- 10 Haziran 2020
- 3.063
- 3.185
- 83
- 35
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.561
İnşallah canım kötü etkisi olmaz bize benimde bu ay dengem bozuldu bende üç aya tamamlamak istiyorum ama tedirgin oldum bayaDün baya baktım ilaç adeti düzenlemek için kullanılan bir ilaç zaten adet düzenini bozmaması gerekiyor anlamadım bende ama 3 aya tamamlamak istiyorum umarim olumsuz bir etkisi olmaz
adet olmazsan 2 gün sonra tekrarla en kötü 5-6 güne öğrenirsinSekiz gün geçti
Değilim malesef canım az önce şiddetli ağrı eşliğinde adet oldum malesefadet olmazsan 2 gün sonra tekrarla en kötü 5-6 güne öğrenirsin
25 Aralık yeni bat tarihim güncelle canımDeğilim malesef canım az önce şiddetli ağrı eşliğinde adet oldum malesef
Pik olmak üzere canım bu günleri degerlendirinBugün adetin 15. Günü sabah ve akşamki ovulasyon testlerim, birden koyulasti bugün ilişki zor gibi yarın tam koyulasabilir ne yapsam bilemedimher ay aynı şeyi yaşıyoruz ama yine de ne zaman ilişki olsun diye düşünüyoruz ah bı tuttursak
Hayırlısı olsun belirtileriniz i yazarsanız bilgilendirici olur bizim içindeIyi aksamlar kizlar benide eklerseniz listenize 15 ekim son adet tarihim 7 haftalik hamileyim cok sukur
hayirli olsun. saglikla gelsin bebisin.Iyi aksamlar kizlar benide eklerseniz listenize 15 ekim son adet tarihim 7 haftalik hamileyim cok sukur
hayatim keske hic bedenini takip etmesen. kafaya takmayinca oluyo cogu kiside. olur 5 gun gecikir 1 hafta gecikir eger tibben sorunun yoksa olursa olur olmazsa da saglik olsun de. tam 3 gun once alt komsumun hamile oldugunu ogrendim. 2 yildir evliler. hic bi sorunlari yok. gecen ay benim kaderimde anne olmak yok heralde. artik cinselligin keyfine bakcm dedi. adeti gecikince de umursamamis. tam 13 gun gecikmeyle beni aradi. adet olamadim stres yapti neyle soktursem diye. ee hamilesin dedim. yok yok yumurtlamaya hic dikkat etmedim dedi. ben de onceden kalma test vardi ikisini de bizim evde yapti. sonuc kirmizi cizgiler.Değilim malesef canım az önce şiddetli ağrı eşliğinde adet oldum malesef
Sagol canim hepimizinki insallahhayirli olsun. saglikla gelsin bebisin.
Bugünü degerlendirdik bakalımPik olmak üzere canım bu günleri degerlendirin
Bende bu ay hiç umursamadım takip etmedim hatta nurdan bile uzak kaldım yine olmadı ama haklısın biraz takıntı haline getirdim ben sanırım bende biraz rahat takilcam bakalım hayırlısı olsunhayatim keske hic bedenini takip etmesen. kafaya takmayinca oluyo cogu kiside. olur 5 gun gecikir 1 hafta gecikir eger tibben sorunun yoksa olursa olur olmazsa da saglik olsun de. tam 3 gun once alt komsumun hamile oldugunu ogrendim. 2 yildir evliler. hic bi sorunlari yok. gecen ay benim kaderimde anne olmak yok heralde. artik cinselligin keyfine bakcm dedi. adeti gecikince de umursamamis. tam 13 gun gecikmeyle beni aradi. adet olamadim stres yapti neyle soktursem diye. ee hamilesin dedim. yok yok yumurtlamaya hic dikkat etmedim dedi. ben de onceden kalma test vardi ikisini de bizim evde yapti. sonuc kirmizi cizgiler.
İnşallah tutar canım ya gerçekten kendim kadar sevincem inşallah hepimize bu duyguyu bir an önce tatdirsin Allah'ımBugünü degerlendirdik bakalım
İnşallah canım ben de sevincem valla senle durumlarımiz da yakın burda birbirimize destek olarak kavuşucaz inşallah bebislerimizeİnşallah tutar canım ya gerçekten kendim kadar sevincem inşallah hepimize bu duyguyu bir an önce tatdirsin Allah'ım
Ben vucudumu cok dinleyen bir insanim.bu benim ilk gebeligim sag kasigimda adete yakin kesik kesik batmalar oldu ozaman anlamistim cunku normal bir adet oncesi degildi normal adet oncesi kasiklarin hertarafi agrir ama bunda oyle olmamistii hayirlisi ile rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsinHayırlısı olsun belirtileriniz i yazarsanız bilgilendirici olur bizim içinde
İnşallah canım ben de sevincem valla senle durumlarımiz da yakın burda birbirimize destek olarak kavuşucaz inşallah bebislerimize
İnşallah canım ya dua et olurmu sizin dualarınız kabul olur melek taşıyonuzBen vucudumu cok dinleyen bir insanim.bu benim ilk gebeligim sag kasigimda adete yakin kesik kesik batmalar oldu ozaman anlamistim cunku normal bir adet oncesi degildi normal adet oncesi kasiklarin hertarafi agrir ama bunda oyle olmamistii hayirlisi ile rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin
Canım az kaldı bak böyle düzensizlikler yaşıyosun Rabbim nasip edecek inşallah inanıyorum benDeğilim malesef canım az önce şiddetli ağrı eşliğinde adet oldum malesef
nasip olan ayda gelsin bebisin. hayirlisi canim. bu ay soyle yumurtlamayi ovulasyonu hepsini bi kenara birak hatta sadece canin istedigi gunlerde iliskiye gir bakalim. yine yogun iliski olsun ama hic bebisi dusunme. insallah bu ay hayirlisiyla gelir. hepinize cokca dua ediyorum. hele ki anne olmayi haketmeyenlerin anne oldugunu tvlerde gorunce.Bende bu ay hiç umursamadım takip etmedim hatta nurdan bile uzak kaldım yine olmadı ama haklısın biraz takıntı haline getirdim ben sanırım bende biraz rahat takilcam bakalım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?