- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.241
Canım.ya dun test yaptım negatifSen şimdi bişey kullanma. Belki hamilesindir geç döllenme olmuştur canım bekle bi durumun belli olsun sonra istersen dr danışıp içersin
Hala pozitif cikma. Durumu var mıCanım.ya dun test yaptım negatif
Neden olmasın hiç gecikomuydun bu kadar? ve son ilişkinin üstünden kaç gün geçtiHala pozitif cikma. Durumu var mı
canım soğan kürüne başladım yan etkisi olur mu ikisi birlikte?yada diğer değerlerimi yükseltir mi?
bütün değerlerimi yazayım size...
FSH 10.3
LH 4,28
PROLAKTİN 18,82
ESTRADİOL(E2) 38
Allah allah benm o kadar ağırmıyordu. ne yaptın canım geçtimi ay üzüldüm yaaDayanılmıcak gibi değil canım ya ama ağrıyor evet
Gün aşırı bizim.canimNeden olmasın hiç gecikomuydun bu kadar? ve son ilişkinin üstünden kaç gün geçti
Geçti canım çok şükür sadece dün ağrıdı çok kötü değildi ya üzülme :)Allah allah benm o kadar ağırmıyordu. ne yaptın canım geçtimi ay üzüldüm yaa
Anladım canım bazen 2 kez yumurtlama olabiliyor öyle olunca geç döllenme oluyor tabi. Belki öyledir bekle bakalım.Gün aşırı bizim.canim
Ben bu gece de yaptım vicks'i . ağrı yapıyor evet canım. ve ben ağzımda genzimde tadını kokusunu alamıyorumGeçti canım çok şükür sadece dün ağrıdı çok kötü değildi ya üzülme :)
yaa canım üzüldüm valla o zaman git dr a söyle ben tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum diye ilaçlı usg çeksin açılıyormuş o zamanBen bu gece de yaptım vicks'i . ağrı yapıyor evet canım. ve ben ağzımda genzimde tadını kokusunu alamıyorum
Ya da süt maydonoz buharı yap o açmazsa öyle gidersin canımBen bu gece de yaptım vicks'i . ağrı yapıyor evet canım. ve ben ağzımda genzimde tadını kokusunu alamıyorum
Bu ay gidip çektirecektim canım aama korona pozitif olduk negatifleşene kadar zamanım geçti çektiremedim. aralıkta çektiricem inşallah. süt maydanozu bir defa yaptım sonra vicksi denedim 2 defa ama ikisinde de tadını kokusunu alamadım . zaten bir tüpüm var o da tıkanık sanırım açılmadı ne yapsam . inşallah rahim filmi ile açılır çok sagolYa da süt maydonoz buharı yap o açmazsa öyle gidersin canım
Canm görmedm kusura bakma. Bütün değerlerin güzel gözüküyor sadece biraz fsh yüksek gibi genelde 8 üzeri yüksek diyorlar ama doktorun daha iyi bilir. Belki hastanenin referans aralıgı falan o sekilde ölcüyordur canmsemiramis1990 canım bana cevap yazmadın
Bence sogan kürüyle testeredisli aslan pencesini kullandıgında yan etki etmez gibime geliyor. Cnkü o çay bitki cayı gibi bisey canm yaBen bilemedim canım ikisi kullanılır mı ki cevaplasında arkadaş inşallah öğrenelim
kadın doğumcuya gitmedim canım aile hekimi normal dedi ama kafamda soru işareti kaldı biraz.Canm görmedm kusura bakma. Bütün değerlerin güzel gözüküyor sadece biraz fsh yüksek gibi genelde 8 üzeri yüksek diyorlar ama doktorun daha iyi bilir. Belki hastanenin referans aralıgı falan o sekilde ölcüyordur canm
bu testere dişli aslan pençesini ben okudum biraz sitedeki yorumlarda hep adeti geciktiriyo falan yazmışlarBence sogan kürüyle testeredisli aslan pencesini kullandıgında yan etki etmez gibime geliyor. Cnkü o çay bitki cayı gibi bisey canm ya
Sende sağol canım inşallah açılır ya hemenBu ay gidip çektirecektim canım aama korona pozitif olduk negatifleşene kadar zamanım geçti çektiremedim. aralıkta çektiricem inşallah. süt maydanozu bir defa yaptım sonra vicksi denedim 2 defa ama ikisinde de tadını kokusunu alamadım . zaten bir tüpüm var o da tıkanık sanırım açılmadı ne yapsam . inşallah rahim filmi ile açılır çok sagol
Canım yarın yaptırıcam bi aksilik olmazsa. Yani evet geçen aylarda demedim böyle hiç.. beni şüphelendiren testlerin hep silik çıkması bilemiyorum çok düşük bi ihtimalde olsa öğreneyim kafam rahatlasın en azındanManyakPrenses senin içinde şüphe varsa hamile olabilirsin diğer aylarda hiç böyle demiyordun çünkü merakla bekliyoruz kan sonucunu canım ne zaman yaptircaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?