Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya da süt maydonoz buharı yap o açmazsa öyle gidersin canım
Bu ay gidip çektirecektim canım aama korona pozitif olduk negatifleşene kadar zamanım geçti çektiremedim. aralıkta çektiricem inşallah. süt maydanozu bir defa yaptım sonra vicksi denedim 2 defa ama ikisinde de tadını kokusunu alamadım . zaten bir tüpüm var o da tıkanık sanırım açılmadı ne yapsam . inşallah rahim filmi ile açılır çok sagol

kadın doğumcuya gitmedim canım aile hekimi normal dedi ama kafamda soru işareti kaldı biraz.
uygulamaya göre pazartesi yumurtlama günüm acaba diyorum randevu alıp gitsem mi hem sonuçlarımı sormaya hem yumurtaya baktırmaya?
kafamda deli sorular..

Bence sogan kürüyle testeredisli aslan pencesini kullandıgında yan etki etmez gibime geliyor. Cnkü o çay bitki cayı gibi bisey canm ya
bu testere dişli aslan pençesini ben okudum biraz sitedeki yorumlarda hep adeti geciktiriyo falan yazmışlar
bu ay başka şeyler deniyorum o yüzden bu ay kullanmayayım dedim

Sende sağol canım inşallah açılır ya hemen

ManyakPrenses senin içinde şüphe varsa hamile olabilirsin diğer aylarda hiç böyle demiyordun çünkü merakla bekliyoruz kan sonucunu canım ne zaman yaptircaksin
Canım yarın yaptırıcam bi aksilik olmazsa. Yani evet geçen aylarda demedim böyle hiç.. beni şüphelendiren testlerin hep silik çıkması bilemiyorum çok düşük bi ihtimalde olsa öğreneyim kafam rahatlasın en azından

Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yakın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâhirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalıncaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.) Kızlar denicem ben sizde denemek istersiniz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…