben aynı zamanda adet bitimi sandim o yüzden birlikte başlarız diye düşündüm
aynen canım bende adetin 2.günü başlanıyo diye biliyordum öyle yazıyo nette o yüzden bitiminde başlayayım dedim
Ben de sabah ve akşam yaparım heralde, öğlen yapamam
olsun bu da günde 2 defa sayılıyo bende sabah akşam yapcam mecbur

ben bu ay inofolic combi kullanmaya başlıcam o da yumurta kalitesini arttırıyomuş.
çörekotu kürüne başladım sabah ama çok zor yuttum yemeden direkt suyla yuttum midemi bulandırdı çok
bir de evde propolis arı sütü polen tabletlerim var yarım şişe onu da içsem mi acaba yoksa çok mu gelir bilemedim

Adet oldum kuzular. Yumdan sonra tam 14.gün.
Ben saldım artık ovü testi fln da yapmicam takvime de bakicam. Çok umitliyim bu ay, hayirlisi olsun.

Bir iki ay burdan da uzak kalmak istiyorum. Allaha emanet olun, sizi seviyoruuuuummmm

Vera06m ManyakPrenses bu ay da olmadı yani ben de 3 gün önce adet oldum daha bu aksam çoğalmaya başladı, kendimi yokuşta çıkmayan eski arabalar gıbi hissediyorum niye zorlaniyosun yani eskiden ne güzel sabah başlardı öğlen çoğalırdı takviye çalışmalarına şimdiden başladım insallah bu ay hepimize nasip olur kızlar boş durmayın biseyler yeyin için buna yönelik

Ben bal tarçın çörek otu kürünü denemiştim adet dönemi çocuk düşürüyorum sandım inanılmaz kramp oluyor rahimde tarçını dikkatli kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…