- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.141
İnşallah canım 3 ay dan kaldı 2 ayGüncelliyorum canım bence yakında hamile kalırız bu ilacın vesilesiyle inşallah
İnşallah canım yaklaştık hissediyorumİnşallah canım 3 ay dan kaldı 2 ay
Adetler gecikmeye başlayınca mı rahim hazırlık yapıyor deniyor benim arkdasım da hamilelikten önce erken gelmeye başladı dediRahmin gebeliğe hazırlanıyor canım sevin
Görmedim.canim.yaAdet oldum canım yazmıştım ama görmedin heralde
Ne ilacı canım?Güncelliyorum canım bence yakında hamile kalırız bu ilacın vesilesiyle inşallah
Hayırlı olsun canmmm
Agnucaston hayıt hapı canımNe ilacı canım?
Peki canım direk sürebiliyor muyuz viks i ? Vallahi aklıma geldi dünde yakmaz mı ya kuşumuzuKızlar fitilden sonra yeşil akıntı gelmeye devam etti bende netten arastırdım. vajinaya vicks vs tüpleri açıyormus daha doğrusu iltihabı söküyormus. sarımsak koyan ve bazı yağlar koyanda var. deneyenler varmı :)
Canımm tebriklerr çok sevindim hemen kan testi yaptır
Adetler düzensizleşince deniyor canım iki türlüde oluyo yani hazırlık olarakAdetler gecikmeye başlayınca mı rahim hazırlık yapıyor deniyor benim arkdasım da hamilelikten önce erken gelmeye başladı dedi
Canım bende araştırdım bu viks ile hamile kalanlar var ya bilemedim yapsam mı yada şey için tüplerim açıkmı diye sadece bi kere deneyebilirimKızlar fitilden sonra yeşil akıntı gelmeye devam etti bende netten arastırdım. vajinaya vicks vs tüpleri açıyormus daha doğrusu iltihabı söküyormus. sarımsak koyan ve bazı yağlar koyanda var. deneyenler varmı :)
Teşekkür ederim canimHayırlı olsun canmmmadetin gecikti mş
Cok sagol canim darisi basiniza insallahCanımm tebriklerr çok sevindim hemen kan testi yaptırbizede haber ver
Anladım canımm hayırlısı olsun inşallah değerin güzeldirCok sagol canim darisi basiniza insallahhemen kan testi yapamiyorum malesef yurtdisindayim yarin doktoru arayip randevu almam lazim. Burada istedigin zaman yapma imkanim yok malesef canim hersey randevuyla isliyor.
Bende yapmıştım canım 1 kere geçen ay. Bence çok güzel ama onu aslında 3 gün yapmak gerekiyomuş ve o günlerde ilişki olmuyormuş ona göre ayarlayabilirsin kendini. Ben süt kaynamadan attım içine maydonozla beraber kaynattım yani sonra kovaya boşalttım arkadaş iyi yapmış çünkü ben yandım biraz
Hahahah sağol canım evet bak araştır maydonozun zaten iltihap atma özelliği var o yüzden çok iyi geliyor bir denegecmis olsun
Bu sütü çok duyuyorum ama maydonozlusunu ilk defa duydum
Adetliyken içtim ben canım yorumlarda öle okudum bı terslikte olmadı çok şükür zaten adetliyken başlayın diyolar ya bence kesme ilacı devam etCaglunal canım sen adet oluncada içiyosun dimi hapı ben içmeye başladım ama bitince mi başlasam napiyim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?