Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birden baharatçıda aldım soluğu adam bana gebelik için aslanpençesi, civan perçemi, adaçayı, papatya verdi. (hayıt tohumu vericekti ama ben hapını kullandığım için almadım) 2 bardak sıcak suyu kaynatıp bunların hepsini içine atıp 14 gün içiceksin dedi. İlginç bişey de söyledi bunları içerken sıcak su torbası koy dedi ayaklarına. Bakalım ben bu ay denicem bunları inşallah vesile olur

Adetim 3gun gecikti gecikmenin üstüne gecikme oldu çünkü pcos var bende bu sabah test yaptim tabiki negatif bu pcos için öneri verecek olan var mı çok gecikmeye başladı

kızlar selammm....
ben dün sabah soğan kürüne başladım aslında tadı fena değil midemi bulandırmadı.sadece bittikten sonra ağzımda garip bir soğan tadı kalıyor ağzıma bişeyler atma isteği geliyor

iştah mı açıyor acaba canım.. Ben soğan kürünü uygulayamam çünkü gastrit var miğdem hassas o yüzden vazgeçtim. İnşallah iyi gelir sana

iştah mı açıyor acaba canım.. Ben soğan kürünü uygulayamam çünkü gastrit var miğdem hassas o yüzden vazgeçtim. İnşallah iyi gelir sana
yok canım aksine iştahı kapatıyor hatta nette gördüm zayıflamak içinde kullanıyolarmış bu kürü belki zayıflarım da
ayy hadi inşallah iyi gelir bu kür fayda eder.inofolic combi de kullanmaya başladım

Canım bende araştırdım bu viks ile hamile kalanlar var ya bilemedim yapsam mı yada şey için tüplerim açıkmı diye sadece bi kere deneyebilirim
canım ben geçen gece yaptım. Anlatayım nasıl yaptım, temz bir pamuğu aldım. yuvarlak şekil verdim. üstüne bolcana vicksi sürüp vajinama yolladım . gece aynı fitil gibi yaptım. biraz ferahlıyor hiç yanmadı sabah kalktğmda pamuğu aldım içeriden pamuk full yeşil akıntı doluydu. şimdi ise azaldı akıntılarım. fitilinde etkisi olmustur tabii ama vickste yaradı bence vickten sonra hepten kesldi akıntılarım. ben denedim zararını görmedim. bide bunun adaçayı yağını deneyenler var baya açıyormus iltihapları.bu gece de sarımsak denicem

Ayy tamam canım bende deneyeyim ya sen kaç gün devam ediceksin canım viks e yada devam edicek misin? Bende tampon vardı kullanmadım birsürü en iyisi ona sürüp atayım bende içeri Sarımsağı çok dikkatli yap ben bi kere yaptım ölüyodum yanmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…