Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün baya baktım ilaç adeti düzenlemek için kullanılan bir ilaç zaten adet düzenini bozmaması gerekiyor anlamadım bende ama 3 aya tamamlamak istiyorum umarim olumsuz bir etkisi olmaz
İnşallah canım kötü etkisi olmaz bize benimde bu ay dengem bozuldu bende üç aya tamamlamak istiyorum ama tedirgin oldum baya

Bugün adetin 15. Günü sabah ve akşamki ovulasyon testlerim, birden koyulasti bugün ilişki zor gibi yarın tam koyulasabilir ne yapsam bilemedim her ay aynı şeyi yaşıyoruz ama yine de ne zaman ilişki olsun diye düşünüyoruz ah bı tuttursak

Eklentiler

• IMG_20201128_194305.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 26
Pik olmak üzere canım bu günleri degerlendirin

Değilim malesef canım az önce şiddetli ağrı eşliğinde adet oldum malesef
hayatim keske hic bedenini takip etmesen. kafaya takmayinca oluyo cogu kiside. olur 5 gun gecikir 1 hafta gecikir eger tibben sorunun yoksa olursa olur olmazsa da saglik olsun de. tam 3 gun once alt komsumun hamile oldugunu ogrendim. 2 yildir evliler. hic bi sorunlari yok. gecen ay benim kaderimde anne olmak yok heralde. artik cinselligin keyfine bakcm dedi. adeti gecikince de umursamamis. tam 13 gun gecikmeyle beni aradi. adet olamadim stres yapti neyle soktursem diye. ee hamilesin dedim. yok yok yumurtlamaya hic dikkat etmedim dedi. ben de onceden kalma test vardi ikisini de bizim evde yapti. sonuc kirmizi cizgiler.

Bende bu ay hiç umursamadım takip etmedim hatta nurdan bile uzak kaldım yine olmadı ama haklısın biraz takıntı haline getirdim ben sanırım bende biraz rahat takilcam bakalım hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun belirtileriniz i yazarsanız bilgilendirici olur bizim içinde
Ben vucudumu cok dinleyen bir insanim.bu benim ilk gebeligim sag kasigimda adete yakin kesik kesik batmalar oldu ozaman anlamistim cunku normal bir adet oncesi degildi normal adet oncesi kasiklarin hertarafi agrir ama bunda oyle olmamistii hayirlisi ile rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin

İnşallah canım ya dua et olurmu sizin dualarınız kabul olur melek taşıyonuz

Bende bu ay hiç umursamadım takip etmedim hatta nurdan bile uzak kaldım yine olmadı ama haklısın biraz takıntı haline getirdim ben sanırım bende biraz rahat takilcam bakalım hayırlısı olsun
nasip olan ayda gelsin bebisin. hayirlisi canim. bu ay soyle yumurtlamayi ovulasyonu hepsini bi kenara birak hatta sadece canin istedigi gunlerde iliskiye gir bakalim. yine yogun iliski olsun ama hic bebisi dusunme. insallah bu ay hayirlisiyla gelir. hepinize cokca dua ediyorum. hele ki anne olmayi haketmeyenlerin anne oldugunu tvlerde gorunce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…