- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.581
İnşallah canım bı ay erken geliyor bı ay geç çok düzensiz yumurtlamam adetim tutturamiyorum bı türlüCanım az kaldı bak böyle düzensizlikler yaşıyosun Rabbim nasip edecek inşallah inanıyorum ben
Tşk ederim yorumların için çok güzel motive ediyorsunnasip olan ayda gelsin bebisin. hayirlisi canim. bu ay soyle yumurtlamayi ovulasyonu hepsini bi kenara birak hatta sadece canin istedigi gunlerde iliskiye gir bakalim. yine yogun iliski olsun ama hic bebisi dusunme. insallah bu ay hayirlisiyla gelir. hepinize cokca dua ediyorum. hele ki anne olmayi haketmeyenlerin anne oldugunu tvlerde gorunce.
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşirArkadaşlar eşimin covid-19 testi pozitif 14 gün boyunca izoleyiz.
gecmis olsun canimArkadaşlar eşimin covid-19 testi pozitif 14 gün boyunca izoleyiz.
Canım her ihtimale karşı içme istersen. Sigara kadar etkilemiyormuş gerçi ama sen bilirsin çok fazla içmiceksen kaçamak olabilir yanikızlar bugün canım alkol tüketmek istiyo amaaa bata 8gün var sizce bir şey var mıdır gebelik oluşmuş mudur?
ne yapsam içsem mi içmesem mi kararsız kaldım
moralim bozuk biraz ee birada canım çektiCanım her ihtimale karşı içme istersen. Sigara kadar etkilemiyormuş gerçi ama sen bilirsin çok fazla içmiceksen kaçamak olabilir yani
Bişey olmaz canım iç gitsinmoralim bozuk biraz ee birada canım çektibi bira içsem bişey olmaz herhalde
zaten kafayı dağıtmam lazım ama değil mi stres atmam lazımBişey olmaz canım iç gitsin
ya valla şu testten hiç bişi anlamamaya başladım.bata 4gün kala bile çift çizgi gördüm bi araKızlar benim sabahları silik çıkıyor akşamları yumurtluyorum çok garip yine koyulasti 16. Günümkoyu olanlar dün ve bugün akşam niye böyle oldu ki inşallah yumurtam kalitelidir hiç ağrım da yok
Pik gordugunden 2 gün sonra mizaten kafayı dağıtmam lazım ama değil mi stres atmam lazım
ya valla şu testten hiç bişi anlamamaya başladım.bata 4gün kala bile çift çizgi gördüm bi ara
testte pik gördüğüm gün dr muayenesine gittim 2 gün sonra çatlıcak dedi bana o günden sonra bi daha da kullanmadım :)
sorma bende anlamadım bu işiPik gordugunden 2 gün sonra miboşa mı kullanıyoruz yaa off
Çok geçmiş olsun canım dikkat edinArkadaşlar eşimin covid-19 testi pozitif 14 gün boyunca izoleyiz.
Selam canım iyim tşk. Evet ibşallah güzel bir hafta geçiririz. Ben bu hafta adet olmamayı diliyorum gebelik haberi almayı diliyorum Allah'tan. Amin :)Kızlar nasılsınızz güzel bir hafta geçirmenizi dilerim
İnşallah canım ya hepimiz bu ay bebişlerimize kavuşalımmSelam canım iyim tşk. Evet ibşallah güzel bir hafta geçiririz. Ben bu hafta adet olmamayı diliyorum gebelik haberi almayı diliyorum Allah'tan. Amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?