- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.181
aaa gerçektenmi canım , vicks yakmadıysa sarımsak hiç yakmaz diye düşünmüştüm sen öyle diyince tırstım birazAyy tamam canım bende deneyeyim ya sen kaç gün devam ediceksin canım viks e yada devam edicek misin? Bende tampon vardı kullanmadım birsürü en iyisi ona sürüp atayım bende içeriSarımsağı çok dikkatli yap ben bi kere yaptım ölüyodum yanmasından
Senin için ayrıca dua edicem canım bence düzelir yavrun şimdi eskisi gibi değil erken tanıyla bi çok hastalık iyileşiyor en büyük destekçisi sensin. Allah geçmiş etsin inşallah şifa versin canımriskli bebek diye nitelendiriliyo. otizmin kiyisinda su anda. erken tani ile erken egitim aliyo. kurtulma sansi var deniyo ama bilmiyoruz...
Evet canım yalnız ben sarmıştım sarımsak çıkıverince içime değdi o yüzden acayip yandı. Dikkatli bi şekilde yaparsan yanmazsın canım. Güzel düşünmüşsün. İnşallah geçer enfeksiiyonun. Kendimizin doktoru oluyoruz böyle böyleaaa gerçektenmi canım , vicks yakmadıysa sarımsak hiç yakmaz diye düşünmüştüm sen öyle diyince tırstım biraz
evet bende tampon olmadıgı için pamuk ile yaptım. vicks'i bir kere yaptım devam edeyimmi zararı olurmu diye ikinciye yapmadım. akıntım fazlalaşırsa yapacaktım azaldı baya günde bir kere hafif geliyor şimdi akıntım. Sırayla yapaym dedim önce vicks sonra sarımsak sonra adaçayı yağı vs :)
Allah razi olsun kuzum. insallah iyilesir. tek duam evladimin sagligina kavusmasi.... gebelikle zor olcak ama ogluma kardes de lazimdi. dinlenmeden gecen bi hamilelik olacakSenin için ayrıca dua edicem canım bence düzelir yavrun şimdi eskisi gibi değil erken tanıyla bi çok hastalık iyileşiyor en büyük destekçisi sensin. Allah geçmiş etsin inşallah şifa versin canım
Kız ben hamile kaldıgım ay yumurta gelisimi olusurken sıcak su torbası koymustm kasıklarıma sonrada ayaklarıma. Bak amcanın dediği dogru olabilir işe yarayabilir cnkü yumurtalar sıcagı severmis. Bosuna demiyolar ayana corap giy cocugn olmicak diyeKızlar birden baharatçıda aldım soluğu adam bana gebelik için aslanpençesi, civan perçemi, adaçayı, papatya verdi. (hayıt tohumu vericekti ama ben hapını kullandığım için almadım) 2 bardak sıcak suyu kaynatıp bunların hepsini içine atıp 14 gün içiceksin dedi. İlginç bişey de söyledi bunları içerken sıcak su torbası koy dedi ayaklarına. Bakalım ben bu ay denicem bunları inşallah vesile olur
Yok canım değilim testlerim silik çıktı ama regl oldumManyakPrenses canım sen hamile misin bir mesejında test gördüm
Hehe denicem canım bende bakalım şu bitkilerden ümitliyimKız ben hamile kaldıgım ay yumurta gelisimi olusurken sıcak su torbası koymustm kasıklarıma sonrada ayaklarıma. Bak amcanın dediği dogru olabilir işe yarayabilir cnkü yumurtalar sıcagı severmis. Bosuna demiyolar ayana corap giy cocugn olmicak diye
Canım adet öncesi bende de enfeksiyon başladı sirkeyle vs çok uğraştım biraz azaldi ama hala devam ediyordu, sonra da adet oldum. Bitince süt maydonoz buharı yapicam insallah ama viks de denesem mi acaba.. senin gelismeleri takip edicemcanım ben geçen gece yaptım. Anlatayım nasıl yaptım, temz bir pamuğu aldım. yuvarlak şekil verdim. üstüne bolcana vicksi sürüp vajinama yolladım . gece aynı fitil gibi yaptım. biraz ferahlıyor hiç yanmadısabah kalktğmda pamuğu aldım içeriden pamuk full yeşil akıntı doluydu. şimdi ise azaldı akıntılarım. fitilinde etkisi olmustur tabii ama vickste yaradı bence vickten sonra hepten kesldi akıntılarım. ben denedim zararını görmedim. bide bunun adaçayı yağını deneyenler var baya açıyormus iltihapları.bu gece de sarımsak denicem
Nasıl.temin edebilirimHayıt ilacı agnucaston tam senlik bence canım. Pcos içinde doktorlar öneriyor zaten bitkisel bi ilaç tamamen.
Tamam canım gelişmeleri yazıcam buraya . Belki mantarda vardır diye iç çamaşırıma çay ağacı yağı damlatıyorum 3 damla . Kekik yağı lavanta yağı vs de olabilirmiş. antifungal özelliği olan uçucu bir yağ çok faydası varmısCanım adet öncesi bende de enfeksiyon başladı sirkeyle vs çok uğraştım biraz azaldi ama hala devam ediyordu, sonra da adet oldum. Bitince süt maydonoz buharı yapicam insallah ama viks de denesem mi acaba.. senin gelismeleri takip edicem
Aynen canım napalım valla çok sağolEvet canım yalnız ben sarmıştım sarımsak çıkıverince içime değdi o yüzden acayip yandı. Dikkatli bi şekilde yaparsan yanmazsın canım. Güzel düşünmüşsün. İnşallah geçer enfeksiiyonun. Kendimizin doktoru oluyoruz böyle böyle
Eczaneden alınıyorNasıl.temin edebilirim
Almıştım canım evet. Dün gecede viks sürdüm 15 dk sonra geldi ağzıma ve burnum açıldıAynen canım napalım valla çok sağolpeki sarımsaktan sonra ağzında o tadı hissettinmi? sabah kalktğnda ağzında o sarımsak tadını alman gerekiyormus canım
Canım doktor ne dedi peki valla şimdi gördüm msjınıkızlar moralim bozuk biraz
geçen ay bütün hormon testlerim normal çıkmıştı bu ay yükselmiş hepsigeçen ay 4.gün kan vermiştim bu ay 3.gün verdim o yüzden fark etmiş olabilir mi ki?
gerçi sanırım normal değerler arasında sayılıyo sanırım ama yinede güzel yorumlar okumadım
bende kimse cevap yazmadı diye alınmaya başlamıştımCanım doktor ne dedi peki valla şimdi gördüm msjını
Kuzum sen hayıt in hapını kullandıni söyledi mi aktaraKızlar birden baharatçıda aldım soluğu adam bana gebelik için aslanpençesi, civan perçemi, adaçayı, papatya verdi. (hayıt tohumu vericekti ama ben hapını kullandığım için almadım) 2 bardak sıcak suyu kaynatıp bunların hepsini içine atıp 14 gün içiceksin dedi. İlginç bişey de söyledi bunları içerken sıcak su torbası koy dedi ayaklarına. Bakalım ben bu ay denicem bunları inşallah vesile olur
Canım söylemedim ama hayıt hapı zaten hayıt otundan yapılmıyor mu bişey olmaz diye düşündümKuzum sen hayıt in hapını kullandıni söyledi mi aktara
Canım benim fsh 6 normal değerde sanırım ama seninki de çok yüksek değil ki sınır 11.95 yazıyor e nabızdabende kimse cevap yazmadı diye alınmaya başlamıştım
sağlık ocağında kan vermiştim canım doktor normal görünüyor sonuçların dedi ama fsh 10.3 çıkmış .
netteki yorumlarda düşük olmalı falan yazmışlar canım sıkıldı.
sen yaptırmış mıydım canım bu testleri sonuçların nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?