- 12 Temmuz 2020
- 511
- 568
- 23
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #11.601
oglumdan dolayi inanilmaz gerginim. karnima yedigim tekmenin acisini cekiyorum kac saattir.Kızlar nasılsınızz güzel bir hafta geçirmenizi dilerim
iyiyim canım umarım güzel bir hafta olurKızlar nasılsınızz güzel bir hafta geçirmenizi dilerim
ayy hadi inşallahSelam canım iyim tşk. Evet ibşallah güzel bir hafta geçiririz. Ben bu hafta adet olmamayı diliyorum gebelik haberi almayı diliyorum Allah'tan. Amin :)
Geçmiş olsun canım ya kıyamamoglumdan dolayi inanilmaz gerginim. karnima yedigim tekmenin acisini cekiyorum kac saattir.
İnşallah belirtidir canımmben bugün çok yorgunum çok halsizim elimi kaldırcak halim yok ya dün nöbetçiydim gece 10a kadar çalıştım o yüzden diye düşünüyorum ama acaba belirti olabilir mi diye düşünmedende edemiyorum :)
Selam canım ben dün pik gördüm öncesinde de 2 gün üst üste degerlendirmistik dün de değerlendirdik ama sanırım ikimizin de pek değerlendirecek istegi kalmıyor üst üste olunca, eşimin ilk kez zorlandığını gördüm cok bozuldumKızlar nasılsınızz güzel bir hafta geçirmenizi dilerim
Normalde 6 gün süren adetim bu ay 2.günün akşam üstü bitti. Ama ilk günü gece çok gelmiş ikinci günü azalıp kesildi. Anlayamadım bunuELIF7007 buraya yazmalısın canım. İçini rahat ettirmek istiyorsan yap test. Kaç gün sürdü adetin farklı derken nasıldı yani
yumurtan ne zaman çatladı canım?Kızlar normalde bat 27 kasımdı. 2 gün felan gecikir diye tahmin ettim ama adetımın üstünden 3.gün geçti. Erken gebelık testi yaptım birşeyde çıkmadıanlamadım niye gecikti
biraz geç çatladığını tahmin ediyorum canım sadece 1 kere LH testi yaptım pik olması gereken günümde henuz pik olmamıstı. demekki bu ay geç çatlayacak dedim. daha da hiç yapmadım gününü bilmiyorum ama 4 gün geçmiş oluyor bugunle birlikte. Acaba 2. yumurtlama mı yaşadıım bilemiyorum kiyumurtan ne zaman çatladı canım?
geç çatlamış olabilir. gebelik testi yapsana yada bir iki gün daha bekle öyle yap.biraz geç çatladığını tahmin ediyorum canım sadece 1 kere LH testi yaptım pik olması gereken günümde henuz pik olmamıstı. demekki bu ay geç çatlayacak dedim. daha da hiç yapmadım gününü bilmiyorum ama 4 gün geçmiş oluyor bugunle birlikte. Acaba 2. yumurtlama mı yaşadıım bilemiyorum ki
Yaptm erken gebelik testi de çıkmadı . Sanırım 1-2 güne olurum bakalımgeç çatlamış olabilir. gebelik testi yapsana yada bir iki gün daha bekle öyle yap.
Belki mevsimsel olabilir ama siz yinede bi test yapınNormalde 6 gün süren adetim bu ay 2.günün akşam üstü bitti. Ama ilk günü gece çok gelmiş ikinci günü azalıp kesildi. Anlayamadım bunu
Canım inşallah geç döllenmedir. Değilse de üzülme bu tarz düzensizlikler mutlu sona yaklaştığını gösterirYaptm erken gebelik testi de çıkmadı . Sanırım 1-2 güne olurum bakalım
Canım gün aşırı olunca daha iyi bana doktorum öyle demişti. Her gün yapmak sperm kalitesini düşürüyor bence sende öyle yapmalısınSelam canım ben dün pik gördüm öncesinde de 2 gün üst üste degerlendirmistik dün de değerlendirdik ama sanırım ikimizin de pek değerlendirecek istegi kalmıyor üst üste olunca, eşimin ilk kez zorlandığını gördüm cok bozuldumbir an önce bitse hayırlısıyla gebelik haberleri alsak
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Yumurtlama günleri dışında biz de gün aşırı yapiyoduk ama pik gördükten sonra 3-4 gün ust uste yapıyoruz canım. İnstagramda ovulasyon testi satan ve bilgi veren sayfadaki kadın hep böyle öneriyo. Tabi erkekte sperm sorunu yoksa. O da var mı yok mu bilmiyoruz gerciCanım gün aşırı olunca daha iyi bana doktorum öyle demişti. Her gün yapmak sperm kalitesini düşürüyor bence sende öyle yapmalısın
Anladım canım inşallah gelir miniğinYumurtlama günleri dışında biz de gün aşırı yapiyoduk ama pik gördükten sonra 3-4 gün ust uste yapıyoruz canım. İnstagramda ovulasyon testi satan ve bilgi veren sayfadaki kadın hep böyle öneriyo. Tabi erkekte sperm sorunu yoksa. O da var mı yok mu bilmiyoruz gerci
ayy anca kendime geldim. oglum kesinlikle hissediyo emin oldum. aksam uzanirken belime atladi. ee ciz diye karnima dokunuyo. kardes mhhabbeti de yapmiyoruz yaninda.Geçmiş olsun canım ya kıyamamGeçer inşllah hemen
İnşallah belirtidir canım bata kaç günün kaldıben bugün çok yorgunum çok halsizim elimi kaldırcak halim yok ya dün nöbetçiydim gece 10a kadar çalıştım o yüzden diye düşünüyorum ama acaba belirti olabilir mi diye düşünmedende edemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?