Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ilginç gerçekten sürekli silik çıkıyor senin testlerin şu anda o zaman gecikmen var senin.acsba geç döllenme mi oldu.bekle bakalım ne olcak ama bence sen yumurtlama takibini bide doktor kontrolünde mi yapsan ki en azından bir ay bı denesen acaba yumurtlama zamanını mi tam tutturamiyor sun.yada seninde benim gibi adet düzenin yok bende mesela her ay farklı günlerde oluyor bende anlamadım gitti

Ben 25 günde oldum hayıt hapiyla bende yan etkisi olmadı senin kaçıncı günün
Bugün adetimin 29. Günüydü. Büyük ihtimal gece olucam gibi ilginç tarafı ağrım yok sadece göğüs ağrısı var hayıt ağrıları azaltiyormus ona yoruyorum ama geciktirme konusuna takıldım benim 28 günde 1 düzenli olurdu yani dün olmam gerekiyordu

En geç yarın olursun o zaman ilaç adeti ve yumurtlamayı düzenliyor Muş adet ağrıları nada iyi geliyormuş belki o nedenle ağrın yoktur bekle bakalım gelir yarına inşallah

manyak prensesin durumundan sonra testlere inancim kalmadi. hamile oldugundan nerdeysr emindim kuzum. hayirlisi olsun ama gercekten sasirdim. bu arada gunaydin kizlar

Adet oldum 2 gün gecikmeyle bu ay da olmadi yeni bat 11 Aralık ManyakPrenses umutlar gelecek aya artık. Ağrılar az sanki bu sevindirici hayıt işe yarıyor demekki tam aradığım ilacmis hamilelik düşünmeden önce de bu ağrılardan çok çektiğim için bunun ilacı var mı acaba diye hep düşünürdüm

Adet oldum kuzular. Yumdan sonra tam 14.gün.
Ben saldım artık ovü testi fln da yapmicam takvime de bakicam. Çok umitliyim bu ay, hayirlisi olsun.

Bir iki ay burdan da uzak kalmak istiyorum. Allaha emanet olun, sizi seviyoruuuuummmm
Hayırlısı olsun canım kafanı dağıt yine gel ayrı kalamazsın bizden birlikte soğana başlıcaktık bekliyorum tekrar

Hayırlısı olsun kuzum bu ilacı zaten Doktorlar genelde âdet öncesi sendromlar için yazıyorlar mış ağrılar vs ayrıca düzenli yumurtlamaya yardımcı oluyomus ilk ay bize yaramadı ama bu ay yüzümüz güler inşallah

İdrarda. Yapsana bı canım

Adet oldun canım zaten ben. Stresli geliyor bana o işler. Yum olduğundan ve çatladığından eminim akıntımdan anlıyorum. Ama evet silik çıkıyor hep testlerim bende onu anlamıyorum kıpkırmızı olmadan inanmıcam artık

Güncelliyorum canım bence yakında hamile kalırız bu ilacın vesilesiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…