- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- 658
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.161
canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırkızlar benim icin dua edermisiniz 4 yaşındaki oğlumda korana testi pozitif cıktı ısllah bişey olmaz 14 gun evde garanitinadayız eşimle bizde cıkmadı işallah cocumada bisey olmaz
Tamam canım çok sağolAdetliyken içtim ben canım yorumlarda öle okudum bı terslikte olmadı çok şükür zaten adetliyken başlayın diyolar ya bence kesme ilacı devam et
Hayıt ilacı agnucaston tam senlik bence canım. Pcos içinde doktorlar öneriyor zaten bitkisel bi ilaç tamamen.Adetim 3gun gecikti gecikmenin üstüne gecikme oldu çünkü pcos var bende bu sabah test yaptim tabiki negatif bu pcos için öneri verecek olan var mı çok gecikmeye başladı
iştah mı açıyor acaba canım.. Ben soğan kürünü uygulayamam çünkü gastrit var miğdem hassas o yüzden vazgeçtim. İnşallah iyi gelir sanakızlar selammm....
ben dün sabah soğan kürüne başladım aslında tadı fena değil midemi bulandırmadı.sadece bittikten sonra ağzımda garip bir soğan tadı kalıyor ağzıma bişeyler atma isteği geliyor
yok canım aksine iştahı kapatıyor hatta nette gördüm zayıflamak içinde kullanıyolarmış bu kürü belki zayıflarım daiştah mı açıyor acaba canım.. Ben soğan kürünü uygulayamam çünkü gastrit var miğdem hassas o yüzden vazgeçtim. İnşallah iyi gelir sana
Yaa iyi hadi sevindim canım ödemde atarsın mis gibi hemde bebiş gelir combooyok canım aksine iştahı kapatıyor hatta nette gördüm zayıflamak içinde kullanıyolarmış bu kürü belki zayıflarım da
ayy hadi inşallah iyi gelir bu kür fayda eder.inofolic combi de kullanmaya başladım
amiiinnnnn canım inşallahBugün hacı bayram veli hazretlerinin huzurunda burdaki tüm arkadaşlarım için dua ettim kızlar. Rabbim dostunun hürmetine kabul eder insallah
Amin canım Allah razı olsun sendenBugün hacı bayram veli hazretlerinin huzurunda burdaki tüm arkadaşlarım için dua ettim kızlar. Rabbim dostunun hürmetine kabul eder insallah
Canım çok şükür çok sevindim maşallah ne güzel tutunmuş annesinekizlar kalp atisini duyduk sukurler olsun.
canım ben geçen gece yaptım. Anlatayım nasıl yaptım, temz bir pamuğu aldım. yuvarlak şekil verdim. üstüne bolcana vicksi sürüp vajinama yolladım . gece aynı fitil gibi yaptım. biraz ferahlıyor hiç yanmadıCanım bende araştırdım bu viks ile hamile kalanlar var ya bilemedim yapsam mı yada şey için tüplerim açıkmı diye sadece bi kere deneyebilirim
insallah kuzum. darisi hepimizin basina. soylemis miydim bilmiyorum ama ilk cocugum ozel bir cocuk. kardesinin olacak olmasi cok çok iyi olduCanım çok şükür çok sevindim maşallah ne güzel tutunmuş annesineRabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Ayy tamam canım bende deneyeyim ya sen kaç gün devam ediceksin canım viks e yada devam edicek misin? Bende tampon vardı kullanmadım birsürü en iyisi ona sürüp atayım bende içericanım ben geçen gece yaptım. Anlatayım nasıl yaptım, temz bir pamuğu aldım. yuvarlak şekil verdim. üstüne bolcana vicksi sürüp vajinama yolladım . gece aynı fitil gibi yaptım. biraz ferahlıyor hiç yanmadısabah kalktğmda pamuğu aldım içeriden pamuk full yeşil akıntı doluydu. şimdi ise azaldı akıntılarım. fitilinde etkisi olmustur tabii ama vickste yaradı bence vickten sonra hepten kesldi akıntılarım. ben denedim zararını görmedim. bide bunun adaçayı yağını deneyenler var baya açıyormus iltihapları.bu gece de sarımsak denicem
Yok canım bilmiyordum Allah yardımcın olsun nesi var kuzunun. Evet iyi olur kardeş iyi gelirinsallah kuzum. darisi hepimizin basina. soylemis miydim bilmiyorum ama ilk cocugum ozel bir cocuk. kardesinin olacak olmasi cok çok iyi oldu
riskli bebek diye nitelendiriliyo. otizmin kiyisinda su anda. erken tani ile erken egitim aliyo. kurtulma sansi var deniyo ama bilmiyoruz...Yok canım bilmiyordum Allah yardımcın olsun nesi var kuzunun. Evet iyi olur kardeş iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?