Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen ay yaptırdığım 6,29 çıkmış bu ay 10a çıkmış anlamadım
Benimde en son böyle çıkmış Dr normal dedi ama yine de olmuyor referans aralıklarını yorumlayamiyorum bende hepsi aynı aralıkta gibi sanki

Eklentiler

• IMG_20201117_121612.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20201117_121555.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 30
Herhangi farklı bir şey kullandın mı canım kür gibi bişey yaptın mı
sadece multivitamin kullandım canım ekstra bişey kullamadım
Benimde en son böyle çıkmış Dr normal dedi ama yine de olmuyor referans aralıklarını yorumlayamiyorum bende hepsi aynı aralıkta gibi sanki
ya bende anlamadım aslında normal değerlerde benimkilerde.
nette birileri 10'un altında olmalı falan yazmış fsh değeri için.gerçi geçen ay 10un altındaydı ama yine olmadı

Demek sabit olmuyor arada değişen bir değer canım kafana takma dr söylerdi ters bişey olsaydı

Ben kekik yağını zeytinyağına iki üç damla damlatıp karıştırdım pamukla o bölgemi sildim ama aşırı yandı hemen yıkadım çok kötüydü

Adete 1 hafta kala olmuş son ilişki üstünden 12 gün geçmiş. Neyse kasıklarımda ağrı var ateşim düşmüyor 36.8 hep aşırı koku hassasiyeti de var. Başım dönüyor bazen. Test yaptım yine silik çıktı. Kafayı yemeden kan vermem lazım

canım sen bi kan versene belki üstüne görme yaşadın bi içimiz rahatlasın :)

Canım evet 10 yüksek ama düşer bozma morelini. Testeredisli aslanpencesi al aktardan demle iç canm fsh ı düşürüyorrr saracogluda söylüyor sitesinde var

Canım evet 10 yüksek ama düşer bozma morelini. Testeredisli aslanpencesi al aktardan demle iç canm fsh ı düşürüyorrr saracogluda söylüyor sitesinde var
canım oğan kürüne başladım yan etkisi olur mu ikisi birlikte?yada diğer değerlerimi yükseltir mi?
bütün değerlerimi yazayım size...
FSH 10.3
LH 4,28
PROLAKTİN 18,82
ESTRADİOL(E2) 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…