Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bugün çok yorgunum çok halsizim elimi kaldırcak halim yok ya dün nöbetçiydim gece 10a kadar çalıştım o yüzden diye düşünüyorum ama acaba belirti olabilir mi diye düşünmedende edemiyorum :)

Kızlar nasılsınızz güzel bir hafta geçirmenizi dilerim
Selam canım ben dün pik gördüm öncesinde de 2 gün üst üste degerlendirmistik dün de değerlendirdik ama sanırım ikimizin de pek değerlendirecek istegi kalmıyor üst üste olunca, eşimin ilk kez zorlandığını gördüm cok bozuldum bir an önce bitse hayırlısıyla gebelik haberleri alsak
Sen nasılsın nasıl gidiyor

Kızlar normalde bat 27 kasımdı. 2 gün felan gecikir diye tahmin ettim ama adetımın üstünden 3.gün geçti. Erken gebelık testi yaptım birşeyde çıkmadı anlamadım niye gecikti

yumurtan ne zaman çatladı canım?
biraz geç çatladığını tahmin ediyorum canım sadece 1 kere LH testi yaptım pik olması gereken günümde henuz pik olmamıstı. demekki bu ay geç çatlayacak dedim. daha da hiç yapmadım gününü bilmiyorum ama 4 gün geçmiş oluyor bugunle birlikte. Acaba 2. yumurtlama mı yaşadıım bilemiyorum ki

geç çatlamış olabilir. gebelik testi yapsana yada bir iki gün daha bekle öyle yap.

Canım gün aşırı olunca daha iyi bana doktorum öyle demişti. Her gün yapmak sperm kalitesini düşürüyor bence sende öyle yapmalısın

Canım gün aşırı olunca daha iyi bana doktorum öyle demişti. Her gün yapmak sperm kalitesini düşürüyor bence sende öyle yapmalısın
Yumurtlama günleri dışında biz de gün aşırı yapiyoduk ama pik gördükten sonra 3-4 gün ust uste yapıyoruz canım. İnstagramda ovulasyon testi satan ve bilgi veren sayfadaki kadın hep böyle öneriyo. Tabi erkekte sperm sorunu yoksa. O da var mı yok mu bilmiyoruz gerci

Anladım canım inşallah gelir miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…