Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tşk ederim yorumların için çok güzel motive ediyorsun bu ayda dediğin gibi takip etmicem bişey bakalım nasıl olucak bende burda gebelik haberi alınca çok mutlu oluyorum

kızlar bugün canım alkol tüketmek istiyo amaaa bata 8gün var sizce bir şey var mıdır gebelik oluşmuş mudur?
ne yapsam içsem mi içmesem mi kararsız kaldım

kızlar bugün canım alkol tüketmek istiyo amaaa bata 8gün var sizce bir şey var mıdır gebelik oluşmuş mudur?
ne yapsam içsem mi içmesem mi kararsız kaldım
Canım her ihtimale karşı içme istersen. Sigara kadar etkilemiyormuş gerçi ama sen bilirsin çok fazla içmiceksen kaçamak olabilir yani

Kızlar benim sabahları silik çıkıyor akşamları yumurtluyorum çok garip yine koyulasti 16. Günüm koyu olanlar dün ve bugün akşam niye böyle oldu ki inşallah yumurtam kalitelidir hiç ağrım da yok

Eklentiler

• IMG_20201129_201743.webp
    11 KB · Görüntüleme: 26
Bişey olmaz canım iç gitsin
zaten kafayı dağıtmam lazım ama değil mi stres atmam lazım
Kızlar benim sabahları silik çıkıyor akşamları yumurtluyorum çok garip yine koyulasti 16. Günüm koyu olanlar dün ve bugün akşam niye böyle oldu ki inşallah yumurtam kalitelidir hiç ağrım da yok
ya valla şu testten hiç bişi anlamamaya başladım.bata 4gün kala bile çift çizgi gördüm bi ara
testte pik gördüğüm gün dr muayenesine gittim 2 gün sonra çatlıcak dedi bana o günden sonra bi daha da kullanmadım :)

Pik gordugunden 2 gün sonra mi boşa mı kullanıyoruz yaa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…