- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.221
Ayy insallah regl degil bebektir ozaman insallahAdete 1 hafta kala olmuş son ilişki üstünden 12 gün geçmiş. Neyse kasıklarımda ağrı var ateşim düşmüyor 36.8 hep aşırı koku hassasiyeti de var. Başım dönüyor bazen. Test yaptım yine silik çıktı. Kafayı yemeden kan vermem lazım
Evet bitanem artık o radde geldim yani vereyimde yoksada oh çekicem rahatlıcam yani böylesi çok yoruyocanım sen bi kan versene belki üstüne görme yaşadın bi içimiz rahatlasın :)
Canım inşallah çıkmasada en azından kafam rahatlasın valla yoruldumAyy insallah regl degil bebektir ozaman insallah
Ben bilemedim canım ikisi kullanılır mı ki cevaplasında arkadaş inşallah öğrenelimcanım oğan kürüne başladım yan etkisi olur mu ikisi birlikte?yada diğer değerlerimi yükseltir mi?
bütün değerlerimi yazayım size...
FSH 10.3
LH 4,28
PROLAKTİN 18,82
ESTRADİOL(E2) 38
Üstüne görme diye birşey yok aslında üstüne görme dediğimiz bizim yerleşme kanamasıcanım sen bi kan versene belki üstüne görme yaşadın bi içimiz rahatlasın :)
İyide.sen.baya rengl kanaması yaşamadın mi yavrum lekelenme şeklinde mi oldu mesela adet dediğinEvet bitanem artık o radde geldim yani vereyimde yoksada oh çekicem rahatlıcam yani böylesi çok yoruyo
Biraz ağırmıstı canım evet akıntıda olmustu. çokmu ağrıyorBallikko canım ya bişey sorucam senin viksten sonra kasıklarında ağrı oldumu. Bugün sabahtan beri ağrıyo kasıklarım
kekik yağı çok güçlü oldugu için su ile karıstırmak gerekiyormus canım. iç çamaşırına sadece 1 damla damlatmak gerekBen kekik yağını zeytinyağına iki üç damla damlatıp karıştırdım pamukla o bölgemi sildim ama aşırı yandı hemen yıkadım çok kötüydü
Dayanılmıcak gibi değil canım ya ama ağrıyor evetBiraz ağırmıstı canım evet akıntıda olmustu. çokmu ağrıyor
Evet ama kaç ay normal regl olup hamile çıkanlarda var da o yüzden şüpheleniyorumİyide.sen.baya rengl kanaması yaşamadın mi yavrum lekelenme şeklinde mi oldu mesela adet dediğin
O farklı bu üstüne görme normal adet oluyosun ama hamilesin 200 kadından 1 i oluyomuş bu şekilde. Özellikle ilk ayÜstüne görme diye birşey yok aslında üstüne görme dediğimiz bizim yerleşme kanaması
Bencede canım kan ver de için rahatlasın böyle kafada hep soru işareti oluyorEvet bitanem artık o radde geldim yani vereyimde yoksada oh çekicem rahatlıcam yani böylesi çok yoruyo
Alla alla çok ilginç bana hiç mantıklı gelmiyor bu durum. İnşallah öyledir kuzumO farklı bu üstüne görme normal adet oluyosun ama hamilesin 200 kadından 1 i oluyomuş bu şekilde. Özellikle ilk ay
Alla alla neler duyuyorum bu gerçek mıEvet ama kaç ay normal regl olup hamile çıkanlarda var da o yüzden şüpheleniyorum
Aynen canım kafam rahatlar en azından yaBencede canım kan ver de için rahatlasın böyle kafada hep soru işareti oluyor
Bende okudum var da çok çok nadir yaniAlla alla neler duyuyorum bu gerçek mı
Evet hatta kadınlar kulübünde çok rastladım ve annemde öyle olmuş canım ilginç ama gerçekAlla alla neler duyuyorum bu gerçek mı
Aynen çok nadirde olsa olabiliyoBende okudum var da çok çok nadir yani
Anladım.canim eşimde diyor doktora gitmeden o söylemeden bişey alıp kullanmayan 4 gün gecikti her hangi bir şey yokEczaneden alınıyor
Sen şimdi bişey kullanma. Belki hamilesindir geç döllenme olmuştur canım bekle bi durumun belli olsun sonra istersen dr danışıp içersinAnladım.canim eşimde diyor doktora gitmeden o söylemeden bişey alıp kullanmayan 4 gün gecikti her hangi bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?