- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.121
Rahmin gebeliğe hazırlanıyor canım sevinYaa ben adet olamadım bu ay hayıt hapı içtim o geciktirir mi ki bilen var mıdırolacakmışım gibi hissediyorum geldi gelecek sanki biraz daha bekleyeyim bakalım
Çok ilginç gerçekten sürekli silik çıkıyor senin testlerin şu anda o zaman gecikmen var senin.acsba geç döllenme mi oldu.bekle bakalım ne olcak ama bence sen yumurtlama takibini bide doktor kontrolünde mi yapsan ki en azından bir ay bı denesen acaba yumurtlama zamanını mi tam tutturamiyor sun.yada seninde benim gibi adet düzenin yok bende mesela her ay farklı günlerde oluyor bende anlamadım gittiCanım inşallah öyle olur
Canım şöyle şimdi uygulama takvimine göre gecikmemin 5. günü. 2. yum a göre bugün olmam gerek. Adetimin bitiminden bugüne 29 gün geçmiş. Normalde 25-26 gün sonra olurum bitiminden sayınca. Testlerde hep aynı çıkıyo koyulaşma yok dün başka marka alıp denedim. Oda silik sonuç verdi.. ama koyulaşma yok işte benim anlamadığım o.
Ben 25 günde oldum hayıt hapiyla bende yan etkisi olmadı senin kaçıncı gününYaa ben adet olamadım bu ay hayıt hapı içtim o geciktirir mi ki bilen var mıdırolacakmışım gibi hissediyorum geldi gelecek sanki biraz daha bekleyeyim bakalım
Bugün adetimin 29. Günüydü. Büyük ihtimal gece olucam gibi ilginç tarafı ağrım yok sadece göğüs ağrısı var hayıt ağrıları azaltiyormus ona yoruyorum ama geciktirme konusuna takıldım benim 28 günde 1 düzenli olurdu yani dün olmam gerekiyorduBen 25 günde oldum hayıt hapiyla bende yan etkisi olmadı senin kaçıncı günün
Umarım öyledir canımRahmin gebeliğe hazırlanıyor canım sevin
En geç yarın olursun o zaman ilaç adeti ve yumurtlamayı düzenliyor Muş adet ağrıları nada iyi geliyormuş belki o nedenle ağrın yoktur bekle bakalım gelir yarına inşallahBugün adetimin 29. Günüydü. Büyük ihtimal gece olucam gibi ilginç tarafı ağrım yok sadece göğüs ağrısı var hayıt ağrıları azaltiyormus ona yoruyorum ama geciktirme konusuna takıldım benim 28 günde 1 düzenli olurdu yani dün olmam gerekiyordu
Hayırlısı olsun canım yeni ay yeni Umut inşallahAdet oldum kızlar duyrulur
Hayırlısı olsun canım kafanı dağıt yine gel ayrı kalamazsın bizdenAdet oldum kuzular. Yumdan sonra tam 14.gün.
Ben saldım artık ovü testi fln da yapmicam takvime de bakicam. Çok umitliyim bu ay, hayirlisi olsun.
Bir iki ay burdan da uzak kalmak istiyorum. Allaha emanet olun, sizi seviyoruuuuummmm
Hayırlısı olsun kuzum bu ilacı zaten Doktorlar genelde âdet öncesi sendromlar için yazıyorlar mış ağrılar vs ayrıca düzenli yumurtlamaya yardımcı oluyomus ilk ay bize yaramadı ama bu ay yüzümüz güler inşallahAdet oldum 2 gün gecikmeyle bu ay da olmadiyeni bat 11 Aralık ManyakPrenses umutlar gelecek aya artık. Ağrılar az sanki bu sevindirici hayıt işe yarıyor demekki tam aradığım ilacmis hamilelik düşünmeden önce de bu ağrılardan çok çektiğim için bunun ilacı var mı acaba diye hep düşünürdüm
Benim de gecikti bakalım.belirtide aramak istemiyorum kaç gün geçince test yapsamŞu hafta sonunuda atlatayım sonra veririm canım testlerde tam çıksa vericemde çıkmıyor
İdrarda. Yapsana bı canımKızlar günaydınn. Ben artık son ilişkimden şüphelenmeye başladım çünkü diğeriyle 3 gün var arasında hamileysem o yüzden çıkmıyor olabilir bugün son ilişki üzerinden 12 gün geçti.. Ya valla hamile değilsem de adet olayım artık çok sıkıldım. Göğüs hassasiyetimde azaldı noluyo anlamadım hiç
Adet oldun canım zaten ben. Stresli geliyor bana o işler. Yum olduğundan ve çatladığından eminim akıntımdan anlıyorum. Ama evet silik çıkıyor hep testlerim bende onu anlamıyorum kıpkırmızı olmadan inanmıcam artıkÇok ilginç gerçekten sürekli silik çıkıyor senin testlerin şu anda o zaman gecikmen var senin.acsba geç döllenme mi oldu.bekle bakalım ne olcak ama bence sen yumurtlama takibini bide doktor kontrolünde mi yapsan ki en azından bir ay bı denesen acaba yumurtlama zamanını mi tam tutturamiyor sun.yada seninde benim gibi adet düzenin yok bende mesela her ay farklı günlerde oluyor bende anlamadım gitti
Canım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirkızlar benim icin dua edermisiniz 4 yaşındaki oğlumda korana testi pozitif cıktı ısllah bişey olmaz 14 gun evde garanitinadayız eşimle bizde cıkmadı işallah cocumada bisey olmaz
Adet oldum canım yazmıştım ama görmedin heraldeİdrarda. Yapsana bı canım
Güncelliyorum canım bence yakında hamile kalırız bu ilacın vesilesiyle inşallahAdet oldum 2 gün gecikmeyle bu ay da olmadiyeni bat 11 Aralık ManyakPrenses umutlar gelecek aya artık. Ağrılar az sanki bu sevindirici hayıt işe yarıyor demekki tam aradığım ilacmis hamilelik düşünmeden önce de bu ağrılardan çok çektiğim için bunun ilacı var mı acaba diye hep düşünürdüm
amin işallah canımCanım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir
İnşallah canım yaaHayırlısı olsun kuzum bu ilacı zaten Doktorlar genelde âdet öncesi sendromlar için yazıyorlar mış ağrılar vs ayrıca düzenli yumurtlamaya yardımcı oluyomus ilk ay bize yaramadı ama bu ay yüzümüz güler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?